FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 11 feb 2024, 15:40

NajvecaRadosti je napisao/la:
11 feb 2024, 15:33
Melunovic,Crnkic i Kapic su otjerani zbog promasenog penala.Da vidimo sad jesu li isti arsini za sve.I to otjerani jer su promasili penal nisu se zayebavali ni sa kakvim panenkama.Logicno da nece jer smo prosli.A da smo ispali i unistili polusezonu odma na startu?
Odlazi!!!
Kapic nije otjeran zbog penala. Glup i nepotreban spin.
Kapic uopste nije otjeran,otisao je sam zbog privatnih problema. Kocka,alkohol,mafija,nesportski zivot. Debil.
Penita ne mozes otjerati. Skup je igrac. Treba ga pustiti da dodje u formu,da odigra nekoliko dobrih utakmica. Pa ga onda prodati.
Treba s njim raditi pedagoski i psiholoski. Zlovenac to ne zna,on misli da je poslovodja u Gorenje /Hisensu pa ganja red,rad i disciplinu. Sa tim glupostima nam je vec unisto najboljeg igraca prosle sezone- Ziljkica a unistava i Penitu.
Igraci su njezne biljke. Treba tu psihologija, pedagogija i nadasve ljudskost !
A kod Zlovenaca ljudskosti nema. :mrgreen:
Dzenan Dzeno Uscuplic bi poslije tri razgovora s ovim igracima ,prekucao ligu :mrgreen:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 11 feb 2024, 15:41

ThrillerHz je napisao/la:
11 feb 2024, 15:31
bordobijeli je napisao/la:
11 feb 2024, 15:28
Kapića razapeli kad je sutnuo sasvim korektno penal golman odbranio, Dal protiv veleza stativu pogodio i sad mu prigovaraju, Šahinovic, Mulalic, Buljubašić svima se sjekle glave. Penaranda se šetka 6 mjeseci, dribla, pelja, panenke šutira, sprda se uzima ogromnu lovu i opet bolji i postovanja vise ima nego ovi gore navedeni. Nije to uredu braćo pitari, hz, navijaci, forumaši, simpatizeri.
Da su npr Catakovic ili Ziljkic onako izveli penal danas, vec bi bili bivsi
Surova istina. Pogotovo Ziljkic na kojeg cekaju i najmanji kiks pa, da se ga razapne.
Dok Pena moze yebati mater svima niko mu nece a reci.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 feb 2024, 15:44

Čestitke igračima na prolazu. Prepuno drame za ono što bih ja htio. Prva utakmica uvijek stresna, očekivali smo to. Očekivali smo puno brži protok lopte i tu se vidio taj stres. Na kraju je bitan prolaz. Vrijedi samo trofej, sve ostalo se zaboravlja.

Ne bih htio da se nekom igraču zamjeram. Šta je problem? Nismo trčali ništa bez lopte... Psihološki moment, to nam se i prošle godine par puta desilo.

Pripreme ni u jednom segmentu nisu bile drugačije s naše strane u odnosu na sve druge utakmice. Osmina ili finale kupa, mi radimo sve na isti način. Šta su oni imali u glavi, sad ne mogu odgovoriti. Najviše zamjeravam da neko ima 34 godine i traži neki siguran pas, a to nije igra koju mi želimo.
:wtf:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 feb 2024, 15:45

11 feb 2024, 15:40
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 feb 2024, 15:38
Nije jasnije.Kad neko neće da vidi dzaba sve.Čuj Matanovic igra desetku :lolno:
Pa nije klasična 10 tka ali igra najisturenije od veznih igraca. Tako je bilo i na pripremama.
576 - to izmišljanje pozicije u Sarajevu u zadnjih 15 godina, ni jedan od tih ekaperimenata nam ništa konkretno nije donio.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 feb 2024, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 feb 2024, 15:48

11 feb 2024, 15:40
SamoDaKazeem je napisao/la:
Nije jasnije.Kad neko neće da vidi dzaba sve.Čuj Matanovic igra desetku :lolno:
Pa nije klasična 10 tka ali igra najisturenije od veznih igraca. Tako je bilo i na pripremama.
Pa to i jeste problem,šta je iskreirao na pripremama?Podvalio loptu,nešto :?
Jedini igrač koji ima neku kreativnost je Anđušić i to je pokazao i na pripremama,samo je pitanje zašto moraju igrati isti igrači u vezi.
Šatro neki presing trka ovo ono,ništa nisačim.
I gledaj mu glupe izjave,o čemu on trabunja?
Mislio sam da smo napokon našli trenera ali je i on prevaranda u rangu prevarande koji mu je na terenu.
Neka mu Klafurić pokuša objasniti kako od poluigrača i sa 17 x manjim budžetom napravi funkcionalnu ekipu.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 11 feb 2024, 15:50

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
11 feb 2024, 15:44
Čestitke igračima na prolazu. Prepuno drame za ono što bih ja htio. Prva utakmica uvijek stresna, očekivali smo to. Očekivali smo puno brži protok lopte i tu se vidio taj stres. Na kraju je bitan prolaz. Vrijedi samo trofej, sve ostalo se zaboravlja.

Ne bih htio da se nekom igraču zamjeram. Šta je problem? Nismo trčali ništa bez lopte... Psihološki moment, to nam se i prošle godine par puta desilo.

Pripreme ni u jednom segmentu nisu bile drugačije s naše strane u odnosu na sve druge utakmice. Osmina ili finale kupa, mi radimo sve na isti način. Šta su oni imali u glavi, sad ne mogu odgovoriti. Najviše zamjeravam da neko ima 34 godine i traži neki siguran pas, a to nije igra koju mi želimo.
Uh sunce ti poljubim, svaki trening smo zdusno ispratili, jedva cekali te famozne pripreme s Rozmanom da bi ovo na kraju culi :crazy:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2024, 15:51

Mora ovo bolje ovom igrom i pristupom mi ne cemo dobit na grbavici. Sreca prošli smo al mora bolje, ne slaze mi se ova igra s pričom Rozmana da smo se digli u svim segmentima i da se spremamo za Europu. Al hajde vidjet ćemo u ovim narednim utakmicama hocemo li vidjeti taj pomak.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2024, 15:53

Loša igra danas, Pena mora dobiti ispisnicu što prije.
Ovo se na treningu ne radi, kakav debil.
Htio sam sačekati da vidim kakav će biti poslije priprema ali on se neće promijeniti. Nema ni statistiku pa da se pokuša izvaditi na nešto.

Iliev fenomenalan, bravo majstore!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 11 feb 2024, 15:53

NazorUso je napisao/la:
11 feb 2024, 15:42
Istinasamo123 je napisao/la:
[media][/media]
NazorUso je napisao/la:
11 feb 2024, 15:24

On je usro usivoje usrivojski koji je izdao klub i otisao u zvezdu. A sad budi miran, i ne kmeci sto si uzalud mahao zastavama :bih:

Nazorseusro u prirodnom svom stanistu a ono bi o fudbalu i Sarajevu da prica
Hvala sto si podijelio videozapis svoje porodice sa nama. Topla zivotinjska prica.
Bog vam podario svako dobro :pray:
Opet cu te u podrum zakljucat pizda ti materina.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 11 feb 2024, 15:54

Ne cujete se nesto pojedini veliki znalci koji ste znali sasuti salvu uvreda na bilo kakvu negativnu kritiku.

Opet isto, dobra pojacanja jaki ko Nato, dok se ne pojavi neki drugoligaš.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 feb 2024, 15:55

Imajednabrigada je napisao/la:
11 feb 2024, 15:54
Ne cujete se nesto pojedini veliki znalci koji ste znali sasuti salvu uvreda na bilo kakvu negativnu kritiku.

Opet isto, dobra pojacanja jaki ko Nato, dok se ne pojavi neki drugoligaš.
Tebe smo čekali da nam proanaliziraš uhljupe nedojebani.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 feb 2024, 15:57

Pustite se tjeranja i hajmo podrska do kraja sezone. Na kraju cemo tjerati ako bude potrebe. A i ovaj kup je nepravedan. Mi u gostima sa Slobodom a Borac i Zrinjski kuci protov Slavije i Zvijezde....
Ova utakmica protiv Sirokog ako se dobije onda sam uvjeren da cemo dobiti i ostale do kraja

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 11 feb 2024, 15:58

:bih:
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 12 feb 2024, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 feb 2024, 15:59

TurkishAirlines je napisao/la:
11 feb 2024, 15:50

Uh sunce ti poljubim, svaki trening smo zdusno ispratili, jedva cekali te famozne pripreme s Rozmanom da bi ovo na kraju culi :crazy:
Ma ove izjave su vrijedjanje inteligencije. Kakav protok lopte, s kim, s cim. Ako su ista radili jesu trcali ko konji, ali treba i znati nesto iskreirati, uci u sansu. Nisam vidio ni da neko trazi siguran pas, jedino sam vidio da ekipa izgleda kao da ih je neko skupio pola sata prije utakmcie. O kakvom stresu se radi protiv drugoligasa u raspdau, to pogotovo ne kontam. Zao mi je sto se opet moram vratiti na tu temu, ali ako u jednoj ovakvoj utakmici Vrancic ne bi valjao, kad bi?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 feb 2024, 16:04

11 feb 2024, 15:59
TurkishAirlines je napisao/la:
11 feb 2024, 15:50

Ma ove izjave su vrijedjanje inteligencije. Kakav protok lopte, s kim, s cim. Ako su ista radili jesu trcali ko konji, ali treba i znati nesto iskreirati, uci u sansu. Nisam vidio ni da neko trazi siguran pas, jedino sam vidio da ekipa izgleda kao da ih je neko skupio pola sata prije utakmcie. O kakvom stresu se radi protiv drugoligasa u raspdau, to pogotovo ne kontam. Zao mi je sto se opet moram vratiti na tu temu, ali ako u jednoj ovakvoj utakmici Vrancic ne bi valjao, kad bi?
U ovoj ligi moras imati igraca tipa Vrancica u sastavu. Nije premiership engleski
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 feb 2024, 16:05

Samo se nadam da će sad na temi biti općeprihvaćeno j.ebati mater izblajhanom.. kakva je ono prevara, pa to je strašno.

Šta ka'e, čekaj dok se spremi. Ja ba - mi pametni, u Watfordu debili.
The saddest thing in life is wasted talent.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 11 feb 2024, 16:05

JVVVST je napisao/la:
11 feb 2024, 14:38
NazorUso je napisao/la:
11 feb 2024, 14:36
JVVVST je napisao/la:
11 feb 2024, 14:34
Rozman ublehas mrtvi. Neka ga do kraja sezone jer nemamo.svakako nikakvih ambicija. Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, al mi nista gori nismo pod je*benim masnokosim narkomanom bili.
Ja bi isru vratio, zvezdinog vojvodu :bih:
Gospodin Husref Musemic je Pep i Ancelotti u jednom za ovu ublehu. Jel ti jasno, olovski izmete?
Ubi se

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2024, 16:07

Lavcina je napisao/la:
11 feb 2024, 15:41
ThrillerHz je napisao/la:
11 feb 2024, 15:31
11 feb 2024, 15:28
Kapića razapeli kad je sutnuo sasvim korektno penal golman odbranio, Dal protiv veleza stativu pogodio i sad mu prigovaraju, Šahinovic, Mulalic, Buljubašić svima se sjekle glave. Penaranda se šetka 6 mjeseci, dribla, pelja, panenke šutira, sprda se uzima ogromnu lovu i opet bolji i postovanja vise ima nego ovi gore navedeni. Nije to uredu braćo pitari, hz, navijaci, forumaši, simpatizeri.
Da su npr Catakovic ili Ziljkic onako izveli penal danas, vec bi bili bivsi
Surova istina. Pogotovo Ziljkic na kojeg cekaju i najmanji kiks pa, da se ga razapne.
Dok Pena moze yebati mater svima niko mu nece a reci.
Strasno je odigrao,sve i jedan duel zijanio,izgubi duel i isprati igraca pogledom.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 feb 2024, 16:08

Sarajevo ljubavi moja.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 feb 2024, 16:09

Kuci se popisan vracqm ko da smo izgubili

Mame vam jebbemo, jesu li teske noge sta+??

Iliev jedina prolazna ocjena
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi, keli, nedimmmm1337, Pena, pierce, tuitamo i 81 gost.