Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38
tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:20
post_id=9652945 je napisao/la:12 feb 2024, 19:17
@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Sad sa Rozmanom krečemo u nešto sasvim drugačije gdje se od nas traži samo vrijeme i ništa više ako ga istrpimo i stvori ono za šta se zalaže plodove njegovog rada ubiraćemo godinama čak i ako njega ne bude tu.
Mozda je i do mene, ne znam
Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.
Mi uvijek tezimo da budemo najbolji, sad sto ne ide, to je za neku drugu analizu...
Tesko je biti i trener i fudbaler FKS, konstantano si pod pritiskom, svaki potez ti se mjeri, vaga...
Mi uvijek imamo osnova da trazimo najvece domete...
Ne znam sta je problem da se te stvari shvate.