nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 feb 2024, 06:42
rodjak je napisao/la: ↑06 feb 2024, 02:29
sto se tice clanskih,klub vec sad treba izaci u javnost i reci da ako se plasiramo u Evropu ulaznice za Evropske utakmice ce moci kupiti samo onaj koji ima clansku posto je kapacitet ogranicen ,jedino da u slucaju da se ne prodaju sve ulaznice u pretpradiji clanovima kluba ,zadnji dan ce se dati na prodaju ulaznica i svima ostalima koji nemaju clanske. Vidit ces navale na clanske
Slazem se da i klub mora poraditi mnogo vise na promociji clanskih.Ono popunjavanje papira svake godine sve isto je smor zesci ,zar ne
mogu napraviti bazu podataka,zar je to toliko tesko
Naravno da nije, jedna forma ili eventualno 2, u pozadini 2 tabele, pa cak napraviti online prijave clanske, platis kad dodes po nju ili ti se posalje postom i gotovo. Nadam se da ce i ovo rijesiti, svakome bi mnogo lakse bilo
eto ako nije problem(ja ne znam, ne bavim se tim) zasto onda to ne urade

,tu im ide velika kritika.Svugdje u svijetu firme placaju veliku lovu da bi dosla do neke baze podataka(u vezi njihovog biznisa) a kod nas jednostavno ne zele se dodatno potruditi da se uradi jedna jako bitna stvar.Normalno, uraditi tako da se clanska moze platiti karticom iz svog udobnog doma i da ne moras koraka napraviti .Uzeti svima e-mailove i kad dodje nova sezona clanskih jednim klikom posaljes obavijest svima da su u prodaji nove clanske i da se iste mogu kupiti kartcom a da svaki clan u buduce ima prednost kod kupovine karata i da su svi artikli u fan sopu 20% snizeni uz predocbu clanske.Treba klub osmisliti i neke nagrade iznenadjenja za clanove kluba i tako dalje.Znaci i klub mora ponuditi nesto tim clanovima da onda oni imaju interes da kupe clansku ,a ne da se ono mole navijaci bukvalno tek tako da kupuju clanske(takvih uvijek bude malo,samo najodaniji kupuju uvijek i stalno) .Mi smo u kapitalizmu i tu u tom sistemu vlada interes ,i samo ce inters navijaca natjerati da kupi clansku (govorim za one koji nisu toliko odani klubu pa da bez obzira na sve uvijek kupuju clanske,znaci mora viditi neki interes zasto mu je dobro da ima clansku)Mora se napraviti i javni listing ljudi koji su izvadili clansku na Velezovoj sluzbenoj stranici.To je bilo ranije,pa kad me je jedan ""vona bi fifoz munto da ima clansku i on i brat mu (a ja sam u to posumnjo jer ih znam ,ubili bi se za marku) pa sam otiso fino u listing clanskih i prebro sve ali ni njega i brata mu ni na mapi pa sam ga onda napo ko konja,kome lazes mazlume

)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA