Biće da su Kurdi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cijela porodica mi je učlanjena, mislio sam i cuke i mace učlaniti ali nemaju matični broj.
Jel ovo opet moramo slusat pjenu od strane pitara za clanske?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nebi se cudio da shizofreni navijaci najnesposobnijeg fudbalskog kolektiva zadnje decenije koji je trenutno cetvrti sa posudjenih 20 miliona maraka stvore imaginarne neostvarive snove o dovodjenju Klafurica i par velezovih igraca
Nije do igraca i trenera jednostavno trebaju shvatiti da igranje za njihov klub igracima ne predstavlja nikakvu tezinu tako da mogu dovoditi iz bundeslige opet ce morati potrositi nekoliko puta vise od ostalih da bi bili u istoj ravni
Svaki igrač s ovih prostora sanja milozvučje s istoka Koševa.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Oni za razliku od nas osvoje titulu i igraju grupe u evropi zato je besmislen ovaj zadnji dio što si napisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2024, 01:42Zato kad zavrsimo 3.na kraju sezone ide naslov na svim poratlimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 22:03Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plateKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:59
Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipu![]()
Drugo je sto je vama dusa prevariti i ogrebat se. Inace, ja sam vam davno govorio da vam Bekric supljira oko para. Ova sad pojacanja su vam bas skupa, a ni Bruno nije jeftin. Mi, Zrinjski, Borac imamo skuplje ekipe od ove sad vase, ostali ne. Pravi umjetnik moras bit da se boris za opstanak kad je tako, svaka vam cast.
"Jos jedna neuspjesna sezona za Mirvica i Sarajevo koju je obiljezilo puno promjena u igrackom kadru"
Majke mi isto ko da samo mi dovodimo,placamo,kupujemo,raskidamo a svi ostali sjede i gledaju.Da nema Zrinjski nesto drasticno jeftiniju ekipu od nas?Ima al u qurcu.Mislim da imamo najskuplju ekipu,Zrinjski za malu nijansu ispod.Borac i Velez isto fino placaju,nista enormno ali za uslove nase lige dobre plate.A ni drugi ne stede i imaju itekako fini imena
Medjutim medijski samo se nase greske proprate i prave se analize za svakog igraca ko da imamo sakuting sluzbu Reala pa ne smijemo fulati nikad.Zrinjski ako ne osvoji titulu ovaj crnogorac leti na ljeto,hoce li i za njih pisati da su promjenili 4 trenera za godinu i po ko sto za nas pisu?
Koliko su oni igraca promjenili za godinu dana?Provjerite
U srijedu najtezi ispit na pripremama za tim Brune Akrapovica - Klis Buturovic Polje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Jesu li se slegli utisci nakon jucerasnje historijske pobjede? 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Eo sad ćemo Ploču zovnut i pitat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- jurisicduska
- Kontakt:
Za sta se tačno sprema Željezničar ?
Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19
Meni ovo ne djeluju ko pripreme premijerligaša. Uigras se protiv ovih i onda ti dođe Zrinjski neće znati jesu posli ili došli, a i s ovim imaju problema. Da se liga napravi od ovih timova bili bi 4.
Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19
Meni ovo ne djeluju ko pripreme premijerligaša. Uigras se protiv ovih i onda ti dođe Zrinjski neće znati jesu posli ili došli, a i s ovim imaju problema. Da se liga napravi od ovih timova bili bi 4.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto se ti duskice brines za nas? Bolje ti je gledaj svoje probleme, ove sezone ste isputili titulu pripremnih utakmica, a Velez pobjedio Sahtar.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:49Za sta se tačno sprema Željezničar ?
Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19
Opet necete osvojiti trofej treceg mjesta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
Ne moze niko , to morate shvatiti, bez obzira koliko se namecete u kontekst derbija i velicine dva Sarajevska kluba...
Iskreno, niko vas od nasih navijaca i ne gleda u nekom smislu ravnopravnosti...
Imas navijace kluba koji svakih 33 i kusur godina osvoji kup i zeli nekom nesto pokazati svoju velicinu, nekog uvrijediti podcijeniti, ali ne mogu shvatiti koliko samo time pokazuju koliko su ova dva kluba daleko, daleko ispred njih...To kao da pojedini navijaci Brightona ismijavaju Liverpool i M.United...
Sto se mi potpucavamo, zayebavamo, to radimo jer nam se moze jer i Zeljo i Sarajevo su dvije najvece fudbalske institucije u zemlji, svi ostali uz duzno postovanje,mnogo stepenika nize...
Ne moze niko , to morate shvatiti, bez obzira koliko se namecete u kontekst derbija i velicine dva Sarajevska kluba...
Imas navijace kluba koji svakih 33 i kusur godina osvoji kup i zeli nekom nesto pokazati svoju velicinu, nekog uvrijediti podcijeniti, ali ne mogu shvatiti koliko samo time pokazuju koliko su ova dva kluba daleko, daleko ispred njih...To kao da pojedini navijaci Brightona ismijavaju Liverpool i M.United...
Sto se mi potpucavamo, zayebavamo, to radimo jer nam se moze jer i Zeljo i Sarajevo su dvije najvece fudbalske institucije u zemlji, svi ostali uz duzno postovanje,mnogo stepenika nize...
Nego reci ti nama sta je sa lovom od igraca lazia do mehmedovicajurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:49Za sta se tačno sprema Željezničar ?
Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- bagniadiluca
- Kontakt:
Koliko nadobudnosti u jednom postu, strašno...šta sada navijači Brightona ne smiju da prcaju navijače Uniteda kada ih pobjede 3 utakmice za redom? Evo primjer, Newcastle, po čemu bi njima United trebao biti veći klub i da se tako odnose prema njima? Imaš takvih primjera 10000× ne samo u engleskoj....zapamti svakom je njegov klub najveći a to ko ima više titula i ostalo je rubrika uspjesi kluba...Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:00Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
LETS GO FIGHTER
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ima li neko da je skontao o čemu se ovdje radi?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Tako je potpuno se slezam, istina nikom ja ne zabranjujem da pokusava nekog zayebavati, moze to naravno...bagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:23Koliko nadobudnosti u jednom postu, strašno...šta sada navijači Brightona ne smiju da prcaju navijače Uniteda kada ih pobjede 3 utakmice za redom? Evo primjer, Newcastle, po čemu bi njima United trebao biti veći klub i da se tako odnose prema njima? Imaš takvih primjera 10000× ne samo u engleskoj....zapamti svakom je njegov klub najveći a to ko ima više titula i ostalo je rubrika uspjesi kluba...Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:00Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
Eto i navijaci Iskre iz Bugojna to mogu raditi sa Borcem, opravdano ili ne, to je druga stvar, ali da su se vucarali po drugim ligama ,jesu, pa bi imalo smisla.
Da, u pravu si,malo sam ja smetnuo s uma i zato se izvinjavam, postoje uspijesi kluba i olimpijsko geslo vazno je ucestvovati...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 04 feb 2024, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu li ja, mogu li ja?
ugroženi
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jeste li se podijelili ko je Liverpool a ko UnitedVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:00Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
Potpucavate li se samo po nogama ili? Koje oruzje koristite
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 04 feb 2024, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 17 gostiju.