Ima takvih sigurno, al' su sigurno u manjini..
Ovim niko ne moze biti zadovoljan s obzirom na ulaganja i moze se reci da raja vec vidi unaprijed neuspjeh i istu pi-čkastu igru od prije par mjeseci.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima takvih sigurno, al' su sigurno u manjini..
Mislim to da neki igrači ne zaslužuju da budu u prvih 11, a Rožman ih stalno igra.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:34Boga ti Bodi, na sta mislis kad napises " sumnjivih odabira igraca za prvu postavu ", ne razumijem zivota mi?bodi123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:11Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.
I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.
Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.
To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
!!!!!!!!!!!!!OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:17I dalje mi nije jasno kako za Vrančića nema mjesta u ovakvoj ekipi...
Zanimljiva infoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:19Vidim priziva se Husref. Jel se sjecate da smo 2018. U osmini finala po njegovim vodstvom jedva pobijedili Rudar Kakanj nakon penala, i te godine osvojili kup.
Ne zasluzuju mozda po tebi, meni, petom, desetom...bodi123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 22:28Mislim to da neki igrači ne zaslužuju da budu u prvih 11, a Rožman ih stalno igra.Vanja8 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:34Boga ti Bodi, na sta mislis kad napises " sumnjivih odabira igraca za prvu postavu ", ne razumijem zivota mi?bodi123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 21:11Rožmana sam podržavao od početka i još uvijek ima moju podršku, al sve više mi ovo baca da neće na dobro izaći. Evo odradio je i pripreme, doveo svoje igrače, i opet ne fercera, nema igre, nema ništa. Puno nelogičnih i sumnjivih odabira igrača za prvu postavu, a izmjene još gore i još manje logične.
I dalje nema brzog protoka lopte što je valjda osnova tog evropskog fudbala koji od starta zagovara i obećava. Vezni red ne postoji, Julardžija je smiješan igrač, lopte se nabijaju, preskače se sredina, igramo sve suprotno od onoga šta je pričao kad je tek došao. Organizatora igre nema. Sreća pa ima Hasić, lik je zalutao u ovu ligu, svijet za sebe u odnosu na bilo kojeg drugog našeg igrača, pa se eto izvlače ove pobjede nekako na invidualni kvalitet.
Penaranda šta reći, to treba riješiti na ljeto po kratkom postupku. Ne zbog njegove loše forme, nedostatka kvaliteta ili nečega trećeg, nego prvenstveno radi nepoštovanja kluba i dresa za kojeg igra. Od prvog dana, od prvog treninga i od prvog prijema lopte pokazao je nula poštovanja prema klubu, saigračima i sredini u kojoj igra.
To se nastavilo svih ovih mjeseci, a evo danas i kruna toga s ovim penalom. Tačnije da ne griješim dušu možda to i nije nepoštovanje, to je jednostavno mentalitet ja sam Messi za vas sve, i pušite mi ku.rac. Otprilike ovako razmišlja lik, i to se ne može i neće nikad promijeniti, da ne znam ti šta uradi i u kakvu formu uđe. Njemu je sljedeća stanica Venecuela i neka favela, to je gotov igrač.
Utorak u 12h
A vidi generalno kada si spomenuo umjetnu inteligenciju u budućnosti se očekuje da će treneri imati što manju ulogu, a posebno u fokusu za pripreme utakmica. Sjetite se kako je agencija iz USA odrađivala posao dok je Mirza bio trener
durakovic-beganovic par moramo drzati narednih godina sve dok ne dodje neka astronomska ponuda. Mijenjati ih samo u nebitnim utakmicama ili u slucaju povrede/kartona. To sam vec pomenuo ranije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2024, 00:20Ma dajte bolan, kakav Kapetanović. Evo danas direktan krivac za gol, realno gledajući i naprijed nije ništa konkretno napravio.
Guza se šprdao sa Francisom kako je stigao, da mu nije snage nestalo mislim da bi nas on i izbacio.
Iduću utakmicu i jedan i drugi OUT, a zajedno sa njima i Penaranda i Mustafić.
Protiv Širokog bi ovo izveo:
-----------------Oliveira
Anđušić---------Krdžalić--------Hasić
---------Matanović---Buljubašić
Duraković---Aničić--Đuričko--Beganović
-------------------Iliev
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, kanarinac, keli, Lekqqq1921, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, perodeformero, rimljanin90 i 79 gostiju.