bagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:23
Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:00
Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
Ne moze niko , to morate shvatiti, bez obzira koliko se namecete u kontekst derbija i velicine dva Sarajevska kluba...
Iskreno, niko vas od nasih navijaca i ne gleda u nekom smislu ravnopravnosti...
Imas navijace kluba koji svakih 33 i kusur godina osvoji kup i zeli nekom nesto pokazati svoju velicinu, nekog uvrijediti podcijeniti, ali ne mogu shvatiti koliko samo time pokazuju koliko su ova dva kluba daleko, daleko ispred njih...To kao da pojedini navijaci Brightona ismijavaju Liverpool i M.United...
Sto se mi potpucavamo, zayebavamo, to radimo jer nam se moze jer i Zeljo i Sarajevo su dvije najvece fudbalske institucije u zemlji, svi ostali uz duzno postovanje,mnogo stepenika nize...
Koliko nadobudnosti u jednom postu, strašno...šta sada navijači Brightona ne smiju da prcaju navijače Uniteda kada ih pobjede 3 utakmice za redom? Evo primjer, Newcastle, po čemu bi njima United trebao biti veći klub i da se tako odnose prema njima? Imaš takvih primjera 10000× ne samo u engleskoj....zapamti svakom je njegov klub najveći a to ko ima više titula i ostalo je rubrika uspjesi kluba...
Tako je potpuno se slezam, istina nikom ja ne zabranjujem da pokusava nekog zayebavati, moze to naravno...
Eto i navijaci Iskre iz Bugojna to mogu raditi sa Borcem, opravdano ili ne, to je druga stvar, ali da su se vucarali po drugim ligama ,jesu, pa bi imalo smisla.
Da, u pravu si,malo sam ja smetnuo s uma i zato se izvinjavam, postoje uspijesi kluba i olimpijsko geslo vazno je ucestvovati...