RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ova utakmica je bila nacrtana za kiksa. Očekivanje rutinskog prolaza, a pokošeni virozom, teških noga, a od Tuzle ne znaš šta možeš očekivati, posebno sada sa Petrovićem. Raduje reakcija nakon 2-2, mentalna snaga je tu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Rekao sam da će Suljić proraditi i ovo je samo početak.
Večeras je bio bez Šturma . Sa Šturmom će to izgledati duplo bolje.
Vito je baš žilav momak. Vidi se da zna, i za prvu utakmicu je izgledao odlično. Pun pogodak je njegovo dovođenje, momak će eksplodirat u Veležu.
Novi golman dosta dobar, dobra zamjena Hadžikiću.
Viroza i teške noge su doprinjele masi nekakvih grešaka i to je razumljivo.
Bravo rođeni!
Večeras je bio bez Šturma . Sa Šturmom će to izgledati duplo bolje.
Vito je baš žilav momak. Vidi se da zna, i za prvu utakmicu je izgledao odlično. Pun pogodak je njegovo dovođenje, momak će eksplodirat u Veležu.
Novi golman dosta dobar, dobra zamjena Hadžikiću.
Viroza i teške noge su doprinjele masi nekakvih grešaka i to je razumljivo.
Bravo rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- crveniratnik
- Kontakt:
Ja ne znam da li ima igrač u Veležu da ti više živac može povući nego kenja Pršeš 

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Halilovic jedina zamjena koja je nesto uradila i svojom energijom odma donio preokret*p!p!t@* je napisao/la: ↑09 feb 2024, 20:53Pored svih koje ste pomenuli, ja bih da pohvalim Dinu Halilovića. U trenutcima kada su svi eviedentno bili pali moralno, on je svojim ulaskom donio pravu energiju koja se od rezerve očekuje, i doslovno školovao svojom igrom. Uostalom kod Haskićevog gola, on je presjekao napad TC, i iznio loptu. Od mene naklon do poda.![]()
Pršeš je pod Klafovim vodstvom jedan od ključnih igrača. Prvo poluvrijeme je odigrao blizu perfekcije, u drugo je ušao povrijeđen.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Vitoo je igrac kakav nama fali u sredini mlad i energican kod drugog gola se toliko radovo na ogradu od dedare je skocio kad je proslavljo 

Sloga-Velež Petak 18h?
-
- Kontakt:
Meni Edo izgleda kao najvazniji kotacic

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 09 feb 2024, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pršeš se na zagrijavanju pred utakmicu držao za preponu, i takav je odigrao više od 60 minuta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Edo je posebna kategorijakillafrommanilla je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:21Meni Edo izgleda kao najvazniji kotacicFascinantno je kako je kod svakog trenera imao ulogu, sto dokazuje kvalitet, a konacno je docekao jednog koji ga je unaprijedio dodatno.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Edo "Potez Viška" Vehabović nprcrveniratnik je napisao/la: ↑09 feb 2024, 21:47Ja ne znam da li ima igrač u Veležu da ti više živac može povući nego kenja Pršeš![]()
Nadam se da ce dovest nekog stopera umjesto mahmica. Ne daj boze da se povrijede bruno a pogotovo ante, koji je sklon povrijedama svakako, ostali bi na zvoni i domicu.
Bas ne kontam potez, nit imamo stopera na bacanje, a ne bih onim smradovima ni Muminovica od prosle godine poslao da im pomogne.
19V22
Ante, Bruno, Zvonić, Domić, Jogunović
Adin Bajrić - Igman Konjic
Azur Mahmić - Željezničar
Dino Halilović je u Turskoj igrao kao stoper
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kuku nama ako budemo ovisili od zvonica i domica
-
- Kontakt:
Nije ni mahmic bolji nista od njih dvojice ali je mladji i ima mjesta za napredka los poteze iskreno
Po ovome do sada i Zvonic i Domic su se pokazali kao bolja opcija od Mahmica, jedina mu je prednost bila to sto je mlad. Po meni dobar potez, pa cemo vidjeti kako ce se pokazati.
Only burazere sve su prilike da ces ti nekad tokom sezone predvidjati u odbrani cetvorku: Domic Jogunovic Zvonic HalilovicOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:51Ante, Bruno, Zvonić, Domić, Jogunović

19V22
Sreca pa se je Zvona popravio, imao je danas dva pogrešna dodavanja ali inače dosta dobar. Naravno objektivna Mostarska publika neće nikada biti zadovoljna sa Zvonicem, ali sreca je pa se oni ne pitaju kao nekada prijeCernica22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:02Only burazere sve su prilike da ces ti nekad tokom sezone predvidjati u odbrani cetvorku: Domic Jogunovic Zvonic HalilovicOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:51Ante, Bruno, Zvonić, Domić, Jogunović
Dino Halilović je u Turskoj igrao kao stoper![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Da je najgori nas je, tako da ima kredita koliko god hoce.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:05Sreca pa se je Zvona popravio, imao je danas dva pogrešna dodavanja ali inače dosta dobar. Naravno objektivna Mostarska publika neće nikada biti zadovoljna sa Zvonicem, ali sreca je pa se oni ne pitaju kao nekada prijeCernica22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 23:02Only burazere sve su prilike da ces ti nekad tokom sezone predvidjati u odbrani cetvorku: Domic Jogunovic Zvonic HalilovicOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:51Ante, Bruno, Zvonić, Domić, Jogunović
Dino Halilović je u Turskoj igrao kao stoper![]()
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.