Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 feb 2024, 14:21

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2024, 13:54
KONTRASVIH je napisao/la:
07 feb 2024, 13:11
07 feb 2024, 12:56

Pa cuveni pozdrav koji je manijak povrijedjen nakon sto si taj dan jahao cijelim forumom sa poluinformacijama dok su tvoji bili u Mostaru. Steta samo sto curvanord nije stavio HZ da znas da njega ne pitas.

Vidis li koliko si nemocan da odgovoris na obicno pitanje: likovi koji ne znaju i ne ucestvuju komentarisu, a ti si sebe zaduzio da ispravljas. Na osnovu cega, OK oni pisu neistine pisi i ti, ali zasto ih ispravljati ako sam nisi relevantan?
Svasta, jos sam ti objasnio vec jednom o cemu se radi, al evo slobodno pitaj i kurvu da se vise ne ofirate jer nema nikakve veze sa tim sto ti mislis niti su navijacka desavanja :rol:

E zbog ovoga i odgovaram vama sabanima :thumbup:
Svasta je sve sto je uspio smisliti :D

Nisi odgovorio opet, ne mozes ispravljati nekog ko ne zna ako ni ti sam ne znas, ja mislim ne mogu jednostavnije objasniti :mrgreen:

Mozda Sam Altman ima pogresno misljenje o necemu, ali ne mogu ga ja ispravljat kad ne znam nista i nisam dio toga sto on radi :mrgreen:

Ili mozda sebe smatras ultrasom, navijacem, mozda si i clan podgrupe koja ne ide na utakmice, objasni nam svoju ulogu u navijackom svijetu 😁
Premalo zelenih smajlija, malo vise si se izofiro i na osnovu tog (ne znas ni o cemu se radi) misljenje stvorio pa sad lazno moralise :wave:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 feb 2024, 14:24

TMmanija2012 je napisao/la:
07 feb 2024, 14:13
zlo87 je napisao/la:
07 feb 2024, 13:37
07 feb 2024, 12:01
Jel ovo neki business forum , divi ovog biznismena :urnebes:
odgovori na poruku
Brate nedami se ,ali fakat. Ti si u pravu ,jel sad ok :crazy:
Bravo demagog. Normalno da sam upravu. Sa sarkazmom predstavljas skandiranje Skripara za pokojnog Vedrana (skandiranja nije bilo zadnji put, oni znaju zasto), a sada ovdje izigravas moralnu vertikalu. Upravo takvi kao ti sto pisete raznorazne gluposti po forumu ohrabrujete djecu da rade gluposti kao ova sinoc, jer misle da je to ispravno. Procitali negdje da treba spominjati Vedrana, Mirzu i da treba mrziti nekoga, mozda i ovdje. A ogradis se kad nesto tako slicno desi. Ne budi dvolican i stoji iza onog sto pises. Jos jednom ti nudim i svoje podatke, pa mozemo i uzivo porazgovarati, nije prijetnja. Ugodan dan svim normalnim forumasima!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 feb 2024, 14:35

zlo87 je napisao/la:
07 feb 2024, 14:24
zlo87 je napisao/la:
07 feb 2024, 13:37

odgovori na poruku
Bravo demagog. Normalno da sam upravu. Sa sarkazmom predstavljas skandiranje Skripara za pokojnog Vedrana (skandiranja nije bilo zadnji put, oni znaju zasto), a sada ovdje izigravas moralnu vertikalu. Upravo takvi kao ti sto pisete raznorazne gluposti po forumu ohrabrujete djecu da rade gluposti kao ova sinoc, jer misle da je to ispravno. Procitali negdje da treba spominjati Vedrana, Mirzu i da treba mrziti nekoga, mozda i ovdje. A ogradis se kad nesto tako slicno desi. Ne budi dvolican i stoji iza onog sto pises. Jos jednom ti nudim i svoje podatke, pa mozemo i uzivo porazgovarati, nije prijetnja. Ugodan dan svim normalnim forumasima!
Smijesno ti kada Drljo spuca u zid , aj pedala :kafa:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 feb 2024, 14:45

07 feb 2024, 14:35
zlo87 je napisao/la:

Ma dzaba sve kad si glup, dzaba se trudim.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2024, 14:47

07 feb 2024, 14:21

Premalo zelenih smajlija, malo vise si se izofiro i na osnovu tog (ne znas ni o cemu se radi) misljenje stvorio pa sad lazno moralise :wave:
Hajd moze li ovako, citiraj kad budes spreman da odgovoris na nesto sto ti ponavljam peti put a ne non stop svoje neke teorije da iznosis. Vrlo je jednostavno, ili jesi ili nisi. A ti nisi, a volio bi biti ali nemas muda pa ti ostaje da skupljas informacije i pravis se upucen. :)

Zivio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 feb 2024, 14:49

zlo87 je napisao/la:
07 feb 2024, 14:45
zlo87 je napisao/la:

Ti ko kakva zena jarane, cijeli dan bi se svadjao i smarao privatni porukama :urnebes: Sta ces ti meni nuditi kao da se nesto nalazimo , ne blamiraj se , ovo je forum glupane. Nemoj bit papak, kontas sad :)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 feb 2024, 14:58

07 feb 2024, 14:47
07 feb 2024, 14:21

Hajd moze li ovako, citiraj kad budes spreman da odgovoris na nesto sto ti ponavljam peti put a ne non stop svoje neke teorije da iznosis. Vrlo je jednostavno, ili jesi ili nisi. A ti nisi, a volio bi biti ali nemas muda pa ti ostaje da skupljas informacije i pravis se upucen. :)

Zivio
Kada tacno odgovoris na gore postavljeno pitanje a ne da izvrces glumeci sudiju, onda mozemo diskutovati :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 feb 2024, 15:10

Naš Željkan vodi protiv Klisa! Valjda večeras ne bude divljanja i akcijanja po gradu u slučaju proslave pobjede!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 feb 2024, 15:15

07 feb 2024, 14:49
zlo87 je napisao/la:
07 feb 2024, 14:45

Ti ko kakva zena jarane, cijeli dan bi se svadjao i smarao privatni porukama :urnebes: Sta ces ti meni nuditi kao da se nesto nalazimo , ne blamiraj se , ovo je forum glupane. Nemoj bit papak, kontas sad :)
Drzi se tastature, mozda ti porastu muda, za pamet je kasno

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 feb 2024, 15:41

slika

Juniori Plavih remizirali sa Future Falcons
Juniori Željezničara su u drugom kolu međunarodnog turnira Al Abtal remizirali sa Future Falcons 0:0.

Utakmica se igrala u španskom Salouu, a u 90 minuta nismo vidjeli pogotke.

Juniori su u prvom kolu poraženi od Benfice rezultatom 3:0. U preostala dva meča naši juniori će igrati protiv Real Madrida i zagrebačkog Dinama.

Jaoooo

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 07 feb 2024, 15:53

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
07 feb 2024, 11:18
Kakvi kurcevi kodeksi, ne postoji fer ulicna tuca, sto zna svako ko se ikad igdje potukao. Kad se tuces na ulici, ocekuj coporativne napade, nozeve, sabere, palije, stolice u glavu. Bio navijac ili ne. Pustite se izromantiziranih prica o ulicnim vitezovima i slicnih nebuloza, sve je to suplja. Batalit cijelu furku, jer to nista dobro ne moze donijeti nikome.
Sto posto,

U sinoćnjem sukobu balavaca su izvađeni noževi na obe strane, i samo je bilo pitanje ko će koga prvi ubost.

Da je kontra situacija i da je TM uboden, zanima me da li bi bilo osuđivanje od strane HZ ?

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 07 feb 2024, 15:56

12345678922 je napisao/la:
07 feb 2024, 15:53
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
07 feb 2024, 11:18
Kakvi kurcevi kodeksi, ne postoji fer ulicna tuca, sto zna svako ko se ikad igdje potukao. Kad se tuces na ulici, ocekuj coporativne napade, nozeve, sabere, palije, stolice u glavu. Bio navijac ili ne. Pustite se izromantiziranih prica o ulicnim vitezovima i slicnih nebuloza, sve je to suplja. Batalit cijelu furku, jer to nista dobro ne moze donijeti nikome.
Sto posto,

U sinoćnjem sukobu balavaca su izvađeni noževi na obe strane, i samo je bilo pitanje ko će koga prvi ubost.

Da je kontra situacija i da je TM uboden, zanima me da li bi bilo osuđivanje od strane HZ ?
Normalno da bi bilo.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 feb 2024, 16:05

Ma osuda je od strane svakog normalnog, koga boli kur*ac jel HZ ili TM kad je neciji zivot u pitanju, a pogotovo zivot djecaka naseg grada i drzave

Brz oporavak momku i pamet u glavu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 feb 2024, 16:07

Riziko je napisao/la:
07 feb 2024, 13:53
Treba policija represiju udariti.

Kad neko izgine, bić r.i.p. Stefan, Ante, Semir, a tad će biti kasno.
Nema prijašnje policije, ovima sada su ruke vezane. Prije se nije pitalo ko je kriv, samo mariši redom. Mislim da bi trebale vođe navijača ovo riješiti, da se ovo više ne ponavlja. Baš je besmisleno, ssmo neko može život izgubiti zbog gluposti.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 feb 2024, 16:07

Po pitarima neki njihovi momci posli na Maltu bilo neko vece poezije , iznenada presreteni od strane plavih dzelata :urnebes: Sve dok ova balavurdija dobija podrsku bice sve gore.

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 07 feb 2024, 16:13

Osuda nego šta, al ne treba svoje predstavljat kao cvjećke a druge pljuvat na sve strane, načuo sam taj momak što je uboden da je testitiran i pozitivan na opojna sredstva, znači nije sigurno krenuo u šetnju sa djevojkom.

Vratimo se par mjeseci nazad, kad su Manijaci upali u Koševo pa je onaj momak sa autom kreno gas u rikver pa se prevrno pa pištolj ispao, jel i to normalno ? Tad nisam vidio tolike komentare i osude za njega, nego udar po Manijacima kako su oklagijaši kako akcijaju kako ovo kako ono.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 feb 2024, 16:22

07 feb 2024, 16:13
Osuda nego šta, al ne treba svoje predstavljat kao cvjećke a druge pljuvat na sve strane, načuo sam taj momak što je uboden da je testitiran i pozitivan na opojna sredstva, znači nije sigurno krenuo u šetnju sa djevojkom.

Vratimo se par mjeseci nazad, kad su Manijaci upali u Koševo pa je onaj momak sa autom kreno gas u rikver pa se prevrno pa pištolj ispao, jel i to normalno ? Tad nisam vidio tolike komentare i osude za njega, nego udar po Manijacima kako su oklagijaši kako akcijaju kako ovo kako ono.
Cekam @boki86 da se javi kako je i zato Zula kriv, te da mu je stavio drogu u sok.
Maloljetnik a gudrira se, ali bitno je da su oni djeca cvijeća a ovamo sve narkomani i propalice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 feb 2024, 16:26

Gdje je normalno sa pitoljem hodati ,ali nazalost takve dozivljavaju mangupima.Ovdje oplakuju zbodenog papka koji je dosao na Maltu da pravi nerede. To su idioti sa obje strane, sutra ce necije djete stradati u prolazu zbog ovih imbicila.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 07 feb 2024, 16:37

Nije ispravno nikako imati pištolj, ali stavi sebe u situaciju gdje te njih 10+ napada samog sa motkama a ti imaš pištolj.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2024, 16:50

Evo sad procitah ovo sa tekme naseg Zeljkana vs Klis Buturovic polje...

Koliko vidim po ovom izvjestaju, ovi jadnici sa polja kestena, Boga mi ko da su protiv Reala igrali...
Sjevale sanse, akcije, a koliko uspijeh skontati Klis dva puta centar presao.

Zayebi ti Zrinja Zeljka Petrovica i Sunjica i Bilbiju, iz Sarajeva umjesto buketa cvijeca vracate se s 5 lopti u vasoj mrezi.
Bekric, ubjedljivo najsposobniji i najbolji SD u BiH.

Svaka cast kone na ovom nizu pobjeda,zavrsicete drugi dio sezone bez poraza... :bow:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, NeSamSafetee, Vorovus i 30 gostiju.