FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
42
23%
Grupnu fazu
55
30%

Ukupno glasova: 184

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2024, 18:28

nokee je napisao/la:
11 feb 2024, 17:13
Kao sto bi neki nerealno svrsavali ovdje da smo dobili bubam 0-3 i vec racunali koliko nam treba da stignemo Borca, tako je sad nerealna pljuvacina nakon lose predstave.

Tacno je da smo podbacili u vecem dijelu utakmice ali nakon jedne (prve) utakmice ovdje skidati glave, mogu samo pojedini maloumci. Polako ba, sta vam je. Ni dizati se previse nakon pobjede ni padati nakon poraza ili u ovom slucaju lose odigrane utakmice.
Po meni nas moze mozda dosta kostati jos jedan ili dva igraca koja su se trazila ali su preskupa bila ocito ko sto Simon rece.
Sa Slobodom su uvijek ovakve utakmice i tesko je i ocekivati nekakvu rapsodiju, plus prva utakmica je, uvijek zajebana. Evo i primjer Dinama prvo kolo poslije priprema sa Jakirom i Lokomotiva tup. Samo sabura. A ako je neko mislio da cemo karati sve redom, ima Arsenal, Bayern..
:clap: bravo!
Samo bih jedno dodao ne Bayern nego Bayer :mrgreen: ostalo sve od riječi do riječi kako stoji.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 feb 2024, 18:29

Najbolje da ostatak njegovog ugovora iskoristimo tako što ćemo mu dati loptu i nek pimpla ispred katedrale.

Može zabavljati turiste.. barem će biti neke koristi od tog njegovog ogromnog fudbalskog znanja.
The saddest thing in life is wasted talent.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 feb 2024, 18:33

Andrej ga metno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 feb 2024, 18:38

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 feb 2024, 17:57
Da je zabio onaj gol bilo bi ovdje od forumskih bolesnika Pena magijaaaa. Malo pogledajte tekmu i faulove koje su pravili na njemu bukvalno pri svakom njegovom kontaktu. Sva sreca pa postoje HZ koje su tu i kad ide i kad je lose,koje podrze uvijek bez ovih neandretalaca. Prvo hebu majku Serbecicu,prozivaju Vrancica i hebu lige petice gdje je igrao,pisu o njegovoj statistici i da bi bolje odigrao to bilo ko,Baltu nazivali banderom,Musa im retard bio a sad kao se cude sto oni nisu tu.

Aaahahah :urnebes: ukratko na te i slicne teme.

I podrska ali do 2-3 lose uvezane partije. Remont
Za 6 mjeseci :) za izucavanja.

I iznosenje prljavog vesa ako ga ima iz svoje kuce, sto ljepse, mastovitije interesantnije.
Fudbal igrali u zivotu al na jojsticu.
Belaj kad se zapali fitilj, par pojedinaca pokrene i nastane lavina.

Danas je trebalo biti 0:5 suteva 37 u okvir 26, igracima ocjene pojedinacno svakom po 10.
Pena 2 gola 3 asistencije, hasic 1 gol i asistenija.
Kapetanovic da bude kyle walker itd.

Ok losija partija, sta je tu je. Prolaz bitna, dobra samarcina pred nastavak sezone.
PENI JOS VECA SAMARCINA. Treba mu se reci da ne bude Ziljkic vol 2. Nego da to ide brze. Na djelu smo vidjeli juznoamericki mentalitet i panenku.

Sto se tice sastava misljenja sam a vec sam i pisao da mi je mirza opcija za 10 kad defanzivno igramo. U ofanzivnoj postavci fali taj kvalitet suhi, sto neko prozva a to su ti igraci sa prevelikim zahtjevima i sto nece u ovu ligu. To su te zvjerke sto isporuce 10-10 glat.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 11 feb 2024, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 11 feb 2024, 18:38

Velika myda ima Rozman da se odrekao Vrancica, u ligi i sezoni gdje se bori za trofej preko KUP-a, u kojoj je vrh 3-4 mjesto sa ovakvom igrom.
Mislim da su kritike, na ovo sto smo danas gledali, itekako opravdane. Strah me da ih ne bude sve više.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 feb 2024, 18:42

harixs je napisao/la:
11 feb 2024, 18:27
Evander je napisao/la:
11 feb 2024, 18:14
fks74 je napisao/la:
11 feb 2024, 18:09
Lošiji mnogo je danas bio Renan pa ga niko u usta ne uzima.
Nije tacno, a i da jeste, Renan je neko ko je odigrao bezbroj dobrih utakmica i neko ko je dosao kao aninimus i dokazao se. Opravdano ima kredit da odigra i po neku losiju utakmicu. Sa druge strane, ovaj cirkusant od kako je dosao, jedna velika da ne kazem sta, a prtiom visestruko najvecu platu u klubi ima. Totalni neprofesionalac, drugo par opanaka je to sto pojedini svrsavaju na imena klubova gdje je ovaj ranije grijao klupu.
Čuj ima kredita, pa nije Messi ebote.
Svaku utakmicu moraš odigrati sa zalaganjem da si ne znam ti ko, sto Penaranda i radi, zalaze se za tim sto Rozman i prepoznaje pa ga zato valjda stavlja u vecini utakmica od početka.
Eh sad sto bi neki željeli da ovaj predribla pola tima i zabije jer je nekad davno igrao za Watford to je drugi par opanaka..
Ubi se od zalaganja. Svaka utakmica mu bolja od bolje :rol:
Stvarno pojedinima je lakse metar u g.... nego centimetar u glavu. Nafurali se Prevaranda igrac i branit ce ga zivotom, ma koliko katastrofalan bio, a konstantno je katastrofalan.

Svakako, on mozda jos 2, 3 zaigra, a onda ce ici neka "misterizona povreda" do kraja sezone i liferovat ce ga. Zataskat ce se njegovo pogresno dovodjenje.
Od svih u klubu, ipak u trenera imam najvece povjerenje. Jos ima sanse od ove ekipe da napravi nesto, a to nesto je zalog za slijedecu sezonu. Ova je vec otipisana.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 feb 2024, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 feb 2024, 18:45

Evander je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
11 feb 2024, 18:09
Lošiji mnogo je danas bio Renan pa ga niko u usta ne uzima.
Nije tacno, a i da jeste, Renan je neko ko je odigrao bezbroj dobrih utakmica i neko ko je dosao kao aninimus i dokazao se. Opravdano ima kredit da odigra i po neku losiju utakmicu. Sa druge strane, ovaj cirkusant od kako je dosao, jedna velika da ne kazem sta, a prtiom visestruko najvecu platu u klubi ima. Totalni neprofesionalac, drugo par opanaka je to sto pojedini svrsavaju na imena klubova gdje je ovaj ranije grijao klupu.
Jedini papak ovde si ti, ne znam kako uspjevaš biti toliko dvoličan i u isto vrijeme hvaliti pojedine naše igrače a čovjeka koji je zaslužan za njihov dolazak nazivati pogrdnim imenima. Samo čekate nešto loše pa se odma ko pečurke pojavite, sad je Penaranda, sutra 3 mjesto sa najskupljom ekipom. Samoprozvane legende koje prozivaju Mirvića zato što moraju kupiti kartu, a kad je Nam otišao telefone ugasili da ih nebi neko pozvao da pomognu.
MRŠ :puke:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 feb 2024, 18:47

Ja prvu polusezonu riječi nisam rekao protiv njega i bio sam jedan od onih koji su očekivali poslije priprema da će pokazati kvalitet.Međutim ovo danas je prevršilo sve mjere.Konstantno usporavanje lopte,gubljenje lopti u opasnoj zoni zbog **** ponašanja i za kraj onaj užas od penala.

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 11 feb 2024, 18:49

Ja zaplačem kad vidim kako naši igrači izvode kornere, ubacio bih Vrančića samo zbog tog i ne mora ništa više raditi.

Bordotim
Kontakt:

Post Postao/la Bordotim » 11 feb 2024, 18:54

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 feb 2024, 17:49
zagorski je napisao/la:
11 feb 2024, 16:46
Ja i dalje ne mogu da razumijem da je otpisao Vrancica. Za Mustafica,Julardziju,Matanovica itd., je Iniesta i na 50% svojih mogucnosti.
I na zalost ovaj Pena je izgleda definitivno taraba, bolje da se je forsirao Vrancic vise bi koristi kao ekipa imali.
Ne zaboravi da je nakon dvije dobre pripremne bio najvece pojacanje za nastavak sezone. Sad je odigrao lose i kretenski izveo penal, i predlaze mu se samaranje i ispisnica. Hajd ti reci sad da smo mi normalna nacija i da se ovdje moze nesto napraviti.
Nije to samo kod nas. Kod ostali klubova ti je isto tako. Odigraš par utakmica onda si top. Odigraš par puta loše onda si najgori. Imas navijača koji jedva čekaju da peneranda promaši nešto da bi bili u pravu, a onda imaš navijača koji jedva čekaju da on neku golčinu zabije pa da su onda oni u pravu. Taj ego da on bude u pravu, je jači nego ljubav prema svom klubu. To se i primjeti kad se između napadamo, umjesto da smo svi zajedno na jednoj strani.

Renan kad je tek došao, bili su komentari kao sta će on, zalgiris loš klub, nemogu meda, i sad je Renan najbolji. Od Rožmana se pravilo Pep kad pobjedi par puta, a kad izgubi onda insan pojma nema.
Mi smo prošli to je najbitnije. Naravno ne možemo biti zadovoljni jer igra nije bila dobra. Ali ovo tjeranje igrača i trenera ne vodi ničemu. Svi tražimo kontinuitet kao sto ga Zrinjski ima, zato moramo imat strpljenje sa ovom ekipom. Bez toga, teško da ćemo biti ko zrinjski.
Neki saarbrücken pobjedi Bayerna u kupu, pa ljudi opet igraju dalje, nije smak svijeta.

Ako želimo kontinuitet moramo vjerovati ljudima u klubu i pustit ih da rade svoj posao. Ako ne želimo onda nek nastavimo kao što smo uvjek do sad, sve otjerati poslje pola godine, pa će nam zrinjski jos više bježati...

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 11 feb 2024, 19:00

deda je napisao/la:
11 feb 2024, 17:56
Sad kuci sa utakmice pa neki komentar da i ja napisem iz svog ugla, sa tribine gdje su nasi navijaci, ali ostao medju Slobodinim.
Prvo pohvala za horde sto su dosli u onolikom broju, a jos je nas bilo najmanje 50-70 medju navijacima Slobode.
Bilo je možda i 100injak. Ne pamtim da se "otvorenije" prisustvovalo nekoj gostujućoj utakmici na domaćoj tribini. Ja u wcu i neki lik govori kako je pitar sjeo ispred njega i navija za Sarajevo pa ga nervira. Kaže srušit će tribinu na njega ako onako nastavi. Interesuje me da li je čovjek živ nakon penala :rol:
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 11 feb 2024, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2024, 19:01

Riki10HZ je napisao/la:
11 feb 2024, 18:24
ŠTA_JE je napisao/la:
11 feb 2024, 18:12
Fula Pjaca penal za rijeku. Zaždi je ko ljakse preko Gola. Hajmo mu lajat mi riječani nece sigurno.
Djaba pricat lafe ne shvata niko. Ovo je bolest kod nas koliko se ceka kiks i kolika mrznja izvire iz pojedinaca da pomisli covjek da oni jedva cekaju kiks da kazu e vidis da sam u pravu. Fuj
Po jedan penal oba tima fulili,medjutim Pjaca je doktor igre kod nas bi mu hebali svu familiju jer nije dao 5 asistencija i 3 gola.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 feb 2024, 19:08

Čestitam na prolazu, priznat cete pruzili smo vam dobar otpor, i pokazali zube koliko toliko, iskreno Sarajevo me iznenadilo onakvom igrom koji je skuolji bar 3 ili 4x od nas, pohvalio bi Horde Zla sa odlicniđm navijanjem od kako su dosli, jedino sto ne valja a to je sto su kasnili bar 25 minuta a znamo i zasto je to tako, i kako onda covjek da ide na tekmu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 11 feb 2024, 19:10

Pozitivno
Prva utakmica, tuzla nikad nije bila lagano gostovanje,na oko fizički izgledamo lijepo,iliev pojacanje ,tribina odlicna 6autobusa plus privatni prijevoz plus raja sa Tk
Negativno
Nismo se na taktickom nivou pomakli ni metar od vremena Kodre
Ne znam šta igramo ni kako igramo ni na čemu se temelji igra,ekipa koja hoće napredak u igri ne može se pojačavati iz federalne lige
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 11 feb 2024, 19:13

Al Pjenaranda je najjaci samo ne prate ga igraci :crazy: :oops:
Ruzmarin isto nek izljubi po guzici golmana sto nas je spasio,nastavi li ovako tekme voditi nek se uhvati skijanja,eno i staza na Bjelasnici se zove po njegovom zemljaku pa taman,il mozda treba Mirvic da baci jos 10 miliona da se nadigra jedna Sloboda :clap:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 feb 2024, 19:20

Evander je napisao/la:
11 feb 2024, 18:42
harixs je napisao/la:
11 feb 2024, 18:27
Evander je napisao/la:

Čuj ima kredita, pa nije Messi ebote.
Svaku utakmicu moraš odigrati sa zalaganjem da si ne znam ti ko, sto Penaranda i radi, zalaze se za tim sto Rozman i prepoznaje pa ga zato valjda stavlja u vecini utakmica od početka.
Eh sad sto bi neki željeli da ovaj predribla pola tima i zabije jer je nekad davno igrao za Watford to je drugi par opanaka..
Ubi se od zalaganja. Svaka utakmica mu bolja od bolje :rol:
Stvarno pojedinima je lakse metar u g.... nego centimetar u glavu. Nafurali se Prevaranda igrac i branit ce ga zivotom, ma koliko katastrofalan bio, a konstantno je katastrofalan.

Svakako, on mozda jos 2, 3 zaigra, a onda ce ici neka "misterizona povreda" do kraja sezone i liferovat ce ga. Zataskat ce se njegovo pogresno dovodjenje.
Od svih u klubu, ipak u trenera imam najvece povjerenje. Jos ima sanse od ove ekipe da napravi nesto, a to nesto je zalog za slijedecu sezonu. Ova je vec otipisana.
Ja mislim da zalaganje i kako je odigrao imaju različito značenje, sta ti misliš?
Izgleda da je tebi teze cm u glavu, ufatio si se jednog igraca ko pjan plota a 10 ostalih odigrali isto tako loše ako ne i gore…

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 11 feb 2024, 19:24

Bordotim je napisao/la:
11 feb 2024, 18:54
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 feb 2024, 17:49
zagorski je napisao/la:
11 feb 2024, 16:46
Ja i dalje ne mogu da razumijem da je otpisao Vrancica. Za Mustafica,Julardziju,Matanovica itd., je Iniesta i na 50% svojih mogucnosti.
I na zalost ovaj Pena je izgleda definitivno taraba, bolje da se je forsirao Vrancic vise bi koristi kao ekipa imali.
Ne zaboravi da je nakon dvije dobre pripremne bio najvece pojacanje za nastavak sezone. Sad je odigrao lose i kretenski izveo penal, i predlaze mu se samaranje i ispisnica. Hajd ti reci sad da smo mi normalna nacija i da se ovdje moze nesto napraviti.
Nije to samo kod nas. Kod ostali klubova ti je isto tako. Odigraš par utakmica onda si top. Odigraš par puta loše onda si najgori. Imas navijača koji jedva čekaju da peneranda promaši nešto da bi bili u pravu, a onda imaš navijača koji jedva čekaju da on neku golčinu zabije pa da su onda oni u pravu. Taj ego da on bude u pravu, je jači nego ljubav prema svom klubu. To se i primjeti kad se između napadamo, umjesto da smo svi zajedno na jednoj strani.

Renan kad je tek došao, bili su komentari kao sta će on, zalgiris loš klub, nemogu meda, i sad je Renan najbolji. Od Rožmana se pravilo Pep kad pobjedi par puta, a kad izgubi onda insan pojma nema.
Mi smo prošli to je najbitnije. Naravno ne možemo biti zadovoljni jer igra nije bila dobra. Ali ovo tjeranje igrača i trenera ne vodi ničemu. Svi tražimo kontinuitet kao sto ga Zrinjski ima, zato moramo imat strpljenje sa ovom ekipom. Bez toga, teško da ćemo biti ko zrinjski.
Neki saarbrücken pobjedi Bayerna u kupu, pa ljudi opet igraju dalje, nije smak svijeta.

Ako želimo kontinuitet moramo vjerovati ljudima u klubu i pustit ih da rade svoj posao. Ako ne želimo onda nek nastavimo kao što smo uvjek do sad, sve otjerati poslje pola godine, pa će nam zrinjski jos više bježati...
Bravo za komentar majstore. Sreca da je mirvic pametniji pa nema vise mahale i tjeranja Melunovica i Kapica sto se fuli penal. To sam samo kod nas vidio. Jos kad cujes debilne komentare kao jesi vidio kako je probao skarce ccc pa ljudi dragi Ronaldo bar 100 puta se obrukao kad je probao skarce i izgledao smijesno al djaba kad je raji ovaj forum zivot. Sto kazes vole vise svoj ego da su u pravu nego ljubav prema klubu. Fakat bolesna nacija. Ne oprvdava ovdje niko losu igru daleko od toga ali tjeranje i pisanje ispisnica je bolest. Smirite vise sa tim pritiscima i pravljenjem atnosfere da se nesto mora cim se malo uloze novci i stabilizuje kkub. Nije ovo 2010 pa kad malo dodju pare odma kupis sve i prvak jeste ako si Borac BL pa mozes. Tako da Svi na Kosevo bar mi koji bodrimo Sarsjevo i bodrit cemo i da smo ispali sto puta iz kupa ili odigrali lose. Navijaci kluba ne rezultata!!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 feb 2024, 19:27

ledesma je napisao/la:
11 feb 2024, 17:21
JVVVST je napisao/la:
11 feb 2024, 17:19
stojko je napisao/la:
11 feb 2024, 17:14
Nadam se da ce prevaranda obe noge pllomiti jebbo mu mirvah sve a i on mirvahu isto
A i mi tebi, kolektivno.
Stojko smrdis mi na one s druge strane miljacke, vonjas previse
@Mortem ako ovaj nije ubacen strumf ovdje onda nije niko!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 11 feb 2024, 19:31

sta mislite kako bi danas izgledali da je Dudic ostao trener. Dali bi Sarajevo sad bilo u bod dva sa Borcem, dali bi Slobodu danas pregazili kao plitak potok.
Jer to ocekujemo od Rozmana slijedece godine

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 11 feb 2024, 19:37

stojko je napisao/la:
11 feb 2024, 19:31
Majstor ostaje majstor. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Sta je ba ovo jbt 😂😂

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, adoado, Bordo10, Bosniacum Lilium, Confiance, Evander, Fudo, Google [Bot], iliyaa8, Jadnimi, Majestic-12 [Bot], OsmanhodzicBuco, perodeformero i 182 gosta.