mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:58
TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:44
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:30
Svakom je IQ mal kad vama ta osoba nije po mjeri. Sto se tice IQ,bas se to na forumu dokazuje. Osoba ili osobe koje su prestavljale Ceru aferu kao mega investitora,spas Zeljeznicmara,Torabija i pomocnike kao najboljeg trenera ikada,ljude koji Amawa zivotom brane,osobe koja ove celava ubleha predsjednik sa IQ cak i manjim od tvog pravi budalama da vi pricate o IQ?
Vas deklarisan navijac kada izjavi da je najveci uspjeh Sarajeva ispadanje Zelje od Videotona.Kada sa istoka Musemicu jbte mrtve i zive , lik vam titula donio ko svi ostali.
Malom Dalu jbte oca,majku i sve po spisku , on vam najveci transfer napravio.
Ovaj skijas trener cetvrti na tabeli , njega dizete u nebesa , otjerali masu trenera koji su bili drugi na tabeli.
Sad vam je glavni uspjeh prodati igraca 500k eura , jbo to sto je klub na cetvrtom mjestu i sto je Zrinjsku 2-3 levela iznad vas.
To su navijaci Sarajeva i njihova pamet.
Sto se tice nas nismo ni mi daleko, ali nismo opsjednuti vama da vas neuspjeh bude nas uspjeh.
Evo ovaj post je dokaz koliki vam je IQ,mada ko vam vodi i tribinu i klub to je jos veci dokaz.
Mi smo nase pokazali kad smo klub digli na noge kad je najvise trebalo,borbom i protiv uprave i agenata dok vi morate da cutite. Misimovica ste otjerali kao kera,okrenuli se jedni protiv drugih cak i na forumu,koliko ste pametni da su ovi sa malo vecim IQ napustili ovdje ove bolide i otisli na drugi forum. Nije nama uspjeh prodati igraca za 500k vec za 1.2 mil,nismo mi Zeljeznicmar da nam je uspjeh 4 mjesto ili da nam je uspjeh da nas 12 godina nema na mapi. Sto se tice Varesanovica sve je receno,vi gledate Osima kao u Indiji sto gledaju krave,frajer vas rasturio na sve nacine al i dalje ste mirni,to je razlika nas i vas ukratko sto mi nikad nismo niti cemo biti nijemi posmatraci.
Ocito vam je uspjeh cetvrto mjesto ,je se nezalite

Vi navijaci se izborili , ljudi vam se smijali sta vam je direktorica radila

I jel vi stvarno mislite da se vasi navijaci nesto pitaju u klubu

Amar je najtrofejniji trener PL i to je cinjenica,pa bio on voljen ili ne.
Mozda je i bolje da se okrenete biznisu prodajom igraca ,jer daleko ste vi jos od ozbiljnog kluba.Pokazaliste ljetos u Evropi i ova sezona bice te na kraju 3 ili 4. Ti ocito ne pamtis vremena kada su Zeljo i Sarajevo bili tate za ovu ligu, vremena se mjenjaju ,vama je uspjeh prodati igraca i biti cetvrti , a nama opstati u PL.
Mogu samo zamisliti navijaca Zrinjskog kada cita vase qrcenje na ovom forumu ,ljudi se sjbu