Asmir Begović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Pauk » 19 mar 2011, 17:11

Pirke je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dovoljno je reci, da je Asmir Begovic Trebinjac!

Svako koji je upoznao barem par Trebinjaca, zna o cemu govorim i na sta mislim.

U mom zivotu, gorih ljudi nikada nisam sreo od Trebinjaca, u njima nema ni gram patriotizma ili ljubavi prema domovini, al svi se furaju kao veliki Hercegovacki muslimani javno barem, dok kod kuce jedu svinjetinu i imaju vise pravoslavnih obicaja nego islamskih.

Trebinjci su dno dna sto se tice ljudi sa Balkana, a to mnogo govori s obzirom kakav se sljam zive na brdovitom Balkanu.

To su ljudi bez identiteta, nije ni cudo sto je ovaj Asmir jedan dan bio Kanadjanin a drugi dan Bosanac odnosno Hercegovac u njegovom slucaju.
Neznam sta je gluplje, ovo sto si vec sam postavio u crvenome ili ovo sto sam ja poboldovao...

Glupljeg komentara u zivotu nisam vidio. Toliko nekorektnih stvari si napisao covjece, neznam odakle da pocnem... Jos to sto se furas na "Bosanski patriotizam" a neznas sam svoju historiju...

Da dodam, sta fali svinjetini? :D :D :D
Sve sto sam ja rekao je 100% tacno, i nisam ja jedini koji to kaze o njima, jer to kazu i mnogi drugi.

Ti si se mozda sam prenoznao u tome.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 mar 2011, 17:16

ne fali svinjetini nista :mrgreen: vec danas svak voli glumit nesto, juce lokali i jeli sami svasta a danas svi veliki vjernici.. :!: da ne idem skroz off, cujem da je beg sasvim solidan protiv newcastlea, vode 3-0
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 mar 2011, 17:35

junioR je napisao/la:Asmire u potpunosti sam uz tebe!!!Abd neces jos dugo odmarati sto se tice repke,nece jos dugo SUSIC!! ;)
amin!!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 19 mar 2011, 18:18

MostaracVelezovac je napisao/la:
junioR je napisao/la:Asmire u potpunosti sam uz tebe!!!Abd neces jos dugo odmarati sto se tice repke,nece jos dugo SUSIC!! ;)
amin!!!!
AMINUJEM I JA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 19 mar 2011, 18:24

Dushi_Rob je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
amin!!!!
AMINUJEM I JA !!!
naaminacete se :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2011, 18:28

:lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 19 mar 2011, 18:32

vidjet cemo za par utakmica ko ce biti upravu ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 mar 2011, 18:38

Pauk je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Dovoljno je reci, da je Asmir Begovic Trebinjac!

Svako koji je upoznao barem par Trebinjaca, zna o cemu govorim i na sta mislim.

U mom zivotu, gorih ljudi nikada nisam sreo od Trebinjaca, u njima nema ni gram patriotizma ili ljubavi prema domovini, al svi se furaju kao veliki Hercegovacki muslimani javno barem, dok kod kuce jedu svinjetinu i imaju vise pravoslavnih obicaja nego islamskih.

Trebinjci su dno dna sto se tice ljudi sa Balkana, a to mnogo govori s obzirom kakav se sljam zive na brdovitom Balkanu.

To su ljudi bez identiteta, nije ni cudo sto je ovaj Asmir jedan dan bio Kanadjanin a drugi dan Bosanac odnosno Hercegovac u njegovom slucaju.
Neznam sta je gluplje, ovo sto si vec sam postavio u crvenome ili ovo sto sam ja poboldovao...

Glupljeg komentara u zivotu nisam vidio. Toliko nekorektnih stvari si napisao covjece, neznam odakle da pocnem... Jos to sto se furas na "Bosanski patriotizam" a neznas sam svoju historiju...

Da dodam, sta fali svinjetini? :D :D :D
Sve sto sam ja rekao je 100% tacno, i nisam ja jedini koji to kaze o njima, jer to kazu i mnogi drugi.

Ti si se mozda sam prenoznao u tome.
Nevidim logiku? Prepoznao sam se u cemu? Nisam iz Trebinja. Sto se mene tice, svaki put kad idem u Trebinje lijepo sam primljen.

Back to topic.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2011, 09:17

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Svaka cast Asmiru! Ako se Pape moze folirati i na tebi graditi autoritet - onda i ti budi frajer pa se nemoj odazvati. Ja se ne bi materi svojoj odazvao kada bi onako protiv mene lajala u javnosti kako je Pape o Begovicu lajao u zadnjih mjesec-dva dana. Pape da je pravi selektor, trener i pedagog, lijepo bi popricao sa celnim ljudima Stokea i sa Begovicem i lijepo bi to ostavio sve za sebe ili bi rekao lijepo u javnosti "Razlog njegovog neodazivanja je taj i taj i zbog toga ga ja vise necu zvati!" ili napismeno traziti razlog od Stokea i lijepo ga iznijeti u javnost.. Ovako je sve "rekla - kazala".
Kralju, sam tvoj nick mnogo kaze o tebi. Pa jesi ti svjestan da je njega Pape zvao, pa pricao i sa trenerima, dok mali napuhani smrad nije htio da se javlja na telefon Papetu, sta je Pape trebao uraditi? Sjest na avion i ganjati Begovica po Engleskoj, otici na kucnu adresu, zvoniti na vrata, a ovaj da mu ne otkljuca, pa se takav popisan vratiti kuci? Nemoj da budes smijesan covjece. Napadate Papeta, a niko ne gleda sta taj mali **** radi. Prvo je sve zajebavao da li ce igrati za nas ili za Kanadu, a nakon toga radi ovo, pa dokle vise? Ko nece da igra srcem za nas dres, za nasu drzavu, za nas narod, NE TREBA NAM!
Denizmare, svaka cast za post, djelimo isto misljenje sto se toga tice, koji ce rac dolaziti na prijateljske, ha ja, on je clan velikog Stoke-a haha.
MostaracVelezovac, taj Begovic se uopste ne javlja na telefon, kako ce neko cuti njegovu stranu price? Kako neko moze povjerovati u ono sto prica? Kako neko moze povjerovati da je imao valjan razlog? Kako moze da brani u ebenom Stoke-u, a ne moze da brani za repku? Par utakmica to je radio? Kako ti vidis valjan razlog u tome? De se saberi, ziv bio.
Vi sto trljate ruke da ce Pape otici, mislim da se varate, jer otpustiti covjeka, koji pokusava da uvede red, radi nekog **** za koga vi mislite da je nas golman za sljedecih 10 godina je dno dna. Imam jedno pitanje za vas: da li vi fkt mozete vjerovati Begovicu da ce se svaki put odazvati drugom selektoru? Ne znam kako bilo ko moze vise vjerovati Asmiru, strasno!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 21 mar 2011, 09:55

ja sam u glavi ASMIRA B. prekrizio ..... jbt mu tetku .... i do sad smo bili bez njega mozemo i u buduce biti bez njega ... :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 mar 2011, 13:50

adriano_leite je napisao/la:Kralju, sam tvoj nick mnogo kaze o tebi. Pa jesi ti svjestan da je njega Pape zvao, pa pricao i sa trenerima, dok mali napuhani smrad nije htio da se javlja na telefon Papetu, sta je Pape trebao uraditi? Sjest na avion i ganjati Begovica po Engleskoj, otici na kucnu adresu, zvoniti na vrata, a ovaj da mu ne otkljuca, pa se takav popisan vratiti kuci? Nemoj da budes smijesan covjece. Napadate Papeta, a niko ne gleda sta taj mali **** radi. Prvo je sve zajebavao da li ce igrati za nas ili za Kanadu, a nakon toga radi ovo, pa dokle vise? Ko nece da igra srcem za nas dres, za nasu drzavu, za nas narod, NE TREBA NAM!
Vi sto trljate ruke da ce Pape otici, mislim da se varate, jer otpustiti covjeka, koji pokusava da uvede red, radi nekog **** za koga vi mislite da je nas golman za sljedecih 10 godina je dno dna. Imam jedno pitanje za vas: da li vi fkt mozete vjerovati Begovicu da ce se svaki put odazvati drugom selektoru? Ne znam kako bilo ko moze vise vjerovati Asmiru, strasno!!!
Begovic nama vise treba nego mi njemu. S tim se trebamo sto prije pomiriti. Svaka cast Sehicu i Avdukicu, ali u ovom momentu je Begovic nas najbolji golman! Ko nama moze garantirati da je Susic telefonirao sa vodstvom Stokea? Ko moze garantirati da nije? Ko moze garantirati da je on (bar) 3 puta zvao Begovica prije utakmice sa Slovackom? Ko ne moze to garantirati? Mi jednu stranu znamo, a to je ono sto Pape non-stop po medijima iznosi a ne znamo Begovicevu stranu.. Zasto? Zato sto je to ono sto se zove Profesionalnost. Selektor ne treba da prica po medijima s kim je on i kako razgovarao i ko je sta njemu rekao.. Njegovo je da kaze "Na Begovica ne racunam jer se ne mogu pouzdati u njega!" Ili, ako vec hoce da upozna javnost, pa nek onda javno pozove Begovica na sastanak i da vidi sa njim sta je njemu u planu. Jel bilo kod Cire tih "afera" ? Ne znamo... Ako je i bilo necega, to Ciro nije dao da se iznosi u javnost. Bila je disciplina u timu koju Susic ne moze da uspostavi..
Begovic je prije rekao da ce igrati za Kanadu (jer jos nije bilo kontakata od strane naseg saveza) i dok je prvi poziv od nas dobio, odmah ga je prihvatio. Kasnije je bila hajka na radiju gdje su lazirali njegov telefonski intervju u kojem je rekao da njegovo srce kuca samo za Kanadu (i kasnije se ta radio stanica izvinula i priznala da je bila rijec o zezi)..
*ebalo vas igranje sa srcem! Mozemo mi imati 11 srcanih igraca na terenu, ali ako igraju protiv dobrog tima sigurno je da ce izgubiti. Za pobjedu je potrebno imati dobre igrace koji ce pobjedjivati, a ne one koji ce sa srcem igrati a gubiti.. Mislite da Hrvatska trazi od Eduarda da igra srcem? Traze da postize pogotke.. Kako - tako..
Jos jednom kazem, nama Begovic treba vise nego mi njemu. Eto, sad opet Hasagic ima problema sa ledjima... Sehic i Avdukic su mnogo slabiji od Begovica, iako Sehic ima jos dosta vremena da napreduje i postane vrlo dobar/odlican golman..
Ja cijenim kod Susica sto probava neke mlade igrace i sto pokusava nesto da napravi.. Al zar nije dosta pokusaja? Non stop pokusavamo nesto, ali nikada da uspijemo u necemu. Imamo talenata, imamo izgradjenih igraca... Mislim da je dosta eksperimenata..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2011, 13:54

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 13:57

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Kralju, sam tvoj nick mnogo kaze o tebi. Pa jesi ti svjestan da je njega Pape zvao, pa pricao i sa trenerima, dok mali napuhani smrad nije htio da se javlja na telefon Papetu, sta je Pape trebao uraditi? Sjest na avion i ganjati Begovica po Engleskoj, otici na kucnu adresu, zvoniti na vrata, a ovaj da mu ne otkljuca, pa se takav popisan vratiti kuci? Nemoj da budes smijesan covjece. Napadate Papeta, a niko ne gleda sta taj mali **** radi. Prvo je sve zajebavao da li ce igrati za nas ili za Kanadu, a nakon toga radi ovo, pa dokle vise? Ko nece da igra srcem za nas dres, za nasu drzavu, za nas narod, NE TREBA NAM!
Begovic nama vise treba nego mi njemu. S tim se trebamo sto prije pomiriti. Svaka cast Sehicu i Avdukicu, ali u ovom momentu je Begovic nas najbolji golman! Ko nama moze garantirati da je Susic telefonirao sa vodstvom Stokea? Ko moze garantirati da nije? Ko moze garantirati da je on (bar) 3 puta zvao Begovica prije utakmice sa Slovackom? Ko ne moze to garantirati? Mi jednu stranu znamo, a to je ono sto Pape non-stop po medijima iznosi a ne znamo Begovicevu stranu.. Zasto? Zato sto je to ono sto se zove Profesionalnost. Selektor ne treba da prica po medijima s kim je on i kako razgovarao i ko je sta njemu rekao.. Njegovo je da kaze "Na Begovica ne racunam jer se ne mogu pouzdati u njega!" Ili, ako vec hoce da upozna javnost, pa nek onda javno pozove Begovica na sastanak i da vidi sa njim sta je njemu u planu. Jel bilo kod Cire tih "afera" ? Ne znamo... Ako je i bilo necega, to Ciro nije dao da se iznosi u javnost. Bila je disciplina u timu koju Susic ne moze da uspostavi..
On je rekao da ce igrati za Kanadu i dok je prvi poziv od nas dobio, odmah ga je prihvatio. Kasnije je bila hajka na radiju gdje su lazirali njegov telefonski intervju u kojem je rekao da njegovo srce kuca samo za Kanadu (i kasnije se ta radio stanica izvinula i priznala da je bila rijec o zezi)..
*ebalo vas igranje sa srcem! Mozemo mi imati 11 srcanih igraca na terenu, ali ako igraju protiv dobrog tima sigurno je da ce izgubiti. Za pobjedu je potrebno imati dobre igrace koji ce pobjedjivati, a ne one koji ce sa srcem igrati a gubiti.. Mislite da Hrvatska trazi od Eduarda da igra srcem? Traze da postize pogotke.. Kako - tako..
Jos jednom kazem, nama Begovic treba vise nego mi njemu. Eto, sad opet Hasagic ima problema sa ledjima... Sehic i Avdukic su mnogo slabiji od Begovica, iako Sehic ima jos dosta vremena da napreduje i postane vrlo dobar/odlican golman..
Ja cijenim kod Susica sto probava neke mlade igrace i sto pokusava nesto da napravi.. Al zar nije dosta pokusaja? Non stop pokusavamo nesto, ali nikada da uspijemo u necemu. Imamo talenata, imamo izgradjenih igraca... Mislim da je dosta eksperimenata..
Bila rijec o zezi :shock: ,a ovaj nakon te izjave sam izjavio.Da ni u snu nije mogao pretpostaviti da ce u tolikoj mjeri ga slusati i Bosancerosi i tako reagovati.
izgleda u vezi njega je sve zeza i sala.A repka zaebancija.
Pape ce otici a ovaj ostati.Kod drugih selektora ce biti prekrizen za sva vremena.Ako bude opet rijec o ''zezi''
Recimo zamisliti Osima na ove Begoviceve ''zezancije''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 mar 2011, 14:31

harishp je napisao/la:Bila rijec o zezi :shock: ,a ovaj nakon te izjave sam izjavio.Da ni u snu nije mogao pretpostaviti da ce u tolikoj mjeri ga slusati i Bosancerosi i tako reagovati.
izgleda u vezi njega je sve zeza i sala.A repka zaebancija.
Pape ce otici a ovaj ostati.Kod drugih selektora ce biti prekrizen za sva vremena.Ako bude opet rijec o ''zezi''
Recimo zamisliti Osima na ove Begoviceve ''zezancije''
Eto, ja sam procitao da je ta radio postaja izjavila da je rijec bila o sali s njihove strane i da je intervju namontiran... Ti si procitao da je Begovic izjavio da nije ocekivao da ce to slusati Bosanci i da ce ih ta izjava tako "pogoditi"...
Kome sada vjerovati? Nit njemu nit njima.. Njemu treba dati trecu sansu.. Ako je opet ne usere, lijepo ga Savez suspenduje (kao sto su Francuzi suspendovali svoje "pobunjenike" nakon SP-a) i svi sretni , a slucaj "Begovic u reprezentaciji" zapecacen.
Kod Osima ne bi ni doslo do tih "zezancija".

Why so serious?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2011, 14:43

''Sala''sa Kanadzanima prestala a ovaj se nastavio saliti i sa Bosnjama.
Mi smo inace salzdjije i duhovit narod.Muji i Sulji na svakom koraku.
Pogotovo sto nam je do sale u ovakvim trenucima.
P.S naravno da ne bi,jer bi nakon vec ''prvog pokusaja zezancije'' bio odhjeban.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 mar 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2011, 16:14

ne_znam_ko_sam je napisao/la: Begovic nama vise treba nego mi njemu. S tim se trebamo sto prije pomiriti. Svaka cast Sehicu i Avdukicu, ali u ovom momentu je Begovic nas najbolji golman! Ko nama moze garantirati da je Susic telefonirao sa vodstvom Stokea? Ko moze garantirati da nije? Ko moze garantirati da je on (bar) 3 puta zvao Begovica prije utakmice sa Slovackom? Ko ne moze to garantirati? Mi jednu stranu znamo, a to je ono sto Pape non-stop po medijima iznosi a ne znamo Begovicevu stranu.. Zasto? Zato sto je to ono sto se zove Profesionalnost. Selektor ne treba da prica po medijima s kim je on i kako razgovarao i ko je sta njemu rekao.. Njegovo je da kaze "Na Begovica ne racunam jer se ne mogu pouzdati u njega!" Ili, ako vec hoce da upozna javnost, pa nek onda javno pozove Begovica na sastanak i da vidi sa njim sta je njemu u planu. Jel bilo kod Cire tih "afera" ? Ne znamo... Ako je i bilo necega, to Ciro nije dao da se iznosi u javnost. Bila je disciplina u timu koju Susic ne moze da uspostavi..
Begovic je prije rekao da ce igrati za Kanadu (jer jos nije bilo kontakata od strane naseg saveza) i dok je prvi poziv od nas dobio, odmah ga je prihvatio. Kasnije je bila hajka na radiju gdje su lazirali njegov telefonski intervju u kojem je rekao da njegovo srce kuca samo za Kanadu (i kasnije se ta radio stanica izvinula i priznala da je bila rijec o zezi)..
Ako Begovic tebi treba, meni vala ne treba neko ko ce da nas guuzi i zavitlava na svakom koraku. Sa svima treba biti nacisto, hoces-neces, mani majmunisanja. Begovic je klasan golman, to stoji, ali Begovic je 0 od covjeka. Da li ga je Pape zvao, da li je pricao sa celnicima velikog, jakog, mocnog, talentiranog, svjetski poznatog Stoke Citya, govori cinjenica da je neko, ne znam sada ko iz Stokea, rekao kako je Papetu sve objasnio, a nakon tog objasnjenja, Pape kaze to sto je rekao. Znaci, to objasnjenje je obicna zahebancija i ponizavanje kako selektora, tako i svih navijaca BiH. Da li je bio valjan razlog, budi siguran da se Pape ne bi igrao sa tim, da ga ne bi kaznio, "da ne bi vjezbao autoritet na Asmiru"-kako vi to kazete. Nasem Asmiru, koliko god to nas bolilo, je vazniji Stoke, e sretno mu u Stokeu, ja ga ne zelim u repki, dok god se javno ne izvine kako selektoru tako i navijacima i kolegama saigracima. Asmir je pokazao da mu BiH nista ne znaci. Koliko god vi opravdavali nesto, a nesto osporavali, od toga ljudi nema nista, jer Pape je selektor i pomirite se sa tim. Za mene je ovaj njegov potez izvanredan, jer treba te nase velemajstore spustati na zemlju, jer dres repke treba da bude na prvom mjestu. Zasto Rooney, Messi, Villa, El Nino, Terry, Puyol itd. ne odbijaju pozive svojih repki? Tako se voli svoja domovina, Rooney nakon silnih kupova (FA, Carling, CL, WC) i Premier lige, odazove se za repku, a Begovic koji ima duplo manje tekmi, ne moze da dodje? Smijesno i strasno. To je podsmijavanje nama, drzavi, grbu, repki. PAPE SVAKA TI CAST, POKAZI TIM ZVIJEZDAMA GDJE IM JE MJESTO.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 21 mar 2011, 22:48

Begovic nama vise treba nego mi njemu.
I sta onda, treba da mu pop..... da bi branio za nas. Fala neka, sto se mene tice, ti ako hoces prinesi tu zrtvu za dobrobit BiH nogometa i reprezentacije.
Ko nama moze garantirati da je Susic telefonirao sa vodstvom Stokea? Ko moze garantirati da nije? Ko moze garantirati da je on (bar) 3 puta zvao Begovica prije utakmice sa Slovackom? Ko ne moze to garantirati? Mi jednu stranu znamo, a to je ono sto Pape non-stop po medijima iznosi
Koje si ti mudo da ti neko nesto garantuje, da tebi specijalno raportira koliko je i da li je uopste zvao. Jesili citao izjave Begovica da je prije slovacke bio toliko bolestan da nije mogao dici slusalicu. I st kojim moj, treba da ga zove...Pozvao ga preko kluba u reprezentaciju na utakmicu...a valjda je na igracu da se javi na "zborno mjesto" ili u slucaju problema da kontaktira selektora. Yebo te kakvih blenta sve ima: cuj Pape njega trebao ganjati...Ako hoce nek igra, ako nece nek j sebi m.
a ne znamo Begovicevu stranu.. Zasto? Zato sto je to ono sto se zove Profesionalnost.
E vala yebo te on, cuj profesionalnost sto se nije ni telefonom htio javiti selektoru, sto je angazovao suigraca da prica umjesto njega. Sta ima da kaze? Rekao je eto - "nije me puno pogodilo nepozivanje". Citaj - "dobro je sto ih nisam morao opet odyebavati, dobro je sto me nisu pozvali, sada imam razlog da kazem necu vise, a pricaju da su Bosanci tolike budale da ce me cak i herojem proglasiti kao sto su Sasju Papka". Eto, to ti on misli.
Ili, ako vec hoce da upozna pa nek onda javno pozove Begovica na sastanak i da vidi sa njim sta je njemu u planu. Jel bilo kod Cire tih "afera" ? Ne znamo... Ako je i bilo necega, to Ciro nije dao da se iznosi u javnost. Bila je disciplina u timu koju Susic ne moze da uspostavi..
Pa valjda je bio pozvan i saslusan kad je trebao promjeniti sportsko drzavljanstvo. Cuj da ga pozove i pita sta ima u planu :lol: :lol: :lol:

Ovo si debelo slagao...
Nemoj vise ili uradi ono sto sam ti gore savjetovao nece li doci da brani. Treba nama i Casiljas i Cheh i Van der Saar...ali nece da brane za nas. Znaci moramo se uzdati u ono sto imamo.
Aha...imamo, imamo kako da nemamo. Sve nam izgradjeni igaci zvijezde u velikim evropskim klubovima tako da ne treba experimentisati nego samo pozvati onoga lijevog beka sto igra....dje no igra? Pa onda onoga centarhalfa sto je zvijezda u hm, gm... Susicu, ako sa ovim rezervama izvuce dobar rezultat protiv Rumuna treba dati Nobelovu nagradu za improvizaciju.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 mar 2011, 23:57

Saban je napisao/la:I sta onda, treba da mu pop..... da bi branio za nas. Fala neka, sto se mene tice, ti ako hoces prinesi tu zrtvu za dobrobit BiH nogometa i reprezentacije.
Koje si ti mudo da ti neko nesto garantuje, da tebi specijalno raportira koliko je i da li je uopste zvao. Jesili citao izjave Begovica da je prije slovacke bio toliko bolestan da nije mogao dici slusalicu. I st kojim moj, treba da ga zove...Pozvao ga preko kluba u reprezentaciju na utakmicu...a valjda je na igracu da se javi na "zborno mjesto" ili u slucaju problema da kontaktira selektora. Yebo te kakvih blenta sve ima: cuj Pape njega trebao ganjati...Ako hoce nek igra, ako nece nek j sebi m.
E vala yebo te on, cuj profesionalnost sto se nije ni telefonom htio javiti selektoru, sto je angazovao suigraca da prica umjesto njega. Sta ima da kaze? Rekao je eto - "nije me puno pogodilo nepozivanje". Citaj - "dobro je sto ih nisam morao opet odyebavati, dobro je sto me nisu pozvali, sada imam razlog da kazem necu vise, a pricaju da su Bosanci tolike budale da ce me cak i herojem proglasiti kao sto su Sasju Papka". Eto, to ti on misli.
Pa valjda je bio pozvan i saslusan kad je trebao promjeniti sportsko drzavljanstvo. Cuj da ga pozove i pita sta ima u planu :lol: :lol: :lol:
Ovo si debelo slagao...
Nemoj vise ili uradi ono sto sam ti gore savjetovao nece li doci da brani. Treba nama i Casiljas i Cheh i Van der Saar...ali nece da brane za nas. Znaci moramo se uzdati u ono sto imamo.
Aha...imamo, imamo kako da nemamo. Sve nam izgradjeni igaci zvijezde u velikim evropskim klubovima tako da ne treba experimentisati nego samo pozvati onoga lijevog beka sto igra....dje no igra? Pa onda onoga centarhalfa sto je zvijezda u hm, gm... Susicu, ako sa ovim rezervama izvuce dobar rezultat protiv Rumuna treba dati Nobelovu nagradu za improvizaciju.
Jako si nevaspitan. Da su te roditelji ucili opstoj kulturi, ne bi napisao pola od tih gluposti koje si napisao kao "odgovor" na moj post. Ja nigdje nikoga od vas nisam uvrijedio nego iznosim cisto svoje misljenje i svoje stavove. Ako ti ne pasu i ako ih ne mozes lijepo prokomentarisati onda me blokiraj ili preskaci.
Ja sam iznio svoje stavove i realno sam iznio stvari onakvima kakve su. Krivo je mnogima sto Begovic ne igra srcem za svoju domovinu (citaj "nije ulizica") kao vecina i sto se ne odaziva na pozive selektoru (samo dok se ne proda negdje dalje). Mnogi ce, dok se prodaju gdje dalje poceti da glume povredice neke i poceti traziti razloge da se ne odazovu. Sta je sa Hasagicem bilo prije par godina? Zar ni on nije bio jedan od "odmetnika" koji su potpisali famozno pismo da se nece odazivati dok se Savez ne ocisti? Sto je pogazio tu rijec? Sto se toga tice, svaka cast Papcu koji je jedini ostao iza onog sto je potpisao.
Fazon je najveci sto niko nece da prizna da nema garanta ni za Susicevu stranu price ni za Begovicevu. Meni ne treba ni to priznanje ni taj garant, vec sam samo realan. Ali, kako ona stara narodna kaze "Sto ljudi , sto cudi".
Begovic mu dao da prica sa nekim igracem koji zna francuski? Susic je izjavio da je "pricao sa jednim igracem koji zna francuski i preko kojeg su mu celni ljudi Stokea objasnili situaciju zbog cega se Begovic nije odazvao". Ja ne lupam neke informacije, vec se drzim za one intervjue sto sam procitao u nasim medijima.
Jedno si dobro rekao, a to je da se moramo uzdati u ono sto imamo. Imamo kvalitetnog golmana kojega reprezentacija treba da bi ostvarila uspjehe. Ali ocito je on na okupljanjima vidio u cemu je fazon i da prednost (uprkos ozljedama) imaju oni koji su "zaduzili" reprezentaciju. Susic je napravio najvecu gresku kad je protiv Albanije stavio od pocetka Hasagica na gol iako je on bio povrijedjen. Sta je Asmir trebao nakon toga? Da ljubi ruke Susicu sto mu se "smilovao" i dao mu priliku u drugom dijelu?
Mi moramo shvatiti jednu stvari, a to je da mi nismo Brazil i da nemamo toliko igraca na bacanje. Trebamo iskoristiti sve sto imamo. A imamo mnogo samo to treba malo bolje pregledati. Na nekoj temi citam da je Susic pitao "na kojoj poziciji igra taj Cocalic?". Da malo prati novine i medije, vidio bi da je jedan od najbolje ocijenjenih igraca u grckoj ligi i otisao bi ga pogledati. Ali ne, grcka liga nije bitna. Sto bi bezveze gledali igrace iz te lige, kad imamo igraca u turskoj ligi.
Ali hajde, sve je to manje bitno. Ako nas suspenduju 1. aprila, nadam se da nece vise biti posteda pred vazne utakmice ili otkaza uoci vaznih utakmica (ako bude "smijesnih" razloga nek odmah bude i suspenzija za igrace). Nadam se da napokon biti formiran kvalitetan stozer u U21 reprezentaciji.

Ako nekad budemo malo realniji i ako budemo svjesniji svoje situacije, tek tad cemo dobiti priliku da gledamo nasu reprezentaciju na nekom velikom takmicenju.

Why so serious?!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 mar 2011, 02:55

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Saban je napisao/la:I sta onda, treba da mu pop..... da bi branio za nas. Fala neka, sto se mene tice, ti ako hoces prinesi tu zrtvu za dobrobit BiH nogometa i reprezentacije.
Ovo si debelo slagao...
Jako si nevaspitan. Da su te roditelji ucili opstoj kulturi, ne bi napisao pola od tih gluposti koje si napisao kao "odgovor" na moj post. Ja nigdje nikoga od vas nisam uvrijedio nego iznosim cisto svoje misljenje i svoje stavove. Ako ti ne pasu i ako ih ne mozes lijepo prokomentarisati onda me blokiraj ili preskaci.
Ja sam iznio svoje stavove i realno sam iznio stvari onakvima kakve su. Krivo je mnogima sto Begovic ne igra srcem za svoju domovinu (citaj "nije ulizica") kao vecina i sto se ne odaziva na pozive selektoru (samo dok se ne proda negdje dalje). Mnogi ce, dok se prodaju gdje dalje poceti da glume povredice neke i poceti traziti razloge da se ne odazovu. Sta je sa Hasagicem bilo prije par godina? Zar ni on nije bio jedan od "odmetnika" koji su potpisali famozno pismo da se nece odazivati dok se Savez ne ocisti? Sto je pogazio tu rijec? Sto se toga tice, svaka cast Papcu koji je jedini ostao iza onog sto je potpisao.
Fazon je najveci sto niko nece da prizna da nema garanta ni za Susicevu stranu price ni za Begovicevu. Meni ne treba ni to priznanje ni taj garant, vec sam samo realan. Ali, kako ona stara narodna kaze "Sto ljudi , sto cudi".
Begovic mu dao da prica sa nekim igracem koji zna francuski? Susic je izjavio da je "pricao sa jednim igracem koji zna francuski i preko kojeg su mu celni ljudi Stokea objasnili situaciju zbog cega se Begovic nije odazvao". Ja ne lupam neke informacije, vec se drzim za one intervjue sto sam procitao u nasim medijima.
Jedno si dobro rekao, a to je da se moramo uzdati u ono sto imamo. Imamo kvalitetnog golmana kojega reprezentacija treba da bi ostvarila uspjehe. Ali ocito je on na okupljanjima vidio u cemu je fazon i da prednost (uprkos ozljedama) imaju oni koji su "zaduzili" reprezentaciju. Susic je napravio najvecu gresku kad je protiv Albanije stavio od pocetka Hasagica na gol iako je on bio povrijedjen. Sta je Asmir trebao nakon toga? Da ljubi ruke Susicu sto mu se "smilovao" i dao mu priliku u drugom dijelu?
Mi moramo shvatiti jednu stvari, a to je da mi nismo Brazil i da nemamo toliko igraca na bacanje. Trebamo iskoristiti sve sto imamo. A imamo mnogo samo to treba malo bolje pregledati. Na nekoj temi citam da je Susic pitao "na kojoj poziciji igra taj Cocalic?". Da malo prati novine i medije, vidio bi da je jedan od najbolje ocijenjenih igraca u grckoj ligi i otisao bi ga pogledati. Ali ne, grcka liga nije bitna. Sto bi bezveze gledali igrace iz te lige, kad imamo igraca u turskoj ligi.
Ali hajde, sve je to manje bitno. Ako nas suspenduju 1. aprila, nadam se da nece vise biti posteda pred vazne utakmice ili otkaza uoci vaznih utakmica (ako bude "smijesnih" razloga nek odmah bude i suspenzija za igrace). Nadam se da napokon biti formiran kvalitetan stozer u U21 reprezentaciji.

Ako nekad budemo malo realniji i ako budemo svjesniji svoje situacije, tek tad cemo dobiti priliku da gledamo nasu reprezentaciju na nekom velikom takmicenju.
Ti izgleda nije samo da ne znas ko si, nego ne znas ni ciji si, ni kud si kreno, ni sta hoces da kazes. Supljiras iliti lupas ko Maksim po diviziji a stvar je prosta: **** nije htjela da se javi na utakmicu sa Slovackom, ne samo da nije htio da dodje - nije htio da kaze da nece doci, da nazove, da digne slusalicu. Yebem ti, zar ljudi mogu biti toliki vololovi da ne kapiraju da bi ga posle ovoga odyebo i rodjeni caca. Pape prelazi preko svega i ovaj SVE ISTO PONAVLJA. Sta mi imas vise pricati, jesi li ti zdrav? Jos kaze da ga uopste nije pogodilo ovo nepozivanje, a vidjece kad dodje drugi selektor. Usta ga ona majmunska, da je drugi selektor ne bi on ni posle prvog puta nikada bio opcija. Ok je, ne osjeca se Bosancem, vise mu reprezentacija ne moze Bog zna kako pomoci, idi s'milim Bogom, cim sam te vidio onako suntava znao sam da s'tobom nesto nije u redu. Nogu slomoio na prvoj utakmici. A velis negdje procitao kako je Pape pitao sta igra Cocalic? I vidim, nema kod tebe ni zrna sumnje da je to istina? A trazis dokaze od Papeta, ne vjerujes mu, da jo "bar tri puta nazivao Begovica" :lol: :lol: :lol:
Po ko zna koji put ponavljam - ostavimo se klubastva, podrzimo reprezentaciju da prevazidje sebe i pobjedi bolje Rumune. Ko nije s'nama, protiv nas je - kako Begovic, tako i ovi iz FS, podli novinarcici i tzv. navijaci koji bi cak imam osjecaj bar jedan prst na ruci zrtvovali da BiH izgubi, da igra ne lici ni na sta, da Hasagic primi golcinu sa centra. Ih, kako bi onda srecni da yaya dotrcali da pljuju, psuje, prde, smrde...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 mar 2011, 08:56

Saban je napisao/la:Ti izgleda nije samo da ne znas ko si, nego ne znas ni ciji si, ni kud si kreno, ni sta hoces da kazes. Supljiras iliti lupas ko Maksim po diviziji a stvar je prosta: **** nije htjela da se javi na utakmicu sa Slovackom, ne samo da nije htio da dodje - nije htio da kaze da nece doci, da nazove, da digne slusalicu. Yebem ti, zar ljudi mogu biti toliki vololovi da ne kapiraju da bi ga posle ovoga odyebo i rodjeni caca. Pape prelazi preko svega i ovaj SVE ISTO PONAVLJA. Sta mi imas vise pricati, jesi li ti zdrav? Jos kaze da ga uopste nije pogodilo ovo nepozivanje, a vidjece kad dodje drugi selektor. Usta ga ona majmunska, da je drugi selektor ne bi on ni posle prvog puta nikada bio opcija. Ok je, ne osjeca se Bosancem, vise mu reprezentacija ne moze Bog zna kako pomoci, idi s'milim Bogom, cim sam te vidio onako suntava znao sam da s'tobom nesto nije u redu. Nogu slomoio na prvoj utakmici. A velis negdje procitao kako je Pape pitao sta igra Cocalic? I vidim, nema kod tebe ni zrna sumnje da je to istina? A trazis dokaze od Papeta, ne vjerujes mu, da jo "bar tri puta nazivao Begovica" :lol: :lol: :lol:
Po ko zna koji put ponavljam - ostavimo se klubastva, podrzimo reprezentaciju da prevazidje sebe i pobjedi bolje Rumune. Ko nije s'nama, protiv nas je - kako Begovic, tako i ovi iz FS, podli novinarcici i tzv. navijaci koji bi cak imam osjecaj bar jedan prst na ruci zrtvovali da BiH izgubi, da igra ne lici ni na sta, da Hasagic primi golcinu sa centra. Ih, kako bi onda srecni da yaya dotrcali da pljuju, psuje, prde, smrde...
Dijete si ti jos uvijek. Samo, lijepo bih te zamolio za dvije stvari:
1. Procitaj moj zadnji post jos jednom i procitaj svoj odgovor. 95% tvog "odgovora" na moj post nema veze s njim.
2. Zaobidji moje daljnje postove.

P.S. Rodjeni otac i mati se nikada ne bi svoju djecu od.ebali. To bi ti mozda i znao, ali u tvom slucaju se pokazuje da postoje izuzetci.

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti, Zglavkar i 5 gostiju.