Ima nade za ovu državu ,živjela nezavisna i slobodna BiH

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisu najbolje zbog vojnog roka sigurno
Sve to stoji u ovom slucaju, to mu je samo izgovor. No, ima raje probude se u zatvoru nea zive veze sta se desilo, ne utice alkohol na svakog isto posebno kad prepijes odnosno blackout drunkEthel je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:24To mi je generalno najgori izgovor generalno, kao bio sam pijan pa se ne sjećam, možeš da se ne sjećaš gdje si mobitel ostavio, ako si debil pa voziš pa se ne sjećaš jesu li ti ključevi u autu ostali, jesi li zaključao auto itd. Ne možeš se ne sjećati da si izvadio pištolj i ispalio metak u nekoga, isto kao da je bio normalan, fin i kulturan lik dok je bio trijezan pa je eto alkohol napravio psihopatu od njega dok je bio pijan. Napio se, alkohol mu prespojio žice u glavi i ispoljilo se što je bio latentni psihopata već duže vrijeme sigurno, malo se i muda skupila sigurno pa kao on je neka kurceva frajercina.
Mada nije to u rangu ovoga i nije za poređenje uopšte isto su mi osobe debili koji prevare partnera pa kažu popio sam kao opravdanje, najgluplje opravdanje ikad.
Vojni rok je prevaziđen kao i sama vojska. Pogledat pod Norveška ,ilI Island , policija im ne ne nosi pištolje.
A gdje sam ja uopste rekao da su najbolje zbog vojnog roka ?
Ja policiju i goli otok. Onog sto je neki dan ubio onog momka, fino na goli otok das mu gumeni cekic i da tesa kamenje po cijeli dan.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:10Jedino sto postujem iz Jugoslavije je sto si imao cvrstu ruku i to prolazi ovdje kod naroda.
Kako sam se ja jedne nove godine napio. Nisam ni planirao ici van, jaran zove, reko kontam nesto pojest pa mozemo. Nisam stigao ni jesti, odemo kod drugog jarana popilil flasu viskija za sat, grickalice jeli i pusili cigars. Onda odemo u jedan bar nastavili viski i onda se sjecam hodam ja vani, nemam pojma gdje sam. -15 celzijus, telefon skoro crko. Vidim walmart i tu nekakako skontam da mi taksi zovnu. Jebt zavrsio na drugoj strani grada, veza sa vezom. Mogo sam pasiti i smrznuti sealemsa je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:32Sve to stoji u ovom slucaju, to mu je samo izgovor. No, ima raje probude se u zatvoru nea zive veze sta se desilo, ne utice alkohol na svakog isto posebno kad prepijes odnosno [i]blackout drunkEthel je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:24To mi je generalno najgori izgovor generalno, kao bio sam pijan pa se ne sjećam, možeš da se ne sjećaš gdje si mobitel ostavio, ako si debil pa voziš pa se ne sjećaš jesu li ti ključevi u autu ostali, jesi li zaključao auto itd. Ne možeš se ne sjećati da si izvadio pištolj i ispalio metak u nekoga, isto kao da je bio normalan, fin i kulturan lik dok je bio trijezan pa je eto alkohol napravio psihopatu od njega dok je bio pijan. Napio se, alkohol mu prespojio žice u glavi i ispoljilo se što je bio latentni psihopata već duže vrijeme sigurno, malo se i muda skupila sigurno pa kao on je neka kurceva frajercina.
Mada nije to u rangu ovoga i nije za poređenje uopšte isto su mi osobe debili koji prevare partnera pa kažu popio sam kao opravdanje, najgluplje opravdanje ikad.
[/i].
Za psihopate inace kazu da su najbolji gradjani u smislu da ne bi nikad pomislio da bi ta osoba mogla uraditi neku grozotu. Ima ih koji su svjesni pa su uspjeli to usmjeriti na nesto pozitivno
Ma znam burazeru proso sam i ja svasta s alkoholom u ranim 20im, ali onda naucis da pijes k'o insan (ako vec hoces), ili bacis. Nea ti druge, stos piti ako ces doci do tog stepena (ne)kontrole.soko je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:15
Kako sam se ja jedne nove godine napio. Nisam ni planirao ici van, jaran zove, reko kontam nesto pojest pa mozemo. Nisam stigao ni jesti, odemo kod drugog jarana popilil flasu viskija za sat, grickalice jeli i pusili cigars. Onda odemo u jedan bar nastavili viski i onda se sjecam hodam ja vani, nemam pojma gdje sam. -15 celzijus, telefon skoro crko. Vidim walmart i tu nekakako skontam da mi taksi zovnu. Jebt zavrsio na drugoj strani grada, veza sa vezom. Mogo sam pasiti i smrznuti se
Ne vade ga ljudi 30 godina i ne misle da usporeCentre forward je napisao/la: ↑09 feb 2024, 19:16Ove naše banana države če uvest' vojni rok ako se to sa strane dozvoli.
Prave predstave dok ispod tezge završavaju Kosovo.
U Jugi se na goli otok išlo zbog vica o titu, a ne za ubistva i slično, za to su bili predviđeni zatvori kao i danasalemsa je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:13Ja policiju i goli otok. Onog sto je neki dan ubio onog momka, fino na goli otok das mu gumeni cekic i da tesa kamenje po cijeli dan.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:10Jedino sto postujem iz Jugoslavije je sto si imao cvrstu ruku i to prolazi ovdje kod naroda.
Bilo je i robijasa, ukljucujuci politicke zatvorenike tj. nisu svi bili politicki zatvoreniciRauber33 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:27U Jugi se na goli otok išlo zbog vica o titu, a ne za ubistva i slično, za to su bili predviđeni zatvori kao i danasalemsa je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:13Ja policiju i goli otok. Onog sto je neki dan ubio onog momka, fino na goli otok das mu gumeni cekic i da tesa kamenje po cijeli dan.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:10Jedino sto postujem iz Jugoslavije je sto si imao cvrstu ruku i to prolazi ovdje kod naroda.
Dino Konaković i jeste za mentalne ustanove, slažem se. Baš bolestan lik.
Pa jesil presto pit aleme vidim sad da si vjernikalemsa je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:17Ma znam burazeru proso sam i ja svasta s alkoholom u ranim 20im, ali onda naucis da pijes k'o insan (ako vec hoces), ili bacis. Nea ti druge, stos piti ako ces doci do tog stepena (ne)kontrole.soko je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:15
Kako sam se ja jedne nove godine napio. Nisam ni planirao ici van, jaran zove, reko kontam nesto pojest pa mozemo. Nisam stigao ni jesti, odemo kod drugog jarana popilil flasu viskija za sat, grickalice jeli i pusili cigars. Onda odemo u jedan bar nastavili viski i onda se sjecam hodam ja vani, nemam pojma gdje sam. -15 celzijus, telefon skoro crko. Vidim walmart i tu nekakako skontam da mi taksi zovnu. Jebt zavrsio na drugoj strani grada, veza sa vezom. Mogo sam pasiti i smrznuti se