Pozdrav brate Bacary, kako se tebi čini ekipa? Jesi se uklopio? Nadam se da nisi baš najbolji sa šišama..Bacary je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:25Pozdrav raja.zeljeznicar se polako uigrava zato su protivnici kakvi i jesu realno u ovom momentu ti i ne trebaju neke ekipe top jer tu ces većinom vidjet koliko ko nemoze sudit nakon jedne utakmice mijicu glupost ok momak nije za prvog izbora al trud i želja za napredovanjem mozda ga i dovede da bude adekvatna zamjena.sto se tice momka iz gambije ok zadnji vezni dobro markira igrače skok dobar destruktivac igre pravi sitne prekide daleko od gola moze poslužit na kraju krajeva i široki se prije dva dana za njega raspitivao.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- mamonelafo
- Kontakt:
Što bi Edis rekao, rak za očiTMmanija2012 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:28Mene mozak zabolio dok sam ovo procitao do krajaBacary je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:25Pozdrav raja.zeljeznicar se polako uigrava zato su protivnici kakvi i jesu realno u ovom momentu ti i ne trebaju neke ekipe top jer tu ces većinom vidjet koliko ko nemoze sudit nakon jedne utakmice mijicu glupost ok momak nije za prvog izbora al trud i želja za napredovanjem mozda ga i dovede da bude adekvatna zamjena.sto se tice momka iz gambije ok zadnji vezni dobro markira igrače skok dobar destruktivac igre pravi sitne prekide daleko od gola moze poslužit na kraju krajeva i široki se prije dva dana za njega raspitivao.Sto stavi na kraju tacku
![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Ima zelju i trudi se. To su sad kvalitete nasih igraca, e svasta. Valjda prezivimo ovo, ja nisam spreman za druge lige.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ali iz kluba ni slova o skupstini
Biće kada se završi, što bi sad pisali.
-
- Kontakt:
Je li sutra Skupstina?
Sta ce tebe zabolit mozga nemas cim pratiš kako neznalica mijic igra toliko boljih igrača za pratit ti stetis klubu nadzes nekoga ko odigra tri losa pasa ili zakasni dva puta na loptu jer je iz 4 lige smiješan si a sto dižeš hirosa da je Ronaldo i ima prava na kiks koliko hoćeš jel samo jer je iz mahale i voli klosarluk a ovdje napadaš mozgovicu momka koji je 13 dana u Sarajevu opcenito
“Sta ce tebe zabolit mozga”…

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Pare mogu biti i od evrope, Hadziahmetovica, neke nove potencijalne pozajmice, nekog kredita itd itd. Valjda sutra i zvanicno vidimo ulazak tih sposobnih ljudi u klub, a da iz kluba prvo odu ublehasi sto su trenutno u upravnom odboru.
Poslije toga se nadam da ce otici i ublehasi iz skupstine, direktorica i sportski direktor..
-
- Kontakt:
Valjda sto smo sponzori kluba ili samo da pare dajemo klosarima u klubu? Da se on napravi pametan biće kad se završi kao mi ne znamozeljovolimte je napisao/la: ↑06 feb 2024, 13:49Barem toliko da znamo da se odrzava..
Opet je lakše uigrati Hiroša, Pavića i ove ostale, nego Bibera i GasalaTigerWoods je napisao/la: ↑06 feb 2024, 11:26sve i da jeste, valja to uigrati, nije ovo dobro nimalobablaz1 je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:36Al moraš priznati kad uporediš sa ovim što su otišli da je ipak ogromna razlikazeljovolimte je napisao/la: ↑06 feb 2024, 08:33Stvarate bespotreban hajc sa tim "ove igrace". Uz duzno postovanje prema momcima, njima pare nisu u prvom planu. To je i trener istakao za ove na probi. Ne nasjedajte na pitarsku pricu..
Boljevic se sam javio, igra za smijesne pare.
Selimovic kluba nije imao godinu.
Hiros jedini ima nesto iza sebe da je bio na klupi u Osijeku.
Dujmovic vise nije branio nego sto je branio.
Charles posudba, procenat plate smijesan.
Zubanovic pocinje seniorsku karijeru.
Pavic dolazi iz druge poljske, iz lige iz koje je Galic dosao.
Crnogorac druga danska liga.
Mijic i Gambija proba.
Karic nije minute upisao za Lokomotivu, razliks izmedju njegove i Mehmedoviceve plate vise nego duplo.
Radinovic osrednje ekipe CG lige.
Doveden je opet cijeli jedan novi tim. Ako se kurs klubs ne promjeni, iduce godine opet je borba.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovaj sjeko nokte u aksamBacary je napisao/la: ↑06 feb 2024, 13:30Sta ce tebe zabolit mozga nemas cim pratiš kako neznalica mijic igra toliko boljih igrača za pratit ti stetis klubu nadzes nekoga ko odigra tri losa pasa ili zakasni dva puta na loptu jer je iz 4 lige smiješan si a sto dižeš hirosa da je Ronaldo i ima prava na kiks koliko hoćeš jel samo jer je iz mahale i voli klosarluk a ovdje napadaš mozgovicu momka koji je 13 dana u Sarajevu opcenito

Ovako bitnu skupstinu, u ovako teskim momentima stave u 19h pa ce ne daj boze neki se sjetiti i reci kasno je, ne mogu ja doci ili ce sa pola skupstine otici. Da bog dragi sacuva
Pa taman dok se slegne ručak, da se može raspravljati u optimalnoj formi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Danas je i cavnic trenirao odlično fizički spreman bice dobro pojačanje sa Coletom u tandemu ce izgledati abd dobro charli će nadoći dok koju kilu sleti i da ga hira skonta
- dubioza144
- Kontakt:
Sutra skupstina a niko da 
Il ce sa traje do sutra

Il ce sa traje do sutra

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cemu takav odgovor ? Sada si na istoj strani sa dijelom lobotomije, semperima, hulahopkama i ostalim. Fino probrano drustvance, cestitam. To je njihov stil pisanja. Pljuvanje napamet i izvrtanje napisanog. Kada jeste, jeste, kada nije, nije. Al ne napamet. Il nesto znas, a ne pises. To nije na meni da bacam grah i otkrivam.irfo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:19Placen sam od strane određenih interesnih grupa da vidim diskusiju u jednom smjeru, sve će vam biti mnogo jasnije sutraRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 feb 2024, 12:06Tebi ko da je drago, tako se ponasas. I ne govoris istinu da ne kazem da lazes oko Mijica. Hoces prepisku da postavimo ? Kako te nije stid ovo pisati ?
Lik bio dobar levata, sada je bio smijesan protiv profi ekipe. Medju najgorim na terenu, ako ne i najgori. Meni to nije problem napisati nakon sto sam pogledao obje tekme.
S tim da citam ovaj forum odavno primjetio sam da si se poprilicno promijenio u zadnje vrijeme. Sta je rec ?
Napisao sam, vazda smo dovodili nekakve nn igrace na probe, ovaj je bio vise nego korektan protiv Romanije, protiv Vrsca je bio smijesan. Ja nemam problem to da napisem. Dje je zapelo ?
Ne lijepi mi stvari koje nisam napisao, bezobrazno je, zato sam i reagovao.
-
- Kontakt:
Finale baraža igra sa na Grbavici 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 4 gosta.