FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Jabroni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Jabroni » 07 feb 2024, 18:40

Rajaz je napisao/la:
07 feb 2024, 18:35
numanumaye22 je napisao/la:
07 feb 2024, 17:41
muharemovicdzelo je napisao/la:
06 feb 2024, 17:24
BREAKING dolazi Neymar, BREAKING vraca se Messi. U tom stilu nesto. :rol:
To ono što si ti ovdje najavljivao godinu dana :yawn:

Ko da se kroz maglu sjećam da je bila i neka opkladica u vezi toga :hmmmmm:
Trebao nas je i matori evander napustit iz istog razloga

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 07 feb 2024, 19:25

Nista ja nisam najavljivao, ja sam realista. :kafa:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 feb 2024, 21:04

Joan Laporta is in favour of appointing Hans-Dieter Flick as Barcelona's new head coach, reports Diario AS' Javier Miguel.

Deco would rather have Porto's Sergio Conceicao as the future manager.

Laporta has always been attracted by the German school of coaches, also considering Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann and Jurgen Klopp as the potential candidates. The president even plans to phone the latter in the coming weeks, although the German's entourage insist Jurgen's decision to take a year off is immutable.

Hansi Flick begins learning Spanish as Barca includes him in 'list of candidates' to succeed Xavi

Deco wants a more down-to-earth profile and a manager who knows how to work with limited ****. We've recently listed six reasons why Conceicao is his perfect candidate.

Unsurprisingly, both coaches are being represented by super agent Jorge Mendes who has a great relationship with both Laporta and Deco. It seems like they are in pole position to succeed Xavi.
Gledaj Deca traži trenera koji će raditi sa ekipom koju mu on složi. Traži nekog ko će šutiti na njegove nove Raphinhe. Najviše se spominje Flick, mislim da je to to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 feb 2024, 00:23

Treba nam promjena, dosta je trenera nedokazanih koje su legende kluba i raznoraznih latinosa, neka dodje sad svabo, cisto radi promjene,ne tvrdim da ce to donijeti rezultat neki al neka malo promjene

Klop prva zelja, flik druga, a ovaj portugalac nije los, al ja,sam za promjenu, ako vec xavi nije uspio nista,jasno je da treba nesto radikalno drugacije pa kom opanci kom obojci

Xavi ce se fino oprostiti s titulom lige prvaka, a onda nesto novo i drugacije, treba pokusati po meni prvo sa klopom, jeste on javno rekao da ce odmoriti, i da barca trenutna nije trenutno u situaciji da je veoma pozeljna,destinacija za vrhunskog trenera, no klop mi se cini ko covjek koji voli izazove i ko trener koji i voli i zna trenirati klubove koji nisu u nekom finansijskom i igrackom vrhu, takvi su bili i dortmund i liverpool i napravio je sjajne rezultate, mozda mu je i ova posrnula barca izazov koji bi prihvatio, zato bi trebalo prvo na njega pucati, ako nece onda probati s flikom koji klje realko koja klasa ispod klopa, al ima neki potencijal i mozda nesto i bude od njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 08 feb 2024, 06:11

kakve su trenere dovodili da troše Messijeve najbolje godine, sad kao nešto pažljivo biraju... niđe veze

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 08 feb 2024, 07:43

Romariooo je napisao/la:
08 feb 2024, 00:23
Treba nam promjena, dosta je trenera nedokazanih koje su legende kluba i raznoraznih latinosa, neka dodje sad svabo, cisto radi promjene,ne tvrdim da ce to donijeti rezultat neki al neka malo promjene

Klop prva zelja, flik druga, a ovaj portugalac nije los, al ja,sam za promjenu, ako vec xavi nije uspio nista,jasno je da treba nesto radikalno drugacije pa kom opanci kom obojci

Xavi ce se fino oprostiti s titulom lige prvaka, a onda nesto novo i drugacije, treba pokusati po meni prvo sa klopom, jeste on javno rekao da ce odmoriti, i da barca trenutna nije trenutno u situaciji da je veoma pozeljna,destinacija za vrhunskog trenera, no klop mi se cini ko covjek koji voli izazove i ko trener koji i voli i zna trenirati klubove koji nisu u nekom finansijskom i igrackom vrhu, takvi su bili i dortmund i liverpool i napravio je sjajne rezultate, mozda mu je i ova posrnula barca izazov koji bi prihvatio, zato bi trebalo prvo na njega pucati, ako nece onda probati s flikom koji klje realko koja klasa ispod klopa, al ima neki potencijal i mozda nesto i bude od njega
Prestani se drogirati i počni uzimati antipsihotike.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 08 feb 2024, 13:45

Imate li preporuku za neku stranicu preko koje mogu pogledati karte za La Ligu? Planirao sam otići na tekmu s Gironom u maju.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 08 feb 2024, 14:35

GalileoGalilei je napisao/la:
08 feb 2024, 13:45
Imate li preporuku za neku stranicu preko koje mogu pogledati karte za La Ligu? Planirao sam otići na tekmu s Gironom u maju.
Da li ti je potreban taj stres u zivotu :mrgreen:??
⚽FK Garaže⚽

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 08 feb 2024, 14:54

FCB1986 je napisao/la:
08 feb 2024, 14:35
Da li ti je potreban taj stres u zivotu :mrgreen:??
Što? :D

Našao sam preko službene stranice Girone, ali moram sačekati dok se potvrdi termin i izađu u prodaju.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 08 feb 2024, 15:27

Za Barcelonu je najbolje da ideš preko oficijelne stranice. Stvarno ne bih znao za Gironu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 09 feb 2024, 12:37

Laporta odbio Conceiçãa. Deco je rekao da nije pratio Mottu nikako, Klopp neće promijeniti mišljenje o odmoru, Tuchel ništa, Alguacil hoće da ostane u Sociedadu, Míchela niko i ne spominje, Mourinho ništa.

Sport je prenio kako je Conte ponuđen, mada nema šanse da bude šta od toga, skup, 352 formacija, hoće iskusne igrače.

Mundo je prenio listu trenera koji se dopadaju Barceloni kao moguće zamjene: Arteta, Alonso, De Zerbi, Enrique, Flick i Emery. Kad uzmemo u obzir da je Arteta rekao da neće napustiti Arsenal, Alonso koji će vjerovatno u Lpool, Enrique i Emery imaju stabilna zaposlenja, za De Zerbija treba platiti oko desetak miliona, ostaje jedino Flick za kojeg je Fabrizio prenio da je voljan trenirati Barcelonu.

Nagelsmann je jučer rekao da su male šanse da će ostati i nakon eura u reprezentaciji Njemačke.

Po meni najizgledniji scenarij:
1. Flick.
2. Nagelsmann.
3. Márquez.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 09 feb 2024, 13:02

Ja ću izreći moje.
Trebaju nagovoriti Xavi-ja da ostane.
Premalo je kredita dobio, apsolutno premalo.
U onoj polusezoni sa devetog došao na drugo mjesto.
Lani prvak.
Treba dobiti šansu do kraja mandata i ugovora.
Olako se odričemo ljudi koji su u duši Barcelonisti.
Nisam ni ja zadovoljan sa ovom sezonom, ali previše je tu i drugih faktora, koji na mnogo tog utiču.
Ne radi se to tako. Klop-a lani LFC nije škartirao, moleri lani nisu Italijana "odrezali", Arsenal Artetu
isto tako ne, Juve Alegrija ne, Inter Inzaghija ne, Milan Piolija ne, a sve su to institucije eurposkog nogometa.
Kakav kiks lani Borussia D. napravi sve sa ovim molerskim Englezom, pa ostaviše Terzića.
Previše nas je preuzela ta manična potreba za titulama svake godine, nešto što su Arapi i Ameri donijeli
u europski nogomet, pa trenere mijenjaju kao na tekućoj traci ( PSG, MU, Chelsea ).

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 feb 2024, 13:43

Po mogućnosti i produziti ugovor S. Robertu i to je to.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 09 feb 2024, 13:49

enobarca je napisao/la:
09 feb 2024, 13:43
Po mogućnosti i produziti ugovor S. Robertu i to je to.
To nisam rekao.
Jako bi volio vidjeti tvoj CV, kako si se ti u životu realizirao, šta si sve uspio postići i dosegnuti, kad si tako
do drugih kritičan i imaš uvijek visoke zahtjeve, koji svi odreda moraju bezuslovno biti ostvareni.
Pretpostavljam da si superuspješan.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 09 feb 2024, 14:14

Rodju je napisao/la:
09 feb 2024, 13:02
Ja ću izreći moje.
Lani prvak.
Nisam ni ja zadovoljan sa ovom sezonom, ali previše je tu i drugih faktora, koji na mnogo tog utiču.
Ne radi se to tako. Klop-a lani LFC nije škartirao, moleri lani nisu Italijana "odrezali", Arsenal Artetu
isto tako ne, Juve Alegrija ne, Inter Inzaghija ne, Milan Piolija ne, a sve su to institucije eurposkog nogometa.
Kakav kiks lani Borussia D. napravi sve sa ovim molerskim Englezom, pa ostaviše Terzića.
Previše nas je preuzela ta manična potreba za titulama svake godine, nešto što su Arapi i Ameri donijeli
u europski nogomet, pa trenere mijenjaju kao na tekućoj traci ( PSG, MU, Chelsea ).
Poštedi nas svojih gluposti, djede.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 09 feb 2024, 15:09

muharemovicdzelo je napisao/la:
09 feb 2024, 12:37
Po meni najizgledniji scenarij:
1. Flick.
2. Nagelsmann.
3. Márquez.
Slažem se. Kad se podvuće crta i kad se vidi ko je stvarno dostupan. Eventualno možda još Zerbi ako napravi pritisak na Brighton da ga puste i Xabi jer je Španac.

Mada kako vrijeme prolazi, sve mi se više čini da će odlaskom Xavija biti s konja na magarca. Svi dostupni treneri ne nude nešto aman ekstra u odnosu na Xavija. Jedini Klopp i Pep su korak naprijed, ali izgleda od njih nema ništa.

A kako Xavi ide, klošarski novinari ne pišu o njemu, nego sada fokus sranja je o fudbalerima. Nekakve transfer liste izmišljaju, svi igrači su na njoj, preispituje se odanost klubu, jbg treba prodati novine, a 7 dana do naredne tekme je mnogo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 09 feb 2024, 15:51

MoodyHank je napisao/la:
09 feb 2024, 14:14
Rodju je napisao/la:
Ja ću izreći moje.
Lani prvak.
Ooooo Moodomire, jesi se počeo liječiti?

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 09 feb 2024, 15:53

Rodju je napisao/la:
09 feb 2024, 15:51
MoodyHank je napisao/la:
09 feb 2024, 14:14
Rodju je napisao/la:
Ja ću izreći moje.
Lani prvak.
Ooooo Moodomire, jesi se počeo liječiti?
O drtino, jesi li naučio ne upisivati pojam pretrage u search na Facebooku?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 feb 2024, 17:35

Rodju je napisao/la:
Ja ću izreći moje.
Lani prvak.
+1

Pogotovo što od dostupnih niko nije garancija da će biti bolje.

Ali završeno je to, mediji su ga sahranili i Xavi neće promijeniti mišljenje.

NekoNovi
Kontakt:

Post Postao/la NekoNovi » 09 feb 2024, 20:12

Da se kojim slučajem osvoji primera ili liga prvaka ruku u vatru da ce ostati trener.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.