Premijer liga BiH - aktuelno

zlo87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2024, 00:13

since1948 je napisao/la:
11 feb 2024, 22:27
Cernica22 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:31
zlo87 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:22

Ma to drugo, iako, nisu imali opravdanje za nedolazak, utakmica nakon dva, tri mjeseca, nedjelja 13h, nije toliko daleko, ali eto.. Mislio sam da ce poslije Foce ici redovno, vise bi postovanja imali, nego ovako.
Opekli se poslije proslog gostovanja u kupu, idu sad opet gostovanja u radijusu od 100 kilometara oko Listice.
O vasem mentalitetu dovoljno govori da se smijete ljudima koji gaze po cijeloj bosni sa 10-50 ljudi znajuc da im je i glava i krpa na riziku cim iz Sirokog izadju. Ne bi bi ni jedni ni drugi iz ulice izasli bez 2 busa. Jadnici
Sve grupe u BiH su isle sa malo ljudi na utakmice u nekim periodima grupe. A najsvjeziji primjer ti je vec naveden, a to je RA, koji je sa 20 ljudi isao u Bihac, a danas su respektabilna grupa. Kao sto mozes vidjeti, napisao sam da bih vas vise postovao da idete na svako kao u Focu, makar dobili batine 10x. Stekli biste respekt, ovako, neozbiljno biranje goatovanja iako niste sabani i mozete biti solidna grupa.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 12 feb 2024, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 12 feb 2024, 00:18

zlo87 je napisao/la:
12 feb 2024, 00:13
since1948 je napisao/la:
11 feb 2024, 22:27
Cernica22 je napisao/la:
11 feb 2024, 21:31

Opekli se poslije proslog gostovanja u kupu, idu sad opet gostovanja u radijusu od 100 kilometara oko Listice.
O vasem mentalitetu dovoljno govori da se smijete ljudima koji gaze po cijeloj bosni sa 10-50 ljudi znajuc da im je i glava i krpa na riziku cim iz Sirokog izadju. Ne bi bi ni jedni ni drugi iz ulice izasli bez 2 busa. Jadnici
Sve grupe u BiH su isle sa malo ljudi na utakmice u nekim periodima grupe. A najsvjeziji primjer ti je vec naveden, a to je RA, koji je sa 20 ljudi isao u Bihac, a danas su respektabilna grupa. Kao sto mozes vidjeti, napisao sam da bih vas vise postovao da idete na svako kao u Focu, makar dobili batine 10x. Stekli bi ste respekt, ovako, neozbiljno biranje goatovanja iako niste sabani i mozete biti solidna grupa.
I jos uz to RA i tada kada je mala brojka bila, skoro svaki put su nosili trans sa sobom, a evo npr Lešinari odu u Mostar, Konjic, Široki itd... i ponesu krpu jednu a njih 70, o skriparima da i ne govorim.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 12 feb 2024, 07:34

BigZlatan je napisao/la:
11 feb 2024, 22:30
Intervju / Romeo Jozak: Dok sam ja tu, imat ćemo Željezničar blizu, odbili smo dvije ponude za Al Jabera

"Ono što je dobro u cijeloj priči jeste to što u većini projekata nemaš puno vremena. Sljedeće sedmice je utakmica, a ako ne bude nešto sljedeće sezone to je odmah frka. Ovdje imamo vremena jako puno, za deset godina je Svjetsko prvenstvo i to je ultimativni cilj i u tom periodu bi mi trebali napraviti neki kostur nečega. Igrači koji će tada imati 26 godina danas imaju 16 godina te su oni sada pod našom lupom. Nogometaš Željezničara Abdulmalik Al Jaber će tada imati 29 godina i ja ga očekujem kao nositelja reprezentacije, a s obzirom na njegov karakter i ličnost, može biti i kapiten jer je mali stvarno pametan. Ovo je jedna investicija saudijskog nogometa i ja je gledam tako", rekao nam je Jozak

"Željezničar je i dalje naš partner klub, koji će i dalje biti partner klub. Omladinci su nam ovdje, meni kao čovjeku iz Hrvatske je drago da mojima u Dinamu i Željezničaru mogu pomoći, ne mislim direktno nego indirektno i staviti ih na svjetske pozornice. Saradnja je tu, život ide dalje, gdje će nas to odvesti, vidjet ćemo. Drago nam je da su djeca tu, oni su moji. Romeo Šapina je napravio ininicijalan kontakt, ja sam to podržao, naravno da mi je drago kao Hrvatu jer Želju smatram svojim klubom jer je iz moje regije. Posebno treba pohvaliti predsjednika kluba Jusufa Tanovića i direktoricu Amiru Bajrović Uzunović koji rade vrhunski posao i koji su uvijek bili full korektni i što se tiče Abdulmalika Al Jabera kao i trenera Abdulhakeema Al-Tuwaijria te saradnje sa Future Falconsima", istakao je hrvatski stručnjak te dodao:

"Željezničar je bitan kotačić u toj našoj priči, u njemu igra naš najbolji igrač, ne drugi ili treći najbolji nego baš najbolji. Bitno nam je oko njega slagati psihologiju da se preko Evrope i preko Željezničara može napraviti karijera i ući u seniorsku reprezentaciju što je velika stvar. Tu planiramo njega imati i dalje kao nositelja, a s druge strane svi će znati za Željezničar preko Al Jabera".

"Abdulmalik nam je ovdje i ja smatram da je on dugoročno najperspektivniji naš igrač, program se nastavlja i nadam se da će još igrača iz Saudijske Arabije uskoro doći u Željezničar. Al Jaber je trenutno jedan od boljih, zavrijeđuje veliku pažnju i vjerujem da će biti standardni seniorski reprezentativac Saudijske Arabije, treba proći adaptaciju i prolazi je jako dobro. Bori se sa evropskom adaptacijom, odigrao je nekoliko utakmica na tim terenima, bh. liga nije zezancija, muški je to sport i nije to zezancija. Ušao je u oči javnosti i ove zime je imao dvije ponude iz prve lige Saudijske Arabije, ali smo u zajedničkoj koordinaciji sa Željezničarom odbili te ponude. Procjena je za njegov razvoj da je bolja ova trenutna situacija te da će dugoročno biti bolje nego što sada jest. Ide život dalje, ja sam tu i stojim iza projekta i dok sam ja tu, imat ćemo Željezničar blizu nekim osnovama i to je to", kazao je Jozak i otkrio kako je Al Jaber stigao na Grbavicu.

"Al Jaber je prvobitno bio u Genku mjesec dana, prošao je tamo na probi, ali nije mogao dobiti papire nakon čega sam ga ja prebacio u Dinamo gdje je igrao pola godine. Ja vidim čim on igra tamo znači da je interesantan i nakon toga sam tražio seniorsku ekipu koja će biti dovoljno dobra, a s druge strane dovoljno slaba. Ne mogu ga slati negdje gdje neće igrati. Ovo je bilo dovoljno dobro, uključio se Romeo Šapina, asistirao puno i eto došao je u Želju", dodao je.

"Logično je to sada da on trenutno ne igra. Da me se krivo ne razumije, ne bi normalno prema ostalim igračima da je on bio mjesec u reprezentaciji i da dođe odmah u prvih jedanaest. Trener tu mora paziti i podržavam njegovu odluku za odnose jer sam i sam trener. Teza je takva da ga podržavam i podržavam nogometnu odluku da igrača kojeg nisi vidio, zbog psihologije svlačionice i ostalih igrača, da ga nemaš u početnoj postavi", prokomentarisao je Jozak status saudijskog nogometaša te zatim nastavio dalje.

"Druga stvar je da će on sigurno vrlo brzo vidjeti da Al Jaber njemu radi korist na terenu jer je dobar igrač. Postepeno će on to vidjeti i on će se aklimatizovati. Treća stvar je da je on velika klupska investicija i ako Al Jaber ne bude igrao, neće je iskoristiti. Došla je ozbiljna ponuda preko zime, ali je odbijena. Ako bude na klupi, nema ništa od toga. Nije objektivno trebao igrati odmah, ali je dobar igrač i investicija kluba. Nemam ja tu straha da će na kraju presuditi klupski interes i da će trener veoma brzo shvatiti da je on dobar igrač i da će mu donijeti korist na terenu".
Ovako ni Plisek nije Dzeku hvalio :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 12 feb 2024, 08:52

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 feb 2024, 23:45
LaHaineLaHaine je napisao/la:
11 feb 2024, 23:34
Vanja8 je napisao/la:
11 feb 2024, 23:16

Ko Borac sigurno nece nikad, mi se ne vucaramo po drugim ligama, niti nas moze izbaciti privatna skola fudbala sa 36 polaznika...
Drasticna je to razlika...
Pa naravno da je razlika, kad su “vasi” jahali ligom, Borac je ispadao. Sad kad “nas” jase, vi opet do titule/kupa dodjete. Naravno da je razlika.
Kad danas sutra opet dodje “vas” ili neko treci, sta mislis kako ce Borac proci, a kako Sarajevo?
Nikad nikom se nije niti ce se suditi kao vama. Bolje povedite racuna ko vam je u upravi tipa Nesica i slicni jer necete moci evropu igrat. Zavrsicete tacno onako kako i funkcionisete.
Sto necemo igrati evropu, zbog Nesica?

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 12 feb 2024, 08:58

Veeemooo je napisao/la:
12 feb 2024, 00:18
I jos uz to RA i tada kada je mala brojka bila, skoro svaki put su nosili trans sa sobom, a evo npr Lešinari odu u Mostar, Konjic, Široki itd... i ponesu krpu jednu a njih 70, o skriparima da i ne govorim.
Nije tacno, RA je za tri sezone u drugoj ligi nosio udarni trans na 3 gostovanja, na Otoku, Travnik i u Visoko.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 feb 2024, 09:04

Suvorov je napisao/la:
12 feb 2024, 08:58
Veeemooo je napisao/la:
Nije tacno, RA je za tri sezone u drugoj ligi nosio udarni trans na 3 gostovanja, na Otoku, Travnik i u Visoko.
Pa zna se gdje se nosi najveca krpa neces je nositi u Simin Han preko citave drzave sa 40 ljudi :rol:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 feb 2024, 09:14

Suvorov je napisao/la:
Veeemooo je napisao/la:
Ni blizu...
Posalji nam vasa izdanja po Hercegovini sa 60-70+ ljudi i sadržaj kopa :kafa:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 12 feb 2024, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 feb 2024, 09:15

Brato on misli na najvecu krpu ali se pogresno izrazio jer ne zna sta je udarna :mrgreen:

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 feb 2024, 09:16

RedBlue je napisao/la:
12 feb 2024, 08:52
mosarajvosa83 je napisao/la:
11 feb 2024, 23:45
LaHaineLaHaine je napisao/la:
11 feb 2024, 23:34

Pa naravno da je razlika, kad su “vasi” jahali ligom, Borac je ispadao. Sad kad “nas” jase, vi opet do titule/kupa dodjete. Naravno da je razlika.
Kad danas sutra opet dodje “vas” ili neko treci, sta mislis kako ce Borac proci, a kako Sarajevo?
Nikad nikom se nije niti ce se suditi kao vama. Bolje povedite racuna ko vam je u upravi tipa Nesica i slicni jer necete moci evropu igrat. Zavrsicete tacno onako kako i funkcionisete.
Sto necemo igrati evropu, zbog Nesica?
Svašta sam čuo ali da zbog Nešića koji je član upravnog odbora nećemo moći evropu igrati :tokralju: :tokralju: :tokralju:
LETS GO FIGHTER

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 12 feb 2024, 09:17

CampobelloDiMazara je napisao/la:
12 feb 2024, 09:04
Suvorov je napisao/la:
Veeemooo je napisao/la:
Pa zna se gdje se nosi najveca krpa neces je nositi u Simin Han preko citave drzave sa 40 ljudi :rol:
Da, ovaj pokusava prodati pricu da su nosili udarni svuda.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 feb 2024, 09:21

Suvorov je napisao/la:
12 feb 2024, 09:17
CampobelloDiMazara je napisao/la:
12 feb 2024, 09:04
Suvorov je napisao/la:

Da, ovaj pokusava prodati pricu da su nosili udarni svuda.
Pa kojim transom RA smatras da je udarni?
slika

?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 12 feb 2024, 09:21

RodjeniiBrato je napisao/la:
12 feb 2024, 09:14

slika
Ako je ovo udarni onda je i ovo dole?

slika

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 feb 2024, 09:23

Nesporazum ovaj lesinar se zbunio za udarni rekao sam ti :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 feb 2024, 09:43

Dokazao je svoje, na Grbavicu su ponijeli ozbiljnu krpu sa 150 ljudi. Svaka čast.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 12 feb 2024, 09:52

Balorda je napisao/la:
12 feb 2024, 09:43
Dokazao je svoje, na Grbavicu su ponijeli ozbiljnu krpu sa 150 ljudi. Svaka čast.
Glupane pitam jel oba transa imaju istu tezinu otprilike, zbog velicine i sadrzaja i starosti, da ne ispadne da vam je ovo najvaznija zastava, a Lesinarima neka tamo krpa.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 feb 2024, 09:57

Suvorov je napisao/la:
12 feb 2024, 09:52
Balorda je napisao/la:
12 feb 2024, 09:43
Glupane pitam jel oba transa imaju istu tezinu otprilike, zbog velicine i sadrzaja i starosti, da ne ispadne da vam je ovo najvaznija zastava, a Lesinarima neka tamo krpa.
Po postojanju sigurno najteza, starija i najvaznija je ona sto si i sam citirao. A ova na koju ti mislis sto je bila u Visokom i na Otoci je napravljena 6-7 godine poslije.
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 12 feb 2024, 09:58, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 12 feb 2024, 09:57

Zato braća Lešinari poslije Kupresa samo nose džepnu zastavu.

slika

slika

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 feb 2024, 10:01

12345678922 je napisao/la:
12 feb 2024, 09:57
Zato braća Lešinari poslije Kupresa samo nose džepnu zastavu.

slika

slika
Izgled ograde na gostovanjima im je uvijek brutalno los. Eto ne moraju nosit "udarni", ali postoji X krpa sa kojim mogu upotpuniti ogradu. Zasto ne smiju nositi to oni najbolje znaju. U Vrapcicima sa 70ak ljudi visi Borac protiv svih...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 feb 2024, 10:06

slika

FK Željezničar – HŠK Zrinjski: Online prodaja ulaznica!
FK Željezničar s ponosom obavještava javnost da je u saradnji sa partnerom KupiKartu.ba pokrenuo online prodaju ulaznica za domaće utakmice.

Online prodaja ulaznica za narednu utakmicu sa Zrinjskim bit će moguća do srijede do 12:00 sati.

Link za online prodaju ulaznica: https://www.kupikartu.ba/karte/event/6468

Prodaja na Stadionu Grbavica vršit će se u četvrtak od 9:30 do 17:30 sati isključivo za aktivne članove Kluba, a slobodna prodaja preostalnih ulaznica vršit će se u petak od 9:30 do 17:30 sati, te na dan utakmice od 9:00 sati.

Utakmica između Željezničara i Zrinjskog igra se u subotu s početkom od 16:00 sati

Idemoooo

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 12 feb 2024, 10:07

svrakino1921 je napisao/la:
12 feb 2024, 10:06
slika

FK Željezničar – HŠK Zrinjski: Online prodaja ulaznica!
FK Željezničar s ponosom obavještava javnost da je u saradnji sa partnerom KupiKartu.ba pokrenuo online prodaju ulaznica za domaće utakmice.

Online prodaja ulaznica za narednu utakmicu sa Zrinjskim bit će moguća do srijede do 12:00 sati.

Link za online prodaju ulaznica: https://www.kupikartu.ba/karte/event/6468

Prodaja na Stadionu Grbavica vršit će se u četvrtak od 9:30 do 17:30 sati isključivo za aktivne članove Kluba, a slobodna prodaja preostalnih ulaznica vršit će se u petak od 9:30 do 17:30 sati, te na dan utakmice od 9:00 sati.

Utakmica između Željezničara i Zrinjskog igra se u subotu s početkom od 16:00 sati

Idemoooo

Rezultat 0-3

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Zeko87 i 18 gostiju.