FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E čuj Željkan
Tek na forum dosao odmah mafija ZELJKANE.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:20Behdjeta mutavelica bujrum da ti budes iskoristen
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Znas vec sta se desi kad se zensko mijesa gdje ne treba. Hnl ili ce vani.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 feb 2024, 19:27Sta se desava sa Dangubicem?
I ako ko moze napisati ko nam je sve dosao ovih dana i kakvi su?
Nisam bio u situaciji nista da pratim danima, a vidim da je poprilicno prometno bilo.
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:20Behdjeta mutavelica bujrum da ti budes iskoristen

Hajde fino se izvini i napusti temu u miru zekane.
Pogodilo te to za reksonija ha?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Nista negativno napisao, papak uhvatio srat. Zato i ne volim punu Grbavicu kad znam da u vlastitom dvoristu imamo vise stetocina nego bilo gdje drugo.Kamaga11 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 22:45Tek na forum dosao odmah mafija ZELJKANE.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:20Behdjeta mutavelica bujrum da ti budes iskoristen
S papkom komunikaciju svedes na isti nivo i skines s dnevnog reda.
Pricat ces mi da je "Zeljkan" seljacki a do jucer pjevo ZeljeznicRe,ZeljenicaRe...
Vidim da je poceo hajp vec za prvu utakmicu i to je dobro..al bi volio isto da se ne zapali ni jedna baklja ni topovski do kraja prvenstva.To bi bio mozda najveci pogodak Manijaka ove sezone.mozda da se o ovome vise pise i prica.
Ima na istoku udruzenje pa mozes otici i iznijeti svoj prijedlog. Naravno, bilo bi pozeljno da imas neke argumente tipa ako se ne bude baklji ostat cemo u ligi sigurno i slicno.
Argument da cemo imati vise para ti nece proci jer du navijaci ustvari u upravi i ko tu sta placa niko ne zna.
A evo moje pitanje je koji je konkretno problem u paljenju baklji? Nije da ce ti neko baciti baklju na glavu na istoku ili sjrveru a boga mi nece ni na jugu koji je navijacka tribina. Imas A i D sektor i uzivas.
Sve se slažem. Faktički pola prve postave otišlo kakvi god bili. Valja to uigrat. mISLIM DA JE NEKE TREBALO OSTAVITI ZA SVAKI SLUČAJ, MAKAR ZA KLUPE.Raonffa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:14Ne možeš mijenjati cijelu ekipu na polusezoni i to u momentima kada se boriš za opstanak. To je pravi put za odlazak u rang niže.
Otišli su oni koji su trebali otići, ostali su oni koji posjeduju kvalitet poput Mekića, Cocalića, Krpića, Amoaha, Boljevića, Selimovića, Štilića... Svi oni su generalno bili loši tokom jesenjeg dijela i to je evidentno, ali je isto tako glupo odricati se takvih igrača jer njihove karijere jasno govore da oni imaju kvalitet za ovu ligu i to kvalitet za vrh tabele.
Neki od njih u ozbiljnim su igračkim godinama ali i dalje mogu dati dosta klubu poput Cocalića ili Štilića, pa i Krpića donekle.
Doveli su se neki solidni igrači, neki potencijalno dobri a i neki od kojih svakako ne očekujemo mnogo.
Jedina i glavna stvar je Bruno Akrapović, on drži ključ proljetne polusezone. Ako on uspije uspostaviti neki odnos sa igračima, ako pojedince uspije psihički vratiti na pravi put, ja sam apsolutno siguran da ćemo mi ostati u ligi i to bez obzira na ova prva četiri kola i težak raspored.
E sad kakav je Akrapović ja zaista ne znam, ja lično nisam pratio njegovu trenersku karijeru iako sam sporadično u medijima znao čitati o nekim njegovim uspjesima u inostranstvu.
Ne sviđa mi se što igra specifičnu formaciju i što će se igrači morati navići na to, mada smo u Europi ljetos igrali odlično sa tri nazad, a sa druge strane sviđa mi se što čovjek djeluje normalno, staloženo, nema euforije a nema ni neke kuknjave, mislim da je to prednost i u potencijalnom odnosu sa igračima koji su svakako labilni i očigledno lako idu od sjaja do očaja u tom psihičkom smislu.
Pa kazne, cuj koji je problem. Koliko je kazni doslo do sad Bog sami zna.Pririsak je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ima na istoku udruzenje pa mozes otici i iznijeti svoj prijedlog. Naravno, bilo bi pozeljno da imas neke argumente tipa ako se ne bude baklji ostat cemo u ligi sigurno i slicno.
Argument da cemo imati vise para ti nece proci jer du navijaci ustvari u upravi i ko tu sta placa niko ne zna.
A evo moje pitanje je koji je konkretno problem u paljenju baklji? Nije da ce ti neko baciti baklju na glavu na istoku ili sjrveru a boga mi nece ni na jugu koji je navijacka tribina. Imas A i D sektor i uzivas.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Normalno zbog kazni to pisem.A iskreno to je u vecini europski zemalja isfuralo jos se kod nas na balkanu to radi.Ne vidim nikakav ustvari argument da se treba paliti.Pririsak je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ima na istoku udruzenje pa mozes otici i iznijeti svoj prijedlog. Naravno, bilo bi pozeljno da imas neke argumente tipa ako se ne bude baklji ostat cemo u ligi sigurno i slicno.
-
- Kontakt:
Nije stvar hoce li ti neko baciti na glavu i da ti hodas po tribinama jer se tobože na toj ne pale već da si ti sponzor kluba kao a onda izbijas istom tom klubu 5 10 15 hiljada nonsens
5000 članova 100 miljaa maraka bacis za baklje i sranja degeneativno u pm
5000 članova 100 miljaa maraka bacis za baklje i sranja degeneativno u pm
- gegenpressing
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 feb 2024, 19:27Sta se desava sa Dangubicem?
I ako ko moze napisati ko nam je sve dosao ovih dana i kakvi su?
Nisam bio u situaciji nista da pratim danima, a vidim da je poprilicno prometno bilo.
Ma neko šuplju bacio,da se javio i spustio cijenu,pa raja poletila.
Kad su skontali da od tog nema ništa,počeo spin kako mu supruga neće vamo,i da je zbog tog propalo.
Lovačke priče....
Brohra ribo se...
Mogli bi ovi neradnici u klubu makar jednom pustiti sedmicu unaprijed karte u prodaju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Prvo bacanje baklji a pogotovo topovskih udara nije nikakvo navijanje već seljakluk. Drugo ko volimo klub a svaku uatakmicu mu izbijemo po nekoliko hiljada maraka, kakva je to ljubav. Treće najvažnije jesta da na utakmicama bude bolesnih ljudi, djece...kojima to sve šteti zdrvalju i izaziva strah. Ima toga još al mislim da je razumnim dovoljno ovo.Pririsak je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:38Ima na istoku udruzenje pa mozes otici i iznijeti svoj prijedlog. Naravno, bilo bi pozeljno da imas neke argumente tipa ako se ne bude baklji ostat cemo u ligi sigurno i slicno.
BAklje će se paliti i bacati uvijek, a razlog je jednostavan. Navijačka tribina je popunjena 20-30% i onda se spektakl ne pravi navijanjem nego pokušava bakljadama. (kod svih ekipa je ovo).
-
- Kontakt:
Gdje nam Pablo stari insajder. Sigurno na sastanku za Dangubica
-
- Kontakt:
Imal kod vas tona na ovoj MYTV
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za ovaj nazovi portal, što pišu o vijeću ministara, se dobro nayebem majke i autoru tog istog članka, a i vlasniku..
Koji dušmanski članak pun mržnje prema Želji..
Koji dušmanski članak pun mržnje prema Želji..
-
- Kontakt:
Prelahko smo pustili Kosorica, gori klocevi su ostali nazad.
Ima li neko Link za tekmu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.