Premijer liga BiH - aktuelno

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 feb 2024, 00:53

stojko je napisao/la:
04 feb 2024, 00:22
Jel ispravno vrabcici ili vrapcici?
To je osnovna škola krezubi prosjače. :plac:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 feb 2024, 01:08

stojko je napisao/la:
04 feb 2024, 00:22
Jel ispravno vrabcici ili vrapcici?
Pitaj mamu... trebala bi znati...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2024, 01:31

Troši zeljkane boli te kita. Platit će porezni obveznici Ko i do sad ili politika. Nećete vi garant.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 feb 2024, 01:37

Zvornicka je napisao/la:
04 feb 2024, 00:02
1981oldschool je napisao/la:
03 feb 2024, 18:31
Zato i jes ovako sve sarajlijicma. Ovo ti je čista slika njihovog lica. Nek krepa komsiji krava. Zato im je košarka, rukomet i svi ostali sportovi propadaju. Radi njihovog mentaliteta. Taki su ****, vidi kolike komplekse imaju jer ih boli istina. Ne moramo nikad uzeti ni jedan trofej niti bilo sta, ali nećemo biti hinje kao vi, ne znaju bolje ****. Nećete tako nikad na zelenu granu.✌️
Zato sport u Mostaru cvjeta jer niste hinje. Imate staza u federalnoj ligi najvise od poznatijih bh klubova, ostali sportovi skoro i da ne postoje (nemoj poceti srati o nekakvom futsalu i rukometu veleza jer je to na amaterskom nivou)
Tako da nemoj se bezveze pametan pravit jeb.ale te sarajlijice
Vise je ofirno voditi rasprave o uspjesima sa sampionima nicega. Ljudi se raspravljaju o uspjesima sa sampionima ex Yuge i BIH,to samo mozes kod nas vidjeti i nigdje vise,bas pravi crni humor svega mi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 feb 2024, 01:42

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
03 feb 2024, 22:03
KONTRASVIH je napisao/la:
03 feb 2024, 21:59
03 feb 2024, 21:47
Enormne pare trose sad na ekipu, a nema sanse da ih vrate jer u Europu ne mogu, a transfere ne prave. Bukvalno samo kupovanje vremena. Cucemo se u sezoni 2024/25.
Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipu :rol:
Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plate :urnebes: Drugo je sto je vama dusa prevariti i ogrebat se. Inace, ja sam vam davno govorio da vam Bekric supljira oko para. Ova sad pojacanja su vam bas skupa, a ni Bruno nije jeftin. Mi, Zrinjski, Borac imamo skuplje ekipe od ove sad vase, ostali ne. Pravi umjetnik moras bit da se boris za opstanak kad je tako, svaka vam cast.
Zato kad zavrsimo 3.na kraju sezone ide naslov na svim poratlima
"Jos jedna neuspjesna sezona za Mirvica i Sarajevo koju je obiljezilo puno promjena u igrackom kadru"
Majke mi isto ko da samo mi dovodimo,placamo,kupujemo,raskidamo a svi ostali sjede i gledaju.Da nema Zrinjski nesto drasticno jeftiniju ekipu od nas?Ima al u qurcu.Mislim da imamo najskuplju ekipu,Zrinjski za malu nijansu ispod.Borac i Velez isto fino placaju,nista enormno ali za uslove nase lige dobre plate.A ni drugi ne stede i imaju itekako fini imena

Medjutim medijski samo se nase greske proprate i prave se analize za svakog igraca ko da imamo sakuting sluzbu Reala pa ne smijemo fulati nikad.Zrinjski ako ne osvoji titulu ovaj crnogorac leti na ljeto,hoce li i za njih pisati da su promjenili 4 trenera za godinu i po ko sto za nas pisu?
Koliko su oni igraca promjenili za godinu dana?Provjerite
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 feb 2024, 07:53

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 feb 2024, 01:42

Tanka je linija izmedju nemaju para da plate igraca **** Celika do enormne pare trose na ekipu :rol:
Naravno da bi ga mogli platiti, momak je jeftiniji od dvije Radvoceve plate :urnebes: Drugo je sto je vama dusa prevariti i ogrebat se. Inace, ja sam vam davno govorio da vam Bekric supljira oko para. Ova sad pojacanja su vam bas skupa, a ni Bruno nije jeftin. Mi, Zrinjski, Borac imamo skuplje ekipe od ove sad vase, ostali ne. Pravi umjetnik moras bit da se boris za opstanak kad je tako, svaka vam cast.
"Jos jedna neuspjesna sezona za Mirvica i Sarajevo koju je obiljezilo puno promjena u igrackom kadru"
Majke mi isto ko da samo mi dovodimo,placamo,kupujemo,raskidamo a svi ostali sjede i gledaju.Da nema Zrinjski nesto drasticno jeftiniju ekipu od nas?Ima al u qurcu.Mislim da imamo najskuplju ekipu,Zrinjski za malu nijansu ispod.Borac i Velez isto fino placaju,nista enormno ali za uslove nase lige dobre plate.A ni drugi ne stede i imaju itekako fini imena

Medjutim medijski samo se nase greske proprate i prave se analize za svakog igraca ko da imamo sakuting sluzbu Reala pa ne smijemo fulati nikad.Zrinjski ako ne osvoji titulu ovaj crnogorac leti na ljeto,hoce li i za njih pisati da su promjenili 4 trenera za godinu i po ko sto za nas pisu?
Upravo ovo sve vrijeme kontam, pa svaki rok dođe ode 8+
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 feb 2024, 08:23

Cuspajz je napisao/la:
03 feb 2024, 23:03
Definicija pitara TROSITE PARE KOJE NEMATE :bow ali Evo da mu odgovorimo u par rijeci 10000 clanova I 2 domace utakmice sto nam idu je dovoljno da se svi igraci plate :opaopa:
10 000 clanova ( kojih btw nemate i pitanje hocete imati ) je 200 hiljada KM u dva mjeseca,januar/ februar,znaci 100 hiljada mjesecno.
Smijesna cifra :urnebes:
Domaca utakmica ,neka bude sega mega puno 10-ak hiljada gledalaca a nece biti toliko , to je 100 hiljada KM prihoda ( ne racunamo da imate godisnje i masu onih destogodisnjih ,tako je manji incom casha. Treba uzeti u obzir troskove organizacije meca,koji su ogromni. Znaci max 70 -ak hiljada po utakmici. Znaci ,pricamo o nekih 300-350 hiljada KM na dva mjeseca I ono bi s tim placalo i dovodilo igrace :urnebes:
Presmijesno :urnebes: :urnebes:
Zakljucak : Jbmo ti uciteljicu matematike :urnebes:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 feb 2024, 08:42

Nesposobni 1946 :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 04 feb 2024, 08:57

Čuj bukvalno pokušavate kupiti opstanak :rol:

A oni pokupovali pola lige da pokušaju biti treći :mrgreen: Shizopitari su raspamećeni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 feb 2024, 09:16

stojko je napisao/la:
03 feb 2024, 17:48
FoSte95 je napisao/la:
03 feb 2024, 17:43
stojko je napisao/la:
03 feb 2024, 17:11

Pa Turci ne vole ruse, sta je tu cudno :kafa:
Bgm turci i rusi se baš vole i zadnje vrijeme :mrgreen:
Onda ovi nasi banjalucani nisu obavjesteni o tome ili su kurdi, nisu pravi turci :lolno:
Biće da su Kurdi :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 feb 2024, 09:22

Cijela porodica mi je učlanjena, mislio sam i cuke i mace učlaniti ali nemaju matični broj.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 04 feb 2024, 09:25

Jel ovo opet moramo slusat pjenu od strane pitara za clanske?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 feb 2024, 09:27

Balorda je napisao/la:
04 feb 2024, 08:57
Čuj bukvalno pokušavate kupiti opstanak :rol:

A oni pokupovali pola lige da pokušaju biti treći :mrgreen: Shizopitari su raspamećeni.
Nebi se cudio da shizofreni navijaci najnesposobnijeg fudbalskog kolektiva zadnje decenije koji je trenutno cetvrti sa posudjenih 20 miliona maraka stvore imaginarne neostvarive snove o dovodjenju Klafurica i par velezovih igraca :rol:

Nije do igraca i trenera jednostavno trebaju shvatiti da igranje za njihov klub igracima ne predstavlja nikakvu tezinu tako da mogu dovoditi iz bundeslige opet ce morati potrositi nekoliko puta vise od ostalih da bi bili u istoj ravni :rol:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 feb 2024, 09:43

Svaki igrač s ovih prostora sanja milozvučje s istoka Koševa.
i titulu šampiona pripremnih
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 04 feb 2024, 09:58

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 feb 2024, 01:42

Oni za razliku od nas osvoje titulu i igraju grupe u evropi zato je besmislen ovaj zadnji dio što si napisao.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 feb 2024, 10:09

U srijedu najtezi ispit na pripremama za tim Brune Akrapovica - Klis Buturovic Polje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Herson

Post Postao/la Herson » 04 feb 2024, 10:16

Jesu li se slegli utisci nakon jucerasnje historijske pobjede? :kafa:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 feb 2024, 10:26

Herson je napisao/la:
04 feb 2024, 10:16
Jesu li se slegli utisci nakon jucerasnje historijske pobjede? :kafa:
Eo sad ćemo Ploču zovnut i pitat :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2024, 10:49

Za sta se tačno sprema Željezničar ?

Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19

Meni ovo ne djeluju ko pripreme premijerligaša. Uigras se protiv ovih i onda ti dođe Zrinjski neće znati jesu posli ili došli, a i s ovim imaju problema. Da se liga napravi od ovih timova bili bi 4.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 feb 2024, 10:52

fks74 je napisao/la:
04 feb 2024, 09:22
Cijela porodica mi je učlanjena, mislio sam i cuke i mace učlaniti ali nemaju matični broj.
Opet se brukaju sa maticnim, a uclanjuju se po 10x na isti broj 🤣🤣🤣
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Najprvi i 34 gosta.