Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ethel
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Ethel » 09 feb 2024, 19:24

DamirT je napisao/la:
09 feb 2024, 19:08
Boli njega tuki. Da ima savjesti, sutra bi se ubio. Jos debil izjavio preko advokata da se ne sjeca prvog pucnja. Yebo svoju mater alkoholicarsku. A i advokat mu je za qrc, brani samo debile i ubice...
To mi je generalno najgori izgovor generalno, kao bio sam pijan pa se ne sjećam, možeš da se ne sjećaš gdje si mobitel ostavio, ako si debil pa voziš pa se ne sjećaš jesu li ti ključevi u autu ostali, jesi li zaključao auto itd. Ne možeš se ne sjećati da si izvadio pištolj i ispalio metak u nekoga, isto kao da je bio normalan, fin i kulturan lik dok je bio trijezan pa je eto alkohol napravio psihopatu od njega dok je bio pijan. Napio se, alkohol mu prespojio žice u glavi i ispoljilo se što je bio latentni psihopata već duže vrijeme sigurno, malo se i muda skupila sigurno pa kao on je neka kurceva frajercina.

Mada nije to u rangu ovoga i nije za poređenje uopšte isto su mi osobe debili koji prevare partnera pa kažu popio sam kao opravdanje, najgluplje opravdanje ikad.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 feb 2024, 19:38

Kako je smiren ovaj sin ubijene Amre, alal vera :bow:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 feb 2024, 20:11

Ima nade za ovu državu ,živjela nezavisna i slobodna BiH :bih:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 feb 2024, 20:20

Pa mnoge države imaju obavezan vojni rok. I to neke od najboljih evropskih država.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 feb 2024, 20:29

jasmin10 je napisao/la:
09 feb 2024, 20:20
Pa mnoge države imaju obavezan vojni rok. I to neke od najboljih evropskih država.
Nisu najbolje zbog vojnog roka sigurno
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 feb 2024, 20:32

Ethel je napisao/la:
09 feb 2024, 19:24
DamirT je napisao/la:
Boli njega tuki. Da ima savjesti, sutra bi se ubio. Jos debil izjavio preko advokata da se ne sjeca prvog pucnja. Yebo svoju mater alkoholicarsku. A i advokat mu je za qrc, brani samo debile i ubice...
To mi je generalno najgori izgovor generalno, kao bio sam pijan pa se ne sjećam, možeš da se ne sjećaš gdje si mobitel ostavio, ako si debil pa voziš pa se ne sjećaš jesu li ti ključevi u autu ostali, jesi li zaključao auto itd. Ne možeš se ne sjećati da si izvadio pištolj i ispalio metak u nekoga, isto kao da je bio normalan, fin i kulturan lik dok je bio trijezan pa je eto alkohol napravio psihopatu od njega dok je bio pijan. Napio se, alkohol mu prespojio žice u glavi i ispoljilo se što je bio latentni psihopata već duže vrijeme sigurno, malo se i muda skupila sigurno pa kao on je neka kurceva frajercina.

Mada nije to u rangu ovoga i nije za poređenje uopšte isto su mi osobe debili koji prevare partnera pa kažu popio sam kao opravdanje, najgluplje opravdanje ikad.
Sve to stoji u ovom slucaju, to mu je samo izgovor. No, ima raje probude se u zatvoru nea zive veze sta se desilo, ne utice alkohol na svakog isto posebno kad prepijes odnosno blackout drunk
.

Za psihopate inace kazu da su najbolji gradjani u smislu da ne bi nikad pomislio da bi ta osoba mogla uraditi neku grozotu. Ima ih koji su svjesni pa su uspjeli to usmjeriti na nesto pozitivno

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 feb 2024, 20:33

jasmin10 je napisao/la:
Vojni rok je prevaziđen kao i sama vojska. Pogledat pod Norveška ,ilI Island , policija im ne ne nosi pištolje.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 feb 2024, 20:41

BosniaBoston je napisao/la:
09 feb 2024, 20:29
jasmin10 je napisao/la:
Nisu najbolje zbog vojnog roka sigurno
A gdje sam ja uopste rekao da su najbolje zbog vojnog roka ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 feb 2024, 21:10

Jedino sto postujem iz Jugoslavije je sto si imao cvrstu ruku i to prolazi ovdje kod naroda.

U firmama, porodicama, policiji, politici bilo gdje cim nemas cvrstu ruku i nekog cije ime niko ne smije u negativnom smislu spomenuti, nema te nigdje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 feb 2024, 21:13

tuzlak1987 je napisao/la:
09 feb 2024, 21:10
Jedino sto postujem iz Jugoslavije je sto si imao cvrstu ruku i to prolazi ovdje kod naroda.
Ja policiju i goli otok. Onog sto je neki dan ubio onog momka, fino na goli otok das mu gumeni cekic i da tesa kamenje po cijeli dan.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 feb 2024, 21:15

alemsa je napisao/la:
09 feb 2024, 20:32
Ethel je napisao/la:
09 feb 2024, 19:24
DamirT je napisao/la:

Sve to stoji u ovom slucaju, to mu je samo izgovor. No, ima raje probude se u zatvoru nea zive veze sta se desilo, ne utice alkohol na svakog isto posebno kad prepijes odnosno [i]blackout drunk
[/i].

Za psihopate inace kazu da su najbolji gradjani u smislu da ne bi nikad pomislio da bi ta osoba mogla uraditi neku grozotu. Ima ih koji su svjesni pa su uspjeli to usmjeriti na nesto pozitivno
Kako sam se ja jedne nove godine napio. Nisam ni planirao ici van, jaran zove, reko kontam nesto pojest pa mozemo. Nisam stigao ni jesti, odemo kod drugog jarana popilil flasu viskija za sat, grickalice jeli i pusili cigars. Onda odemo u jedan bar nastavili viski i onda se sjecam hodam ja vani, nemam pojma gdje sam. -15 celzijus, telefon skoro crko. Vidim walmart i tu nekakako skontam da mi taksi zovnu. Jebt zavrsio na drugoj strani grada, veza sa vezom. Mogo sam pasiti i smrznuti se

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 feb 2024, 21:17

soko je napisao/la:
09 feb 2024, 21:15

Kako sam se ja jedne nove godine napio. Nisam ni planirao ici van, jaran zove, reko kontam nesto pojest pa mozemo. Nisam stigao ni jesti, odemo kod drugog jarana popilil flasu viskija za sat, grickalice jeli i pusili cigars. Onda odemo u jedan bar nastavili viski i onda se sjecam hodam ja vani, nemam pojma gdje sam. -15 celzijus, telefon skoro crko. Vidim walmart i tu nekakako skontam da mi taksi zovnu. Jebt zavrsio na drugoj strani grada, veza sa vezom. Mogo sam pasiti i smrznuti se
Ma znam burazeru proso sam i ja svasta s alkoholom u ranim 20im, ali onda naucis da pijes k'o insan (ako vec hoces), ili bacis. Nea ti druge, stos piti ako ces doci do tog stepena (ne)kontrole.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 feb 2024, 21:18

Možda poštujem nešto iz kulture. FIlmovi su dobri bili. Klupski sport je isto bio jak.
Mada je generalno i dosta do tog vremenskog razdoblja. Tada je filmska industrija u Svijetu cvijetala.

Ekonomija je po meni bila loša. Nije bilo finansijskog sistema, nije bilo poduzetništva, dešavala se nacionalizacija imovine.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 feb 2024, 21:22

Moje misljenje je da ko se ne zna ponasat mora mu se desiti nesto bas lose da mu u glavi okrene sve.
Ovom je uvijek sve prolazilo i nije ga niko nikad na pravi nacin presjekao, recimo da je dobio otkaz, da je ostao na ulici, da nije imao para da jede. Njega je samo tako nesto moglo popraviti.

On je bio tempirana bomba koju niko na pravi nacin nije zaustavio. Isto kao onaj iz Gradacca, kao onaj iz Buca Potoka. Svi oni imaju dugu historiju problema i samo postaju gori do ubistva.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 09 feb 2024, 22:38

Centre forward je napisao/la:
09 feb 2024, 19:16
Ove naše banana države če uvest' vojni rok ako se to sa strane dozvoli.

Prave predstave dok ispod tezge završavaju Kosovo.
Ne vade ga ljudi 30 godina i ne misle da uspore :rol: :bih:

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 09 feb 2024, 22:54

Majka ti je kur.va Sarieleeeeeee

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 feb 2024, 23:27

RollMan je napisao/la:
09 feb 2024, 20:11

Ima nade za ovu državu ,živjela nezavisna i slobodna BiH :bih:
Bravo 🐒, evo ti 🍌

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 09 feb 2024, 23:27

alemsa je napisao/la:
09 feb 2024, 21:13
Ja policiju i goli otok. Onog sto je neki dan ubio onog momka, fino na goli otok das mu gumeni cekic i da tesa kamenje po cijeli dan.
U Jugi se na goli otok išlo zbog vica o titu, a ne za ubistva i slično, za to su bili predviđeni zatvori kao i danas

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 feb 2024, 23:32

Rauber33 je napisao/la:
09 feb 2024, 23:27
alemsa je napisao/la:
09 feb 2024, 21:13
U Jugi se na goli otok išlo zbog vica o titu, a ne za ubistva i slično, za to su bili predviđeni zatvori kao i danas
Bilo je i robijasa, ukljucujuci politicke zatvorenike tj. nisu svi bili politicki zatvorenici

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 feb 2024, 01:32

slika
Bujrum momcovi, ima bujruma :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.