Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
**** ti obiteljTMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
Ovako su u stanu isto uzimali Vedrana usta 7 dana nakon ubistva i to njihova tadašnja prva ekipa..zlo87 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:07**** ti obiteljTMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
Pun **** debilizama na ovom forumu. Neki dan se spominjalo kad je Velez zadnji put igrao u Mostaru. Ja sam prvi cesto reagovao pretezno na gluposti navijaca FK Sarajevo, ali nisam dezurni policajac, valjda ima administracija koja treba to sankcionisati. I sada sam listao i htio sam odgovoriti na ovu "zezanciju" sa zidom, ali sam vidio post ovog glupana, za kojeg bih volio saznati ko je, a on ako hoce dobit ce moje podatke privatno, bas kao @pitarsam.Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
Jedino je Nirton je rekao da nije u redu.
To je bas zanimljivo, forumasu koji navija za drugi klub se bez problema usred normalne diskusije pise da je glupan, debil, spominje se familija. A nekom ko je stvarno debil se cuti jer je iz istog tora.
Ovo da se desilo na sugavici sve 3 tribine bi skocile trazeci bar zuti karton za zid i penal uz silno mlataranje rukicama i skakutanje citave klupe
Nema ovde nikakve administracije. Prijavljeno je otprilike 7-8 postova ovog degenerika stojka i nece se nista desit jer mozda ovo ide u kategoriju 'zdrava zaebancija'zlo87 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:21Pun **** debilizama na ovom forumu. Neki dan se spominjalo kad je Velez zadnji put igrao u Mostaru. Ja sam prvi cesto reagovao pretezno na gluposti navijaca FK Sarajevo, ali nisam dezurni policajac, valjda ima administracija koja treba to sankcionisati. I sada sam listao i htio sam odgovoriti na ovu "zezanciju" sa zidom, ali sam vidio post ovog glupana, za kojeg bih volio saznati ko je, a on ako hoce dobit ce moje podatke privatno, bas kao @pitarsam.Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16
Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.
To je bas zanimljivo, forumasu koji navija za drugi klub se bez problema usred normalne diskusije pise da je glupan, debil, spominje se familija. A nekom ko je stvarno debil se cuti jer je iz istog tora.
Da se primijetiti da ti je nivo inteligencije jednak kao u @stojka...
Bas cu se zamarat svakim postom,posebno zidovima i igracima gdje se sva sreca nista nije ni desilo,sto se tice vrijedjanja nisam vidio da se nesto bunite kad neki to rade konstantno kao kad im se odgovori sjatite se ovdje,kao danas onaj Cabirov pusik.urcic. ili Cirilo cvarak. Sa tim stvarima gdje neko moze da se povrijedi ili nesto gore necu se zezat sigurno,sad ako ne posaljem nekog u pm znaci da podrzavam to? Nisi danas reagovao kad je onaj spominjo majke i sestre znaci da podrzavas?Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
Ti si momak najveći klaun ovdje, nadjačao si onog opalu u glupoći. Nikad nisam nikog prvi uvrijedio, ali kad se diraš u mene dobiješ sjeme po licu u obilatim količinama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 02:11Bas cu se zamarat svakim postom,posebno zidovima i igracima gdje se sva sreca nista nije ni desilo,sto se tice vrijedjanja nisam vidio da se nesto bunite kad neki to rade konstantno kao kad im se odgovori sjatite se ovdje,kao danas onaj Cabirov pusik.urcic. ili Cirilo cvarak. Sa tim stvarima gdje neko moze da se povrijedi ili nesto gore necu se zezat sigurno,sad ako ne posaljem nekog u pm znaci da podrzavam to? Nisi danas reagovao kad je onaj spominjo majke i sestre znaci da podrzavas?Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16
Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.
Zanimljiv je ovaj vaš trener i prije ovog videa, prelisto sam mu malo karijeru kad je potpisao za vas. Bit če zanimljivo misim da ste uz zeljezničar največa nepoznanica u nastavku prvenstva. Neki Europski sistemi treniranja i vođenja ekipe u ligi u kojoj Vlado Jagodić presluša sve živo u namanju ruku interesantno. Mislim, nečete biti isti, u odnosu na onu Jakirovu ekipu sad ste puno potpuno drugačiji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:30
" Tamo u Holandiji, Njemackoj, Engleskoj ovi sto me znaju kazu: pa dje ode tamo? Ja im kazem idem tamo dje sam sretan, dje volim. Mozes mi dat klub koji hoces, mozda cu bit nesretan, ovde volim i ovde sam sretan. Ne volim kad podcjenjuju.."
Interesantan lik kad malo poslusas gdje je sve bio, sta je sve prosao. Zelim mu svu srecu i po stoti put kazem, ne znam sto sam mislio da ce mi bit antipatican, a ustvari je vrlo zanimljiva persona
Nema ovde nikakve administracije. Prijavljeno je otprilike 7-8 postova ovog degenerika stojka i nece se nista desit jer mozda ovo ide u kategoriju 'zdrava zaebancija'zlo87 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:21Pun **** debilizama na ovom forumu. Neki dan se spominjalo kad je Velez zadnji put igrao u Mostaru. Ja sam prvi cesto reagovao pretezno na gluposti navijaca FK Sarajevo, ali nisam dezurni policajac, valjda ima administracija koja treba to sankcionisati. I sada sam listao i htio sam odgovoriti na ovu "zezanciju" sa zidom, ali sam vidio post ovog glupana, za kojeg bih volio saznati ko je, a on ako hoce dobit ce moje podatke privatno, bas kao @pitarsam.Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09
Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.
Ali ce se pojavit kad im se qrc digne pa ce zbog nekog debilizma koji njima osobno ne odgovara obrisat par stranica i podijelit par banova. To sam na vlastitom profilu osjetio![]()
O cemu pricate ?! Pa ono plavo govedo - Svrljo ,Mrljo,Drljo kako se vec zove je samo malo povrijedio zglob ruke,nista mu nije. Ne vidim sto se ne bi salilo na taj racun.Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16Ko se zeza dalabu jedan lik? Imam jedan crni vic za vas al bolje da me ne vucete za jezik.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:14Jel pitarima smijesno kada skripari skandiraju pokojnom Vedranu da se javi , posto vole morbidnu zezu![]()
torcida sandzak 1989stojko je napisao/la: ↑06 feb 2024, 02:10NE GLAVOM KROZ ZID!!!19vendetta87 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 01:55Da se primijetiti da ti je nivo inteligencije jednak kao u @stojka...
P.S. moze li doticni smisliti neki novi fol a ne da 15 postova napise o zidu, kao prethodno kad mu je vrhunac humora bio napisati meni da navijam za Novi Pazar?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje onda potroše lovu, ako svi igraju džaba ?donDondon je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:34ako neko skuplja bisere neka i ovo zatefteri
fk Dzabalama,Bekrija kao najjaci SD evrope dovede 20 igraca a ukupno ne potrosi mjesecno ni 3k,svi za Dz igraju
Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
"Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Selimovic kluba nije imao godinu.
Hiros jedini ima nesto iza sebe da je bio na klupi u Osijeku.
Dujmovic vise nije branio nego sto je branio.
Charles posudba, procenat plate smijesan.
Zubanovic pocinje seniorsku karijeru.
Pavic dolazi iz druge poljske, iz lige iz koje je Galic dosao.
Crnogorac druga danska liga.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige."
Kolega sa tribine, pričaj u svoje imeAntikloc je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:14O cemu pricate ?! Pa ono plavo govedo - Svrljo ,Mrljo,Drljo kako se vec zove je samo malo povrijedio zglob ruke,nista mu nije. Ne vidim sto se ne bi salilo na taj racun.Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 23:16
A inace ovo bi trebao biti forum fudbalskih navijaca. Znaci sljama i odpada drustva. Pa ocekivati ovdje neku intelektualnu raspravu je smijesno i nepotrebno.
u reprogram,dugovanja,biletarnica...Igraci mozda sta dobiju krajem sezone ako se izbori evropafks74 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:51Gdje onda potroše lovu, ako svi igraju džaba ?donDondon je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:34ako neko skuplja bisere neka i ovo zatefteri
fk Dzabalama,Bekrija kao najjaci SD evrope dovede 20 igraca a ukupno ne potrosi mjesecno ni 3k,svi za Dz igraju
Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
"Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Selimovic kluba nije imao godinu.
Hiros jedini ima nesto iza sebe da je bio na klupi u Osijeku.
Dujmovic vise nije branio nego sto je branio.
Charles posudba, procenat plate smijesan.
Zubanovic pocinje seniorsku karijeru.
Pavic dolazi iz druge poljske, iz lige iz koje je Galic dosao.
Crnogorac druga danska liga.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige."
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, svrakino1921 i 27 gostiju.