Moguce... Ugl poenta je ista, i te pripreme pocijepali pa onda kiks za kiksom u ligi. Nista to ne znaci.damir_82 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:17Mislim da je ipak bio Kodro trener..?!napoleon72 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:56Al ne znam sto je bitna prijateljska utakmica za bilo sta? Na prijateljskoj viceprvak svijeta Francuska sa najjacim sastavom u 90+ jedva dobije BiH na Kosevu. Danas Velez dobi Sahtara, mi onda sa Jesicem mlatnuli prejakog Partizana (a znamo kako je ta sezona zavrsila). Jbg, isto da studenta ne ocjenjujes na ispitu nego mu roknes pitanje usred predavanja pa ako ofula, vidimo se naredne godine kolega. Polahko ba.
Nećemo mi nikad naučiti šta je mjera.. Pusti ljude da završe sezonu pa da sudimo.. Razlika između Kopera i nas danas je bila u pristupu.. Oni udarali kao da je takmičarska, mi lagano.. Otud i veliki broj izgubljenih drugih i ničijih lopti.. Prelako su nam rješavali presing i u većini slučajeva iznosili loptu po zemlji..
Ja od naredne polusezone očekujem da smo podigli fizičku spremu koliko se to može za jedan ciklus, i da ćemo izaći sa 'cojones' na svaku tekmu..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nije kasno ocerat rozmana, ibricica i mirvica. Ocerajte hin dok sezona nije pocela!
NEMA NAZAD
Zagreb bio na tekmi…odlična igra…taman da se niko ne povrijedi pred Tuzlu. Drugi tim super..

Ilijevski i Matanović pojačanja 100%, mali Kapetanović dobar, Krđalić će za mjesec biti top.
Ilijevski i Matanović pojačanja 100%, mali Kapetanović dobar, Krđalić će za mjesec biti top.
Ja to bez Repuha ne bi, a ti vidi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nisam nešto upratio ove pripremne,kako je Beganovic odigrao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Emir Obuća <3
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mijo Caktaš slobodan igrač. Klasična desetka, legao bi nam samo tako.
Prvo koper mi gledamo kao da je to ekipa nivo tuzla citya ili sb (radi imena) (da smo izgubili od Maribora 80% ovih postova nebi bilo) a Kopar je igracki nivo minimum ko Borac ..
Drugi faktor ovo su prve pripreme koje su odradjene pod Rozmanom, plus imas 5 novih igraca i sve to ima svoje
Sudjenje nije bilo na nivou sto je ok i vjerujem da je Rozman to i dogovorio sa sudijom da nateze na koper, da bi mogao imat uvid u karakter timskog duha (ibricic je govorio da nemamo lidera igraca kao sto je Spahic bio u nadoj repki)
Nezelim sad branit Rozmana i reci da u danasnjem porazu nema njegove krivice naravno da ima i naravno da danasnja utakmica moze bit pokazatelj da se nismo poboljsali i da je Rozmanov limit dotakmnut u ovih 17 kola koja su prosla, al isto tako dosta puta i na vlastitoj kozi smo znali osjetit da kad bi sve rusili na oripremnim dodjemo u prvenstvo kad ono tropa..
Ja mislim da nema mjesra sa preseravanjem i nekim komentarima **** skijasa rozman je samo prica itd. PODRZAT COVJEKA DO KRAJA PRVENSTVA I ONDA MOZEMO RECI I DAVAT NEKE KOMENTARE..
Takodje MORA se znat cilj koji je realan i ako se izbori to (sta god da je cilj ove sezone) da se nevidimo fkoskulama ija bi izborio evropu kad mi Mirvic ispunjava zelje ko na pl
Stationu..
Izborit evopu
Osvajanje kupa
Ja bi sa ovim podrzo ROZMANA TAMAN sve utakmice dobio sa 1-0
Takodje sa izborivanjem evrope sa 4 mjestom i dobrom igrom malim brojem primljeni golova takodje
Cak bi ga podrzao nedaj boze i da ne izbori evropu al da je igra extra i da recimo dodjemo u finale kupa i izgubimo nedo bog od zrinjskog na penale
Drugi faktor ovo su prve pripreme koje su odradjene pod Rozmanom, plus imas 5 novih igraca i sve to ima svoje
Sudjenje nije bilo na nivou sto je ok i vjerujem da je Rozman to i dogovorio sa sudijom da nateze na koper, da bi mogao imat uvid u karakter timskog duha (ibricic je govorio da nemamo lidera igraca kao sto je Spahic bio u nadoj repki)
Nezelim sad branit Rozmana i reci da u danasnjem porazu nema njegove krivice naravno da ima i naravno da danasnja utakmica moze bit pokazatelj da se nismo poboljsali i da je Rozmanov limit dotakmnut u ovih 17 kola koja su prosla, al isto tako dosta puta i na vlastitoj kozi smo znali osjetit da kad bi sve rusili na oripremnim dodjemo u prvenstvo kad ono tropa..
Ja mislim da nema mjesra sa preseravanjem i nekim komentarima **** skijasa rozman je samo prica itd. PODRZAT COVJEKA DO KRAJA PRVENSTVA I ONDA MOZEMO RECI I DAVAT NEKE KOMENTARE..
Takodje MORA se znat cilj koji je realan i ako se izbori to (sta god da je cilj ove sezone) da se nevidimo fkoskulama ija bi izborio evropu kad mi Mirvic ispunjava zelje ko na pl
Stationu..
Izborit evopu
Osvajanje kupa
Ja bi sa ovim podrzo ROZMANA TAMAN sve utakmice dobio sa 1-0
Takodje sa izborivanjem evrope sa 4 mjestom i dobrom igrom malim brojem primljeni golova takodje
Cak bi ga podrzao nedaj boze i da ne izbori evropu al da je igra extra i da recimo dodjemo u finale kupa i izgubimo nedo bog od zrinjskog na penale
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Dzemo mu rekao, sefe mogu ja i na bus, de meni uplati xbon da zavrtim koju do Ilijasa
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomislit kakva bi ekipa bila da dodje Caktas

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Nakon dva gola bi sa Istoka islo skandiranje "Mujo, Mujo, Mujo"
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mujo kuje konja po mjesecu, Mijo kuje a majka ga kune 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- belosevic23
- Kontakt:
Mijo je strasan igrac, al ima on opcije za kinu da uzme pare jos par godina karijere
Strah me i pomislit penaranda mujo i hasic ispred oliveira
Koliko Jakir košta?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, DzemoSmjecanin, James1987, kontra, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, relativizam, ronaldo99 i 149 gostiju.