Kako očekuješ ikakav napredak,a čovjeku nisu doveli ni jednog kapitalcaLucas je napisao/la: ↑11 feb 2024, 00:32Jakirovicu su u Zrinjskom trebala dva prelazna roka da stvori mašineriju koja je prepišala ligu, Rožman je odradio hajmo reci 1,5 ptelazni rok. Vidjecemo ga ovo proljece, ne bude li nekog napretka, ja bi mu urucio otkaz.Lavcina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:51Čuj i sljedecu mozda ne. Pa koje onda godine, da očekujem titulu? 2028? Da Rozman prodje jedno 10 priprema i 6 transfer rokova odradi?
Ako zna znanje, on bi vec ovo proljece trebao pokazati neke rezultate (pod rezultate mislim na dobru, smiselnu igru koja ima glavu i rep). Da dobijemo koji derbi u gostima, da kad vidiš da se protivnik napalio, da ti otkine bod/ove (ala Sloga, Gosk, Zvijezda) ti ga izuriniras sa 3,4 komada u mreži. A ne da na Kosevu strahujes od njih, da ne govorim u gostima.
Neocekujem titulu, niti očekujem skor 15-0-0. Ali neki pomak bi se trebao vidjeti valjda.
E to ako položi ove polusezone onda se imamo čemu nadati. Ako ne, onda se nemamo čemu nadati ni iducu sezonu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidjecemo sve u maju, kad se bude podvlacila crta na sezonu.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 feb 2024, 00:56Kako očekuješ ikakav napredak,a čovjeku nisu doveli ni jednog kapitalcaLucas je napisao/la: ↑11 feb 2024, 00:32Jakirovicu su u Zrinjskom trebala dva prelazna roka da stvori mašineriju koja je prepišala ligu, Rožman je odradio hajmo reci 1,5 ptelazni rok. Vidjecemo ga ovo proljece, ne bude li nekog napretka, ja bi mu urucio otkaz.Lavcina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:51
Čuj i sljedecu mozda ne. Pa koje onda godine, da očekujem titulu? 2028? Da Rozman prodje jedno 10 priprema i 6 transfer rokova odradi?
Ako zna znanje, on bi vec ovo proljece trebao pokazati neke rezultate (pod rezultate mislim na dobru, smiselnu igru koja ima glavu i rep). Da dobijemo koji derbi u gostima, da kad vidiš da se protivnik napalio, da ti otkine bod/ove (ala Sloga, Gosk, Zvijezda) ti ga izuriniras sa 3,4 komada u mreži. A ne da na Kosevu strahujes od njih, da ne govorim u gostima.
Neocekujem titulu, niti očekujem skor 15-0-0. Ali neki pomak bi se trebao vidjeti valjda.
E to ako položi ove polusezone onda se imamo čemu nadati. Ako ne, onda se nemamo čemu nadati ni iducu sezonu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba vremena da se sklopi i uigra ekipa. Treneri, ako im vjerujes, zasluzuju pripreme, budzet, prelazne rokove i vrijeme. To je Rozman dobio, a i Ibricic kao SD. Sad je do njih. Sta je kapitalac ili ne, to cemo vidjeti. Da su oni nesto trazili, a nisu dobili - to nije tacno. Imaju daleko najbolje uslove u ligi.
Da se razumijemo, nije realno ocekivati da sve frca ne proljece, ali isto tako neprihvatljive bi bile onako blijede partije u gostima i generalno oscilacije koje smo gledali u prvom dijelu sezone. Nije ovo Premiership, ne treba pet prelaznih rokova i 50 miliona da rutiniras GOSK ili Slogu.
Da se razumijemo, nije realno ocekivati da sve frca ne proljece, ali isto tako neprihvatljive bi bile onako blijede partije u gostima i generalno oscilacije koje smo gledali u prvom dijelu sezone. Nije ovo Premiership, ne treba pet prelaznih rokova i 50 miliona da rutiniras GOSK ili Slogu.
- luckystrike
- Kontakt:
Svratio u Gračanicu, pitarsku čaršiju. Domaćini 1. liga, evo tek me pustili na spavanje.Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:08Ide lik okolo i onako je poranio![]()
šta šta je, je*em ti
Nas 20 tak na forumu se nebi mogli dovorit koje 4 stvari Rozman mora ispunit da bi dobio podrsku,
Za bordo bijele, za bordo bijele 
Idemo poceti polusezonu pobjedom momci

Idemo poceti polusezonu pobjedom momci
-
- Kontakt:
Sretno svima koji idu danas.Samo pametno.Ko ide u privatnom aranzmanu sto blize Hordama nek bude.Bit ce nas pun qurac danas,vjerovatno najjaca Tuzla ove decenije.
IGRAJ BORDO BIJELI !!!
IGRAJ BORDO BIJELI !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako se dobro sjecam Nalica i njegove rolne prije u Slobodi protiv nas je bunker nazad sa velikom agresivnoscu i brze kontre. Mislim da to danas mozemo ocekivati.H8Z7 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:12Sumnja da će se zatvoriti, nešto mi govori da će igrati otvoreno. Ako na poluvrijeme odemo sa 0:0 pritom da se oni zatvore, uveo bih Čatakovića, prešao na 4231 gdje bi Hasić prešao na poziciju AMF, Čataković desno krilo (kao protiv TC na Tušnju da radi isto). Hasić i Čataković imaju udarac dosta jak i popriličan precizan, isto vrijedi za Matanovića, povrh svega Hasić mislim da bi uspio sigruno 2 lopte plasirati Renanu za gol šansu. Ono što je naša prednost jest Peneranda, nešto mi govori da će sutra izboriti penal ili dosta dobru poziciju za slobodni udarac.
Kako bi samo rijesili utakmicu ako brzo povedemo do 20 minute. Onda ode utakmica u neke druge tokove. Ovako ako bude X u 70min bice guravo, tesko mi probijamo bunker.
Ako kojim slucajem postavi da igra fudbal, mislim da nemaju sanse.
-
- Kontakt:
Realno je ocekivati pobjedu sve drugo bilo bi jako loše.
Nadam se da cemo pokazati napredak i ovo sto Rozman kaze da se spremamo za Europu i taj ritam igre, nabiti tempo i ritam igre koji oni ne mogu pratiti. Bit ce gusto bit ce 0-2 . Vamos Rajvosa
Nadam se da cemo pokazati napredak i ovo sto Rozman kaze da se spremamo za Europu i taj ritam igre, nabiti tempo i ritam igre koji oni ne mogu pratiti. Bit ce gusto bit ce 0-2 . Vamos Rajvosa
- Osttribine
- Kontakt:
Ovo su nasi rezultati na Tušnju od sezone 2010/11 :
2010/11 - 0:0
2011/12 - 1:0 (Torlak)
2014/15 - 2:0 (Puzigaća, Okić)
2015/16 - 1:2 (Okić) - KUP
2015/16 - 0:4
2016/17 - 0:3
2016/17 - 2:0 (Hebibović, Sarić)
2017/18 - 3:1 (Ahmetović 2, Velkoski)
2018/19 - 1:0 (Velkoski)
2018/19 - 1:2 (Rahmanović)
2019/20 - 1:1 (Rahmanović)
2020/21 - 3:2 (Fanimo 2, Ahmetović)
2021/22 - 2:1 (Bodul, Ramić)
2021/22 - 0:0 - KUP
2022/23 - 0:2
2022/23 - 3:2 (Ziljkić, Čataković, Avramovski)
Dakle, uspjesniji smo od Slobode na njihovom terenu unazad 13,14 godina tako da izgovora nema, ovo se danas mora proci.
Kup nam je jedina šansa da spasimo sezonu, sretno nam.
2010/11 - 0:0
2011/12 - 1:0 (Torlak)
2014/15 - 2:0 (Puzigaća, Okić)
2015/16 - 1:2 (Okić) - KUP
2015/16 - 0:4
2016/17 - 0:3
2016/17 - 2:0 (Hebibović, Sarić)
2017/18 - 3:1 (Ahmetović 2, Velkoski)
2018/19 - 1:0 (Velkoski)
2018/19 - 1:2 (Rahmanović)
2019/20 - 1:1 (Rahmanović)
2020/21 - 3:2 (Fanimo 2, Ahmetović)
2021/22 - 2:1 (Bodul, Ramić)
2021/22 - 0:0 - KUP
2022/23 - 0:2
2022/23 - 3:2 (Ziljkić, Čataković, Avramovski)
Dakle, uspjesniji smo od Slobode na njihovom terenu unazad 13,14 godina tako da izgovora nema, ovo se danas mora proci.
Kup nam je jedina šansa da spasimo sezonu, sretno nam.
Kakavo ba više spašavanje sezone, šta spašavamo pa nismo davljenici, ne znam o čemu Vi???
Rezultat rada u ovoj našoj ligi se 90% ogleda u uspjehu u Europskim takmičenjima koje ti donosi novoc za dalja ulaganja, pun stadion, atraktivne protivnike.
Play-off nekog Europskog takmičenja bi mijenjao za bilo koji kup a grupnu fazu KL bi radao uzeo prije bilo koje titule.
Samo što osvajanjem titule lakše dolaziš do ovog svega bar ja tako gledam titulu, lakši put do ostvarivanja ciljeva i ništa više.
Rezultat rada u ovoj našoj ligi se 90% ogleda u uspjehu u Europskim takmičenjima koje ti donosi novoc za dalja ulaganja, pun stadion, atraktivne protivnike.
Play-off nekog Europskog takmičenja bi mijenjao za bilo koji kup a grupnu fazu KL bi radao uzeo prije bilo koje titule.
Samo što osvajanjem titule lakše dolaziš do ovog svega bar ja tako gledam titulu, lakši put do ostvarivanja ciljeva i ništa više.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Pa kup je prioritet ovu polusezonu. U prvenstvu realno tesko cemo dalje od pozicije tri. Al iskreno meni je bitnije da vidimo napredak u igri i ovo sto Rozman prica da se podignemo fizicki i takticki da budemo spremni za Europu. Pred nama je da vidimo da li idemo uzlaznom putanjom.AVNOJ je napisao/la: ↑11 feb 2024, 10:33Kakavo ba više spašavanje sezone, šta spašavamo pa nismo davljenici, ne znam o čemu Vi???
- Osttribine
- Kontakt:
Fudbal se igra za trofeje strucnjak, i naravno da i ovaj Mirvic ulaze da nekad nesto osvoji, titulu prije svega preko koje bi se mozda i moglo do grupne faze KL, te vase izgovore za eventualni neuspjeh Rožmana piši negdje drugo. Mi nismo bili zadovoljni trenerima koji su osvajali druga mjesta sa nasim klubom, a i sa najtrofejnim nismo bili zadovoljni "igrom" ekipe i kad smo prvi bili. Preduslov za taj neki evropski iskorak je da ovu nasu ligu maltene rutinski uzimas sto evo radi Zrinjski zadnju deceniju. Trebamo ligu igrati eto onako kao da bi se samo plasirali u Evropu jel.
- napoleon72
- Kontakt:
Nema od napretka nista, Rozman ih nije poredao u 4-2-3-1 kao Jakir, nije blindirao dva visoka zadnja vezna i nisu svi na svojim pozicijama!strahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 feb 2024, 00:56Kako očekuješ ikakav napredak,a čovjeku nisu doveli ni jednog kapitalcaLucas je napisao/la: ↑11 feb 2024, 00:32Jakirovicu su u Zrinjskom trebala dva prelazna roka da stvori mašineriju koja je prepišala ligu, Rožman je odradio hajmo reci 1,5 ptelazni rok. Vidjecemo ga ovo proljece, ne bude li nekog napretka, ja bi mu urucio otkaz.Lavcina je napisao/la: ↑10 feb 2024, 23:51
Čuj i sljedecu mozda ne. Pa koje onda godine, da očekujem titulu? 2028? Da Rozman prodje jedno 10 priprema i 6 transfer rokova odradi?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- f0rest1946
- Kontakt:
Imal gdje sastava
Vjerojatno će u 12 izbaciti imaš još skoro dva sata do utakmice
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma o čemu ti??? Kava ja opravdanja za neuspjeh trenutnom treneru tražim, moje mišljenje je da se Rozmanu treba suditi po uspjehu u Europskim takmičenjima. Za druge trenere tj.naše najtrofejnije nikad ništa loše nisam napisao niti i taj pristup je uvjek donosio rezultatete zašto se sa njima nije bilo zadovoljno pitaj neke druge mene ne.Osttribine je napisao/la: ↑11 feb 2024, 10:42Fudbal se igra za trofeje strucnjak, i naravno da i ovaj Mirvic ulaze da nekad nesto osvoji, titulu prije svega preko koje bi se mozda i moglo do grupne faze KL, te vase izgovore za eventualni neuspjeh Rožmana piši negdje drugo. Mi nismo bili zadovoljni trenerima koji su osvajali druga mjesta sa nasim klubom, a i sa najtrofejnim nismo bili zadovoljni "igrom" ekipe i kad smo prvi bili. Preduslov za taj neki evropski iskorak je da ovu nasu ligu maltene rutinski uzimas sto evo radi Zrinjski zadnju deceniju. Trebamo ligu igrati eto onako kao da bi se samo plasirali u Evropu jel.
Meni je dosta ligaških trofeja i uspjeha nakon kojih dolazi tamburanje od nekih istočnoeuropskih anonimusa.
Ja ne želim više titulu u junu a veću septembru da gledam Slogu D.
Titula je dobra dodatni uspjeh ali je ja gledam kao dva protivnika manje na putu ka grupnoj fazi KL.
Nakon toliko godina igranja naše lige trenutno bih mijenjao grupnu fazu za svaku titulu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koliko si delulu od 0 do mislim da možemo do grupne faze, iako ne uzmemo titulu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, fera, Gomis99, Google Adsense [Bot], rimljanin90, Samozdravlje, ŠTA_JE i 54 gosta.