Problem je sto nijedna grupa nema damu i da kaze mi ovo osudjujemo , uvije se traze izgovori kako su nevini u cijeloj prici. Balavci od 15-16 godina koji dogovaraju tucu u centru grada zbog svojih nakaradnih furki da bi to objavili na tik toku nemaju moju podrsku.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 feb 2024, 00:39TManija2012
Kako je covjek stariji, tako je oprezniji. Mladost - ludost. Isti sam.
Naravno da je problem u centru grada praviti belaje, nije lijepo al sad salu na stranu bodu, ali ovi u tvom nicku. I to vise puta do sad.
@let3 slucajno se srelo 10 ljudi i kroz pricu skontali ko za kog navija i tako. Desavanja u proteklom periodu nisu to mogla naslutiti?
Kad ti isti “narkomani” navijaju, prave sou i slicno tad smo svi dio toga.
@JVVVT
To je ocito u srzi ovog sporta. Vidi engleza, sjede metar do aut linije bez mreze?? Haj zamisli kod nas to? To su utegli Ali opet bude ferke u navijackim krugovima.
Kad bi tako te sve pojedince izolovao to bi postao golf. Malo je to tesko, i prvo bi ti nestala organizovana navijacka podrska klubu npr.
Nek se ne dira onaj ko nije krenuo na tucu, nek se to razgranici. Onaj koji je donio sam takvu odluku nek ispasta. Ne koristi oruzje, ne napadaj u coporu itd ne napadaj random ljude
Jel nam treba mrtva glava zbog skupine narkomana i nafurane djecurlije.
Nekad smo derbi pratili zajdeno na sjeveru ,sad doslo vrijeme da te juri oko zgrade neki naduvani klinjo sa nozom ili palicom,u njemu nema 30 kila zajedno sa tenama i bundom.Jbg nikom se ne robija zbog papka narkomana ili nafuranog klinje od 30- 40 kila zive vage.