FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibricic nam je fino rekao, tek ce te vidjeti Fk Sarajevo u pravom svjetlu u nastavku sezone...Ja mu vjerujem
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne treba pljuvat odmah, pripremne su za ovo i sluze
Protiv slobode ionako ide lagana pobjeda
Protiv slobode ionako ide lagana pobjeda
Zadnju polusezonu u Osijeku nije bio na top nivou ali opet bih ga volio vidjeti u nasem dresu.
-
- Kontakt:
Caktas bi se poigrao sa ovom ligom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma da smo koga htjeli dovesti, doveli bi ga. 7 dana do prve utakmice, to je to od našeg prelaznog roka. Da se doveo stoper ili winger, bio bi rok kvalitetan. Ovako nit' smrdi nit' miriše.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Rijesio ga se Zekic zbog godina,treba mu brzine. Bas gledam Osijek protiv Hajduka tacno ih je usporavo Caktas.belosevic23 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:14Mijo je strasan igrac, al ima on opcije za kinu da uzme pare jos par godina karijere
-
- Kontakt:
Ja i dalje čekam tu megazvijezdu (čiji bi transfer objavio tm) koja je najavljena... 

-
- Kontakt:
Josh Onomah? 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Jeste,jeste misevi, najavili ste jos jednog igraca, stobirekli kapitalca...
Nista dok kanarincuga ne zapjeva
Nista dok kanarincuga ne zapjeva

Ma samo Nala vertikala.
Idemo Adi, zayebi Turke !
Idemo Adi, zayebi Turke !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Tanka je linija od "poigrao bi se sa ovom ligom" do " najlosije pojacanje unazad par godina"
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Izbaciti Zlatana iz kupa pa mu dovest malog.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Rok po dolascima okej.Da se doveo stoper brutalan i solidan desni bek bilo bi odlicno ovako ni tamo ni vamo.Nije se ni neki playmaker doveo,opet cemo imati problema sa kreacijom
Pohvalno sto su se svi igraci zadrzali.
Za Ilieva mi je bilo bitno samo da nije linijas a pokazao je da nije.Slican golman Rogicu bas sa jos boljim istrcavanjem na loptu.Matanovic je najslicniji Balti,visoki zadnji vezni,ljevak samo sto bi Marko trebao biti agilniji i brze vrsiti protok i predaju lopte.Krdzalic nije jos za prvi 11.Mehmedovic je svakako doveden samo zbog sirine i u21,nece se pretjerano forsirati.Matanovic jedini moze odma uskociti u prvi 11 i pomoci,sa ostalima si samo prosirio kadar da nam se ne desava ko u Mostaru da imamo 1.5 igraca na klupi i tjt.
U biti titulu ne mozes osvojiti,Evropu ces izboriti sto i jest domet ove ekipe koja je za 3.mjesta objektivno.Za titulu nam treba jaci lijevi bek,stoper i Rahmanovic ili slican igrac koji organizuje napad.
Vjerujem da je to to,rok 6/10
Iliev
Beganovic-Djurickovic-Anicic-Kapetanovic
Julardzija-Buljubasic
Matanovic
Hasic-Renan-Pena
Pohvalno sto su se svi igraci zadrzali.
Za Ilieva mi je bilo bitno samo da nije linijas a pokazao je da nije.Slican golman Rogicu bas sa jos boljim istrcavanjem na loptu.Matanovic je najslicniji Balti,visoki zadnji vezni,ljevak samo sto bi Marko trebao biti agilniji i brze vrsiti protok i predaju lopte.Krdzalic nije jos za prvi 11.Mehmedovic je svakako doveden samo zbog sirine i u21,nece se pretjerano forsirati.Matanovic jedini moze odma uskociti u prvi 11 i pomoci,sa ostalima si samo prosirio kadar da nam se ne desava ko u Mostaru da imamo 1.5 igraca na klupi i tjt.
U biti titulu ne mozes osvojiti,Evropu ces izboriti sto i jest domet ove ekipe koja je za 3.mjesta objektivno.Za titulu nam treba jaci lijevi bek,stoper i Rahmanovic ili slican igrac koji organizuje napad.
Vjerujem da je to to,rok 6/10
Iliev
Beganovic-Djurickovic-Anicic-Kapetanovic
Julardzija-Buljubasic
Matanovic
Hasic-Renan-Pena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije problem napisati kada nešto ne valja, nemoj bolan lagati, ne valja. Problem je šta i kako navodiš kao problem i u kojoj mjeri.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 20:58Nije problem kad se izgubi na kraju krajeva pripremna je,ali je očigledno problem kad se napiše da nešto ne valja.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 19:31Treba zakljucati temu kad se izgubi jedna utakmica, yebo te kao da smo Real Madrid pa ne smijemo izgubiti.
Naša igra na sredini terena ne valja,a nije valjala ni u prvoj polusezoni.
Protiv seoskih ekipa će na Koševu to prolaziti ali kad nasuprot sebe imaš ekipu kao danas koja ti može trkom, a i fizikom parirati onda je naša igra goli qurac .
Dovedeš dva igrača bez minute i očekuješ da si dobio na kvaliteti i još te zasipaju uvredama jer nisi klimoglavac.
Meni je prelazni sasvim ok, sigurno kvalitetnije nego kad smo dovodili autobus igraca, ali bez sistema...
Ovaj SS ima i sistem i zna sta hoce.
Rozman zeli mlade igrace, fizicku dominaciju, brz protok lopte i pokrivanje cijelog terena...
Vidim pise se i zali za Caktasem, a mi se rijesili svih dizelasa, mislim smijesno...Ne kazem da je los igrac, dapace, ali on ne ulazi u Rozmanovu shemu i ima punu podrsku od mene.
Mene raduje vracanje u formu Penerande kojeg ce biti tesko zaustaviti od strane bilo kog naseg protivnika sto ce u dobroj mjeri rasteretiti i Renana i Hasica i dati im vise prostora u napadu.
Po meni mi smo za 30 % bolji od jesenas,ali vidjecemo, Kup je tu, Prvenstvo je vrlo blizu
Ovaj SS ima i sistem i zna sta hoce.
Rozman zeli mlade igrace, fizicku dominaciju, brz protok lopte i pokrivanje cijelog terena...
Vidim pise se i zali za Caktasem, a mi se rijesili svih dizelasa, mislim smijesno...Ne kazem da je los igrac, dapace, ali on ne ulazi u Rozmanovu shemu i ima punu podrsku od mene.
Mene raduje vracanje u formu Penerande kojeg ce biti tesko zaustaviti od strane bilo kog naseg protivnika sto ce u dobroj mjeri rasteretiti i Renana i Hasica i dati im vise prostora u napadu.
Po meni mi smo za 30 % bolji od jesenas,ali vidjecemo, Kup je tu, Prvenstvo je vrlo blizu
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lokomotifa, SineTalexy i 47 gostiju.