Izvinite na upadu, moram prokomentarisati ovo, baš sam iznenađen. Od najboljeg špica lige, baš je zvijer bio, da je toliko propao... Kakav je bio kod vas sa odnosom prema fudbalu, treninzima, kakav je bio u glavi? Da ga nije to koštalo nekog ozbiljnijeg transfera?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:46Fanimo grije klupu u 5.ligi Engleske.Jel moguce koliko je taj covjek propao za relativno kratak period.Za 2 godine od najboljeg igraca ove lige i potencijalnog milionskog transfera do klupe/tribina u sunday league...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kad je Sablić trener bio, jednu utakmicu ga nije stavio u prvih 11, kad je Fanimo to vidio rekao da je virozan i ne može igrat taj dan. Neka pauza ili nešto bilo on otišao u Englesku nije se vratio na vrijeme. Kad je se vratio, pričalo se da ga igrači prihvate ili odbace, oni ga odbacili.AvantiBL je napisao/la: ↑08 feb 2024, 16:16Izvinite na upadu, moram prokomentarisati ovo, baš sam iznenađen. Od najboljeg špica lige, baš je zvijer bio, da je toliko propao... Kakav je bio kod vas sa odnosom prema fudbalu, treninzima, kakav je bio u glavi? Da ga nije to koštalo nekog ozbiljnijeg transfera?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:46Fanimo grije klupu u 5.ligi Engleske.Jel moguce koliko je taj covjek propao za relativno kratak period.Za 2 godine od najboljeg igraca ove lige i potencijalnog milionskog transfera do klupe/tribina u sunday league...
Ako griješim ispravi te me.
Al mahala svašta priča, opet ne mogu reć da je ovo istina.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- JavierBosnia
- Kontakt:
„Klub i njegove vrijednosti su iznad svakog pojedinca, a nedisciplina i nepoštivanje ugovornih obaveza neće se tolerirati nikome. Uporan rad, iskrenost i preuzimanje odgovornosti neke su od ključnih vrijednosti koje njegujemo i želimo igrače koji to razumiju i demonstriraju i na terenu i van njega“, ističu iz Uprave Kluba.
Kao što je poznato, Matithias Fanimo se u proteklom periodu nije odazvao na prozivku prvog tima. Svojim izostankom s priprema prvog tima, nije ispunio svoj dio ugovornih obaveza prema Klubu.
Kao što je poznato, Matithias Fanimo se u proteklom periodu nije odazvao na prozivku prvog tima. Svojim izostankom s priprema prvog tima, nije ispunio svoj dio ugovornih obaveza prema Klubu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kako idu uplate za Tuzlu bit će ovo možda ko prije 12 13 godina. Masa raje ispred udruženja. Kažu već treći bus pri kraju.
🇵🇸
Fanimo jedno vrijeme odlican bio, hvala mu za golove buducnosti i skretnicarima, onda bukvalno preko noci lik nesta
Moze li se igdje na ovoj njihovoj tribini grupisat malo, hoce li biti nase raje, gdje sjesti
Tušanj bi mogao biti bas dobar stadion da se napravi istok od 4-5k kapaciteta i da se eventualno natkrije, Velež ce imati fin stadion
bude grupisanja i protiv slobode, bas dosta raje iz tk je zainteresovano, a nece se svi moci prikljuciti grupi.
Izgleda da se sprema bas opasna brojka.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Budite odma uz ogradu gdje su Horde.
Nemoj da nosite obilježja ispred stadiona dok Horde ne dodju.
Danas je prvi dan za uplate bio,i vec je puno 5 buseva.
Tako da ce ovo biti vjerojatno i najjaca Tuzla zadnjih 10 godina.
Pozdrav za sve navijace FKS !
Svi u Tuzlu !
Nemoj da nosite obilježja ispred stadiona dok Horde ne dodju.
Danas je prvi dan za uplate bio,i vec je puno 5 buseva.
Tako da ce ovo biti vjerojatno i najjaca Tuzla zadnjih 10 godina.
Pozdrav za sve navijace FKS !
Svi u Tuzlu !
- feniksptica
- Kontakt:
Slabo. Ne nosi obilježja, pritaji se i gledaj. Zna it problema ako te skontaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Što se čudiš brate? Nikakav specijalan igrač, jedino šta ga je vadilo bila je brzina. Nema dribling, već je gurne naprijed i na osnovu brzine je jedino mogao nešto napraviti. Decision making mu je bio na nivou Aladina Šišića. Što kaže momak iznad, bitno da je crn i brz, ostalo ne mora imati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2024, 15:46Fanimo grije klupu u 5.ligi Engleske.Jel moguce koliko je taj covjek propao za relativno kratak period.Za 2 godine od najboljeg igraca ove lige i potencijalnog milionskog transfera do klupe/tribina u sunday league...
Kad se sjetim kako se raja provaljivala i pravdala njegove nedolaske, nediscplinu i nonšalatnost, pisajući kako je naš najbolji igrač.

To mi nikako nije jasno, Tuzlanski kanton ima ogroman budžet, ne razumijem zasto im je problem izgraditi istočnu tribinu, imali bi što kažeš pravo dobar stadion, uz još neka dodatna ušminkavanja.
-
- Kontakt:
Ma daj nemojte zezati Fanimo je top 3 krila u zadnjoj deceniji sto smo imali.
Ono sto je zabio Buducnosti 98/100 igraca bi je nabilo preko juzne tribine BP
U Mostaru kad 3 igraca Zrinjskog baci na guzicu i iz mrtvog ugla zabi
Protiv Sirokog na Kosevu onakav prijem i odma trazenje pozicije za sut,gol izvan 16
2 gola u BL sto nijedan igrac iz ove ekipe ne bi ti znao zabiti onako
U Tuzli isto 2 gola oba se poigrao sa odbranom Slobode,3 igraca ne mogu mu nista
Derbi takodjer 2 gola itd itd
Na stranu sto se nije bas fino rastao sa nama ali on je strasan igrac,jedan od bolji sto sam gledao u ovoj ligi definitivno.Bukvalno cupao nas sam onu polusezonu kad smo popusili titulu,jedini igrao u napadu dok su Jukic(kojeg danas u nebesa dizu a teska kar.ina od igraca),Milanovic,Handzic,Mesanovic gledali
Jbg da je imao bolju glavu i da nije budalesao mogao je jedan okej transfer napraviti ali sta je tu je...
Nije kakav covjek sto je pokazao ali zabio pun qurac bitni golova za nas,hvala mu pamtit cu ga po lijepom a to sto sad igra sunday league je 'kazna' za nezahvalnost koju ne moze vratiti.
Ono sto je zabio Buducnosti 98/100 igraca bi je nabilo preko juzne tribine BP
U Mostaru kad 3 igraca Zrinjskog baci na guzicu i iz mrtvog ugla zabi
Protiv Sirokog na Kosevu onakav prijem i odma trazenje pozicije za sut,gol izvan 16
2 gola u BL sto nijedan igrac iz ove ekipe ne bi ti znao zabiti onako
U Tuzli isto 2 gola oba se poigrao sa odbranom Slobode,3 igraca ne mogu mu nista
Derbi takodjer 2 gola itd itd
Na stranu sto se nije bas fino rastao sa nama ali on je strasan igrac,jedan od bolji sto sam gledao u ovoj ligi definitivno.Bukvalno cupao nas sam onu polusezonu kad smo popusili titulu,jedini igrao u napadu dok su Jukic(kojeg danas u nebesa dizu a teska kar.ina od igraca),Milanovic,Handzic,Mesanovic gledali
Jbg da je imao bolju glavu i da nije budalesao mogao je jedan okej transfer napraviti ali sta je tu je...
Nije kakav covjek sto je pokazao ali zabio pun qurac bitni golova za nas,hvala mu pamtit cu ga po lijepom a to sto sad igra sunday league je 'kazna' za nezahvalnost koju ne moze vratiti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, miguelramos, mnon46, pjankesarajevo, Varijantas8 i 94 gosta.