FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

Devedesetka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devedesetka » 11 feb 2024, 22:22

Anex je napisao/la:
11 feb 2024, 22:14
Kad je dobro piše desetak do petnaest standardnih a kad je loše eto još pedeset smetljara bez obraza i karaktera koji su dobrim dijelom navijači mrtvaca iz zvorničke yebo im on majke
Ima takvih sigurno, al' su sigurno u manjini..

Ovim niko ne moze biti zadovoljan s obzirom na ulaganja i moze se reci da raja vec vidi unaprijed neuspjeh i istu pi-čkastu igru od prije par mjeseci.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 feb 2024, 22:28

Vanja8 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:34
bodi123 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:11
Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.

I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.

Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.

To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
Boga ti Bodi, na sta mislis kad napises " sumnjivih odabira igraca za prvu postavu ", ne razumijem zivota mi?
Mislim to da neki igrači ne zaslužuju da budu u prvih 11, a Rožman ih stalno igra.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2024, 22:37

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 11 feb 2024, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 feb 2024, 22:37

OzmoodPinglewood je napisao/la:
11 feb 2024, 15:17
I dalje mi nije jasno kako za Vrančića nema mjesta u ovakvoj ekipi...
!!!!!!!!!!!!!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 feb 2024, 22:39

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
11 feb 2024, 22:19
Vidim priziva se Husref. Jel se sjecate da smo 2018. U osmini finala po njegovim vodstvom jedva pobijedili Rudar Kakanj nakon penala, i te godine osvojili kup.
Zanimljiva info
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 feb 2024, 22:39

bodi123 je napisao/la:
11 feb 2024, 22:28
Vanja8 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:34
bodi123 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:11
Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.

I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.

Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.

To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
Boga ti Bodi, na sta mislis kad napises " sumnjivih odabira igraca za prvu postavu ", ne razumijem zivota mi?
Mislim to da neki igrači ne zaslužuju da budu u prvih 11, a Rožman ih stalno igra.
Ne zasluzuju mozda po tebi, meni, petom, desetom...
On je trener i ima neku viziju, jbaji ga ako ja u tome vidim bilo sta sumnjivo...
Ne znam, ali " sumnjivo" je bas preteska rijec.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 feb 2024, 22:43

Nek si ti Simone otpisao Vrancica, a Julardzija raspali svaku u prvih 11 ko da je Rodri

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2024, 22:45

Danasnja utakmica protiv drugoligasa Slobode u Tz pokazuje mozda i pravu sliku Sarajeva. Prosjecna ekipa cak i za ovu ligu. Vrancic je dr.fudbala za cijeli vezni red , ali eto sjedi na tribinama. Svasta.
Bice uspjeh ako se izbori Evropa ove godine. Rozman nesto pokusava, trudi se, ali jednostavno mema rezultata, ni igre nazalost.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 11 feb 2024, 22:52

kako ovoliko bolida ispliva nakon svake utakmice.
ononkad zivis tako bijedan zivot i onda docekas 5sek slave da FKS ne dobije nekoga 3-5 golova razlike i onda ovde iznosenje bljuvotina.
debili u rupama ostanite tamo gdje i provodite svoj bijedni zivot.
podrska za trenere, igrace

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 11 feb 2024, 22:56

Zna li se kad je izvlacenje 1/4 finala, s obzirom da je prva utakmica 28.02.? Unaprijed hvala za odgovor?
JURIŠ

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 feb 2024, 22:57

Ove sedmice.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2024, 23:06

midzuka je napisao/la:
11 feb 2024, 22:56
Zna li se kad je izvlacenje 1/4 finala, s obzirom da je prva utakmica 28.02.? Unaprijed hvala za odgovor?
Utorak u 12h
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 11 feb 2024, 23:10

Džaba kmečite husref nikad više neće biti trener Sarajeva,ali nikad

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2024, 23:19

Zanimljivo pola ovih nikova nikad nisam ni vidio,HZ objasnile forumskim tetkama neke stvari kao i uvijek. Zatvoriti ovo samo nek se pise sa clanskim upravu su ljudi.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 11 feb 2024, 23:26

Vanja8 je napisao/la:
11 feb 2024, 22:23
Kako ono kazu...Umjetna inteligencija ulazi u sve pore zivota, a neko priziva Husa za trenera... :wtf:
A vidi generalno kada si spomenuo umjetnu inteligenciju u budućnosti se očekuje da će treneri imati što manju ulogu, a posebno u fokusu za pripreme utakmica. Sjetite se kako je agencija iz USA odrađivala posao dok je Mirza bio trener :). Rožman je samostalan trener ali ne poznaje ligu niti klubove iz BiH i ubjeđen sam kada bi godinu dana imao podršku takve jedne agencije za pripremu tekmi da bi to bio pun pogodak. Što se tiče današnje tekme prolaz piši igru briši i to je to. Evidentno je da se još tražimo. Polako i sa Penom, mislim da čovjek nema nikako morala i potrebna mu je pomoć psihijatra. Da je prošla panenka to bi mu bio vjetar u leđa i razbijanje malera, ali danas nije bio njegov dan. Raja se šprdaju za pokušaj škarica ali evidentno je da je odgurnut u zraku od strane igrača Slobode. Realno najviše brine ta sredina i protok lopte ali nekako se tu opet patimo, a patili smo se i u prethodnoj fazi takmičenja. Organizacija igre u sredini i prenos lopte prema naprijed nemamo. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 feb 2024, 23:41

Ma pisite vi sta hocete ali ja bi koliko sutra prikljucio Vrancica trenaznom procesu jer je Iniesta za sve ove veznjake.Kreativca ponovo nismo doveli znaci isti problem ko proslu polusezonu.Stvaranje sansi kroz sredinu ostat ce boljka jer ovi i kreativnost ne idu u istu recenicu.Mustafic samo gleda odakle da puca,Mehmedovica nije ni uveo sve ostalo sto imas su zadnji vezni a ne playmakeri.Nema niko da dadne taj upotrebljiv ili zadnji pas sve na silu ide.Mi smo bez Hasica totalno mrtva ekipa eto vidjet cete na sta cemo liciti kad neku utakmicu bude imao kartone.

Kyeremeh vise nikad desnog beka zaigrat ne smije.Al nikad
Kapetanovic treba ostati prva opcija lijevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 feb 2024, 23:47

Ja se samo pitam jel Rozman pogleda kad koju utakmicu protivnika prije nego se odluci za formaciju i taktiku ili to onako po defaultu postavi pa sta bude. Jesenas nam je sredina funkcionisala donekle, na bokovima propuh, danas sredina katastrofa. Korneri, katastrofa, niti jedan opasan korner. Penu jesu rusili, nisu mu dali da makne, non stop povlacenje za dres, ali nista od toga nije iskoristeno, jos nas lik zamalo nije kostao. Ziljkic poprilicno lose izgleda, gubi duele, nejak, nula bodova. Kyeremeh po meni odlican, i mali Kapetanovic odigrao solidnu partiju. Hasic dobar, ostalo srednja zalost. Iliev kapa do poda!!

Moram dodati za ove sto prizivaju Vrancica, on jeste doktor al godine cine svoje, on moze odigrati max 20-30 minuta i to u radijusu kretanja od 20 metara! On nema kuveta za vise zato je i otpisan!
U novi boj ...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 feb 2024, 00:08

hz033 je napisao/la:
11 feb 2024, 23:47
Ja se samo pitam jel Rozman pogleda kad koju utakmicu protivnika prije nego se odluci za formaciju i taktiku ili to onako po defaultu postavi pa sta bude.
ma ne pogleda. Treba nam moderan trener, ovo sve ocerat.
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 feb 2024, 00:20

Ma dajte bolan, kakav Kapetanović. Evo danas direktan krivac za gol, realno gledajući i naprijed nije ništa konkretno napravio.
Guza se šprdao sa Francisom kako je stigao, da mu nije snage nestalo mislim da bi nas on i izbacio.
Iduću utakmicu i jedan i drugi OUT, a zajedno sa njima i Penaranda i Mustafić.
Protiv Širokog bi ovo izveo:
-----------------Oliveira
Anđušić---------Krdžalić--------Hasić
---------Matanović---Buljubašić
Duraković---Aničić--Đuričko--Beganović
-------------------Iliev
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 feb 2024, 00:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 feb 2024, 00:20
Ma dajte bolan, kakav Kapetanović. Evo danas direktan krivac za gol, realno gledajući i naprijed nije ništa konkretno napravio.
Guza se šprdao sa Francisom kako je stigao, da mu nije snage nestalo mislim da bi nas on i izbacio.
Iduću utakmicu i jedan i drugi OUT, a zajedno sa njima i Penaranda i Mustafić.
Protiv Širokog bi ovo izveo:
-----------------Oliveira
Anđušić---------Krdžalić--------Hasić
---------Matanović---Buljubašić
Duraković---Aničić--Đuričko--Beganović
-------------------Iliev
durakovic-beganovic par moramo drzati narednih godina sve dok ne dodje neka astronomska ponuda. Mijenjati ih samo u nebitnim utakmicama ili u slucaju povrede/kartona. To sam vec pomenuo ranije.
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, kanarinac, keli, nedimmmm1337, TETRAPAK i 80 gostiju.