Premalo zelenih smajlija, malo vise si se izofiro i na osnovu tog (ne znas ni o cemu se radi) misljenje stvorio pa sad lazno moralisekillafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2024, 13:54Svasta je sve sto je uspio smislitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 feb 2024, 13:11Svasta, jos sam ti objasnio vec jednom o cemu se radi, al evo slobodno pitaj i kurvu da se vise ne ofirate jer nema nikakve veze sa tim sto ti mislis niti su navijacka desavanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2024, 12:56
Pa cuveni pozdrav koji je manijak povrijedjen nakon sto si taj dan jahao cijelim forumom sa poluinformacijama dok su tvoji bili u Mostaru. Steta samo sto curvanord nije stavio HZ da znas da njega ne pitas.
Vidis li koliko si nemocan da odgovoris na obicno pitanje: likovi koji ne znaju i ne ucestvuju komentarisu, a ti si sebe zaduzio da ispravljas. Na osnovu cega, OK oni pisu neistine pisi i ti, ali zasto ih ispravljati ako sam nisi relevantan?![]()
E zbog ovoga i odgovaram vama sabanima![]()
Nisi odgovorio opet, ne mozes ispravljati nekog ko ne zna ako ni ti sam ne znas, ja mislim ne mogu jednostavnije objasniti
Mozda Sam Altman ima pogresno misljenje o necemu, ali ne mogu ga ja ispravljat kad ne znam nista i nisam dio toga sto on radi
Ili mozda sebe smatras ultrasom, navijacem, mozda si i clan podgrupe koja ne ide na utakmice, objasni nam svoju ulogu u navijackom svijetu![]()