Sta ti seljacino travnicka pricas,vi dole u travniku ubiste,noge otkidate,kako vas nije stid,prava ste seoska ekipa,kod kuce vas nebi ni Manchester pobijedio,a u gostima vam ne igra pola ekipe jer se ciste od zutih kartona da mogu kod kuce udarati..prava ste mahalska ekipanostradamus je napisao/la:Ne znam je li ikad u istoriji premijer lige igrač sarajeva na kosevu dobio crveni karton ISKRENO.....
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 19.kolo
-
- Kontakt:
joj,opet neka statistika u pitanju 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
imas reprizu Šeherzade na Hayatu,cijela sedmicaAdmir_Sa je napisao/la:sta se sutra prenosi na televiziji

- neutralan__
- Kontakt:
zrinjski-SarajevoAdmir_Sa je napisao/la:sta se sutra prenosi na televiziji
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
hvalaneutralan__ je napisao/la:zrinjski-SarajevoAdmir_Sa je napisao/la:sta se sutra prenosi na televiziji
onaj iznad tebe izgleda pravi padobranac, vidi se da je dobro upoznat sa najvecim sljamom koji postoji na tv ekranima, blago njemu
nema potpisa
-
- Kontakt:
ma jasta,ja pravi padobranacAdmir_Sa je napisao/la:hvalaneutralan__ je napisao/la:zrinjski-SarajevoAdmir_Sa je napisao/la:sta se sutra prenosi na televiziji
onaj iznad tebe izgleda pravi padobranac, vidi se da je dobro upoznat sa najvecim sljamom koji postoji na tv ekranima, blago njemu

- nostradamus
Znas primjetio sam jednu zanimljivu stvar.Ovdje cim kazes istinu u nedostatku pravog odgovora nepismeni papci odmah pocnu sa vrijedjanjem samo sto me se to jedne sekunde ne dotice.A ova moja konstatacija je sto posto istina i to je moj argument a ne vrijedjanje.Evo pozivam bilo koga da nabroji crvene kartone sarajeva na kosevu.Sto se Travnika tice nista novo .Uvjek ista priča i isti napadi mi ubismo mi prodajemo itd.A ostali su kao lijepi i posteni.Mi na gostovanjima svake sezone primimo jedno 4 gola oko ili poslije 9O minute. Najvise penala ,pogledajte statistiku,sudjeno opet protiv nas.Samo u Travniku sudija SMIJE svaku tekmu pokazati igracu domace ekipe crveni karton.Evo juce 2 crvena 9 zutih istina ali crveni djetetu od 18 godina 5 min. posto je uslo u igru zbog 2 bezazlena guranje stvarno je previse.Garantujem da bilo koji sudija to isto uradi na kosevu ne znam u kakvom bi stanju izisao sa terena.Vama da se sudi kao sto se sudi Travniku odmah ali ODMAH iduce sezone ispali bi iz lige.Ja sam za razliku od tebe nepismeni pitarcicu ponekad malo i samokritican .Veoma dobro znam mane citavog naseg nogometa nazalost i mog Travnika a vi prvo malo stanite pa pogledajte po svojoj avliji kakva je i to pocistite pa onda pametujte drugim i pustite tu retoriku napad je najbolja odbrana.A i bolje vam je da budete dobri s nama malo pogledaj raspored pa se skontaj gdje vam je odlucujuca tekma za citavu sezonu......crnac je napisao/la:Sta ti seljacino travnicka pricas,vi dole u travniku ubiste,noge otkidate,kako vas nije stid,prava ste seoska ekipa,kod kuce vas nebi ni Manchester pobijedio,a u gostima vam ne igra pola ekipe jer se ciste od zutih kartona da mogu kod kuce udarati..prava ste mahalska ekipanostradamus je napisao/la:Ne znam je li ikad u istoriji premijer lige igrač sarajeva na kosevu dobio crveni karton ISKRENO.....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Evo ti moj komentar,iskren,penal je cist kao suza bio,nas igrac je probio po desnoj strani,usao u vas sesnaesterac,izuzetno opasna situacija vas,vas igrac kupi i njega i loptu ostrim klizecim startom.Jos da dodam da ste centar presli mozda 2 puta,imali jednu dobru priliku,dok je nas sudija pokrao za barem 2 nepostojeca ofsajda.Budite srecni sto ste primili samo jedan gol.Eto ako mi ne vjerujete pitajte onih 10 momaka sto su bili u BL.PozdravRugby je napisao/la: i sta da kazem izuzev konstatacije sa pocetka nefer i neposteno moze biti samo sa vase strane
da cujem tvoj komentar, ali iskren molit cu lijepo
- theboss_RD07
- Kontakt:
Alija je napisao/la:" - ? 1X (0-2)
& - ? 1 (3+)
? - $ 1 (3+)
$ - ? 1 (0-2)
" - $ 1 (0-2)
" - Сарајево 1X (3+)
" - ? 1 (0-2)
$ - " X2 (3+)
Pusa iz Gradačcavest je napisao/la:Travnik-Leotar 2-0
Rudar-Velez 1-1
Borac-Celik 3-1
Zvijezda-Siroki 1-2
Buducnost-Slavija 1-1
Zeljo-Sloboda 2-1
Olimpik-Drina 3-1
Zrinjski -Sarajevo 1-0

⭐
je se jos nadate tituli strumfovi?u inat svima penal 5min..AJ RACBO.robija 8ljudi najstari 95god
Sve pogodi sem BuducnostiPrijedor je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Domacinski, tesko mozda 1:0, 2:0, 2:1!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Polako, još uvijek Željo i Slooda nisu odigrali svoj susret.Prijedor je napisao/la:Sve pogodi sem BuducnostiPrijedor je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Domacinski, tesko mozda 1:0, 2:0, 2:1!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!

FsV Mainz '05
Jos da pogodim Zeljeznicar,i super,u svakom smislu.jubitubi je napisao/la:Travnik-Leotar 1
Izmedju dva zla,pobjedice vece zlo.Hehehehe,nemam neki poseban komentar,eto cisto jer se igra na Piroti,da se igra na Policama,opet bi isao na domacinsku pobjedu.Dakle kecina,Fajic daje gol.
Željezničar-Sloboda X
Iako znam da je Zeljeznicar na svom terenu pravo jak,domacinske pobjede nikad ne dolaze u pitanje,medjutim ovaj put se umjesao taj Kup BiH srijedom,protiv jakog protivnika,na kojem ce se dosta istrositi igraci,ipak im je to bitna utakmica,motiv za osvajanje kupa je ogroman.Pa mislim da ce tu dati maksimum svoj,i bice malkice izmoreni za taj subotnji mec protiv Tuzlaka.Tu vidim neku istina,ne bas veliku,priliku da Sloboda dodje do boda.Malo je i navijacki,ali opet,ne i nemoguce.Mora i Zeljeznicar jednom kiksati kuci.
Budućnost-Slavija 2
Buducnost ubjedljivo najslabija ekipa Premijer Lige,slabiji su i od Drine,medjutim i ona ce nazalost u nizi rang zajedno sa ovima.Dakle Slaviji bodovi,svi.
Zrinjski-Sarajevo 1
Mislim da ce Zrinjski ovo uzeti,i da ce konacno pobjeci iz opasne zone.Odigrali su dobar mec protiv Slavije,zamalo ih iznenadili.To ce im cini se biti jos veci motiv da kod kuce grizu do kraja.Sarajevu dajem neke sanse da izvuce nerjeseno,mada mislim da su od titule odustali,a Evropa im ne bi trebala biti upitna.
Zvijezda-Široki Brijeg 1
Ma Siroki katastrofa ove polusezone,Olimpik ih je demolirao pred njihovom publikom,plus igraju jos Kup,bice znatno umorniji,ne vidim kako bi mogli do bodova u Gradaccu.
Olimpic-Drina Zvornik 1
U Drini raspad sistema,i stvarno mi je zao,jer su mi ful simpatican klub,imaju kvalitet za opstanak,imali su i ljudinu od trenera,ali jednostavno uprava ne djeli njihove ambicije... Steta velika.![]()
Rudar Prijedor-Velež 1
Prijedorcani nastavljaju niz,potvrdjuju 3 boda iz Zvornika,a Velez nastavlja grcati u borbi za opstanak.
Borac-Čelik 1
Jako,jako teska utakmica za moj klub.Celik dolazi maksimalno nalozen,da se osveti za poraz kod kuce.Ako ponovimo utakmicu kao protiv Drine,uz naravno bolju realizaciju,ne brinem se.Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa,sa boljim pojedincima.Nadam se fer i postenoj igri,steta sto nece biti prenosa,ali nek bolji pobjedi.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Treneri Čelika i Borca o aktuelnoj situaciji
ŠTA AKO NOGOMETNI SAVEZ BiH DOBIJE SUSPENZIJU?
IZVOR.BA
ŠTA AKO NOGOMETNI SAVEZ BiH DOBIJE SUSPENZIJU?
IZVOR.BA
Kod: Označi sve
http://www.****.ba/clanak/499701748059/sport/%C5%A0ta%20ako%20Nogometni%20savez%20BiH%20dobije%20suspenziju-/?ref=tiker
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:IO UEFA POTVRDIO ODLUKU O SUSPENZIJI BIH!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/io-u ... -bih/53862
znaci,zadnje kolo odigrano

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima jos 29.03. da vidimo hoce li se sta promjeniti a ako se ne promjeni da vidimo kako ce UEFA rijesiti sve to.padobranac1978 je napisao/la:znaci,zadnje kolo odigranoStole iz Bora je napisao/la:IO UEFA POTVRDIO ODLUKU O SUSPENZIJI BIH!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/io-u ... -bih/53862
AMAR OSIM
Nažalost, nisi pogodio Željezničar - Sloboda.jubitubi je napisao/la:Jos da pogodim Zeljeznicar,i super,u svakom smislu.jubitubi je napisao/la:Travnik-Leotar 1
Izmedju dva zla,pobjedice vece zlo.Hehehehe,nemam neki poseban komentar,eto cisto jer se igra na Piroti,da se igra na Policama,opet bi isao na domacinsku pobjedu.Dakle kecina,Fajic daje gol.
Željezničar-Sloboda X
Iako znam da je Zeljeznicar na svom terenu pravo jak,domacinske pobjede nikad ne dolaze u pitanje,medjutim ovaj put se umjesao taj Kup BiH srijedom,protiv jakog protivnika,na kojem ce se dosta istrositi igraci,ipak im je to bitna utakmica,motiv za osvajanje kupa je ogroman.Pa mislim da ce tu dati maksimum svoj,i bice malkice izmoreni za taj subotnji mec protiv Tuzlaka.Tu vidim neku istina,ne bas veliku,priliku da Sloboda dodje do boda.Malo je i navijacki,ali opet,ne i nemoguce.Mora i Zeljeznicar jednom kiksati kuci.
Budućnost-Slavija 2
Buducnost ubjedljivo najslabija ekipa Premijer Lige,slabiji su i od Drine,medjutim i ona ce nazalost u nizi rang zajedno sa ovima.Dakle Slaviji bodovi,svi.
Zrinjski-Sarajevo 1
Mislim da ce Zrinjski ovo uzeti,i da ce konacno pobjeci iz opasne zone.Odigrali su dobar mec protiv Slavije,zamalo ih iznenadili.To ce im cini se biti jos veci motiv da kod kuce grizu do kraja.Sarajevu dajem neke sanse da izvuce nerjeseno,mada mislim da su od titule odustali,a Evropa im ne bi trebala biti upitna.
Zvijezda-Široki Brijeg 1
Ma Siroki katastrofa ove polusezone,Olimpik ih je demolirao pred njihovom publikom,plus igraju jos Kup,bice znatno umorniji,ne vidim kako bi mogli do bodova u Gradaccu.
Olimpic-Drina Zvornik 1
U Drini raspad sistema,i stvarno mi je zao,jer su mi ful simpatican klub,imaju kvalitet za opstanak,imali su i ljudinu od trenera,ali jednostavno uprava ne djeli njihove ambicije... Steta velika.![]()
Rudar Prijedor-Velež 1
Prijedorcani nastavljaju niz,potvrdjuju 3 boda iz Zvornika,a Velez nastavlja grcati u borbi za opstanak.
Borac-Čelik 1
Jako,jako teska utakmica za moj klub.Celik dolazi maksimalno nalozen,da se osveti za poraz kod kuce.Ako ponovimo utakmicu kao protiv Drine,uz naravno bolju realizaciju,ne brinem se.Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa,sa boljim pojedincima.Nadam se fer i postenoj igri,steta sto nece biti prenosa,ali nek bolji pobjedi.

FsV Mainz '05
- Probisvjet
- Kontakt:
Nedo bog da se kladis u golove,pogrijesio si za 10.mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.