Shategabri je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:55
Antikloc je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:14
Suvorov je napisao/la: ↑06 feb 2024, 00:09
Jeste jedan lik, a ostali ga podrzavaju (Vanja, Antikloc, Turkish), a ni vi sto ignorisete izgleda nemate nista protiv.
Jedino je Nirton je rekao da nije u redu.
To je bas zanimljivo, forumasu koji navija za drugi klub se bez problema usred normalne diskusije pise da je glupan, debil, spominje se familija. A nekom ko je stvarno debil se cuti jer je iz istog tora.
O cemu pricate ?! Pa ono plavo govedo - Svrljo ,Mrljo,Drljo kako se vec zove je samo malo povrijedio zglob ruke,nista mu nije. Ne vidim sto se ne bi salilo na taj racun.
A inace ovo bi trebao biti forum fudbalskih navijaca. Znaci
sljama i odpada drustva. Pa ocekivati ovdje neku intelektualnu raspravu je smijesno i nepotrebno.
Kolega sa tribine, pričaj u svoje ime
Ja sam akademski građanin
I piše se oTpada
Ne mora biti intelektualna rasprava, al vala je malo postalo zamorno čitati ista prepucavanja i napushavanje jednih od strane drugih i no harm vrijeđanje.
Brate mili, dogovorite ko ljudi susret i riješite to, a ne ti meni mater, ja tebi sestru, a sve iz udobne fotelje i sa sigurne razdaljine.
Tastatura huligani
Pa gdje si hakademski gradjanine ,nisam te prepoznao
Kod naske u mahali ,akademski gradjani sluze samo za to da se kome imaju udarati cvoke
Odpad/otpad pa jesam li rekao da su pravi navijaci nepismeni.
Doduse sad se svasta navuklo u navijace. U moj vakat je bilo idealno da je navijac domac i da nema ni osnovnu,a prihvatljivo je bilo da nema srednju i da je iz nefunkcionalne porodice ,ostalim mimo tih kriterija ako im ima,nije se moglo vjerovati. Nisu pouzdani
Ja nikome nista nikad ne psujem i ne treba psovati,ruzno je.
Ali zajebancija i humor bi trebali biti osnova foruma. Lagana prica,neopterecena. Tobe/Stojko i njegov humor su vrh vrhova. Podrzavam uvijek