Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
zvijezda vodi 1:0 protiv sirokog
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
1:0 vodi rudar ,bravooooooooo rudar
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Meni je cilj isprovocirati navijace drugih timova, sto sam ocigledno uspioTaRgEt_ je napisao/la:mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0
Ti uvijek pokusavas da budes zanimljiv a samo ustvari istices svoju glupost ovakvim postovima ,
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Internet huligan.mak_033 je napisao/la:Meni je cilj isprovocirati navijace drugih timova, sto sam ocigledno uspioTaRgEt_ je napisao/la:mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0
Ti uvijek pokusavas da budes zanimljiv a samo ustvari istices svoju glupost ovakvim postovima ,
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- molotovljev
"Navijac"
nemoras se truditi navijati protiv nekoga..uostalom Olimpic nema navijace,pomozi im..sto da ne..
nemoras se truditi navijati protiv nekoga..uostalom Olimpic nema navijace,pomozi im..sto da ne..
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 19 mar 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO
bravooooo rudar 2:0,bravooooooooooooooo
zvijezda vodi 2:0 protiv sirokog
zvijezda vodi 2:0 protiv sirokog
- Giallorossi
- Kontakt:
znaci jos jedanGiallorossi je napisao/la:0 zutih,2 crvenairridu je napisao/la:sta mislite iskreno koliko ce bit zutih na utakmici travnik leotar XD

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- AmanijakzO
- Kontakt:
Zvijezda - Široki 5:1 

Igraci Sirokog znaju nesto sto mi neznamoAmanijakzO je napisao/la:Zvijezda - Široki 5:1

Sve rezultati koji idu na ruku Drini. E sad je da sjedneš i plačeš zbog prosutih bodova protiv Rudara.
- nostradamus
Kakva je to bomba iz slobodnjaka Helvide bila za pobjedu Travnika .SVAKA CAST MAJSTORE........
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Giallorossi
- Kontakt:
2 crvena i 9 zutihGiallorossi je napisao/la:znaci jos jedanGiallorossi je napisao/la:0 zutih,2 crvenairridu je napisao/la:sta mislite iskreno koliko ce bit zutih na utakmici travnik leotar XD

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- neutralan__
- Kontakt:
eto oprosti se Buducnost od premier lige,a sami smo sebi krivi,nema borbe,predaja u 60. minuti nakon primljenog gola

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- nostradamus
Ne znam je li ikad u istoriji premijer lige igrač sarajeva na kosevu dobio crveni karton ISKRENO.....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
i sta da kazem izuzev konstatacije sa pocetka nefer i neposteno moze biti samo sa vase stranejubitubi je napisao/la:Znaci pocela su vec izvlacenja...Znas kako kazu,ako ste toliko bolji,pobijedicete i sudije.Salu na stranu,u BL su uvijek bili korektni uslovi za igru,uzimali su ljudi bodove,Olimpik,Sarajevo,Rudar,Velez,tako da samo vi igrajte svoju igru,pa ako budete bolji to ce s vidjeti.A malo mi smijesno ovo tvoje,"bolji smo od vas,samo sto ste nas 3 puta zaredom u Zenici oprali".Rugby je napisao/la: neposteno i nefer moze biti samo sa vase strane, u sta vjerujem i ovaj put u ostalom kao i svake godine kad igrate sa nama, a ako bude fer onda gubite 100%![]()
vama je voda u usima ako zijanite, tako da ce biti guzovaca i penala do bola jer izgubiti ne smijete, u svakom slucaju bolji smo od vas sto je bilo vidljivo i na BP kad ste jednom presli centar i postigli gol![]()
i pored svega bit ce 0-1 ima da vam zaledimo BL![]()
Cucemo se na ovoj temi nakon utakmice,da vidimo sta kazes.
da cujem tvoj komentar, ali iskren molit cu lijepo

SAMO ČELIK!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
E ima ti jedna dobra u ovom tvom postu MK Travnikmak_033 je napisao/la:Meni je cilj isprovocirati navijace drugih timova, sto sam ocigledno uspioTaRgEt_ je napisao/la:mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0

nije mi jasno kakve to sad ima veze i sto se ti zamaras tim . Za tvoju informaciju , bilo je dosta crvenih kartona na kosevu za igrace SARAJEVA .nostradamus je napisao/la:Ne znam je li ikad u istoriji premijer lige igrač sarajeva na kosevu dobio crveni karton ISKRENO.....

Pa mogao si nabrojati nekeColorado je napisao/la:nije mi jasno kakve to sad ima veze i sto se ti zamaras tim . Za tvoju informaciju , bilo je dosta crvenih kartona na kosevu za igrace SARAJEVA .nostradamus je napisao/la:Ne znam je li ikad u istoriji premijer lige igrač sarajeva na kosevu dobio crveni karton ISKRENO.....

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.