19:30 , Arena Premium 1
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tutankamon1905
- Kontakt:
post_id=9652945 je napisao/la:12 feb 2024, 19:17@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Sad sa Rozmanom krečemo u nešto sasvim drugačije gdje se od nas traži samo vrijeme i ništa više ako ga istrpimo i stvori ono za šta se zalaže plodove njegovog rada ubiraćemo godinama čak i ako njega ne bude tu.
Mozda je i do mene, ne znam
Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:20post_id=9652945 je napisao/la:12 feb 2024, 19:17@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Sad sa Rozmanom krečemo u nešto sasvim drugačije gdje se od nas traži samo vrijeme i ništa više ako ga istrpimo i stvori ono za šta se zalaže plodove njegovog rada ubiraćemo godinama čak i ako njega ne bude tu.
19V22
Kako se Ćetković piš piš po Borcu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mi uvijek tezimo da budemo najbolji, sad sto ne ide, to je za neku drugu analizu...Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:20post_id=9652945 je napisao/la:12 feb 2024, 19:17@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Tesko je biti i trener i fudbaler FKS, konstantano si pod pritiskom, svaki potez ti se mjeri, vaga...
Mi uvijek imamo osnova da trazimo najvece domete...
Ne znam sta je problem da se te stvari shvate.
Kakav problem druze, Sarajevo je veliki klub i sasvim je jasno da treba teziti uvijek ka najboljem. Govorim konkretno na podcjenjivanje drugih i omalovazavanje sto je opet vasa sloboda , samo kazem da se uvijek lako odbije kad unaprijed negdje upises 3 boda ili eventualno ga stavis iza sebe 15ak kola prije kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:49Mi uvijek tezimo da budemo najbolji, sad sto ne ide, to je za neku drugu analizu...Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.
Tesko je biti i trener i fudbaler FKS, konstantano si pod pritiskom, svaki potez ti se mjeri, vaga...
19V22
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo najjači i to je jasno od početka ove sezone. Zrinjski je jači od nas, sa Borcem bi rekao da smo tu negdje. Sarajevo kao klub uvijek i treba ciljati na najveće moguće domete, šta je tu tačno problem? Ne možeš se zvati Sarajevo a biti recimo zadovoljan da si na sredini tabele ili nešto slično. Trebam li ti lijepiti postove kako su navijači Veleža skoro pa ponižavali Sarajevo i more nekih postova kako ćete nas pobijediti i raznijeti pa ste primili 5 golova od nas i to kući prošle sezone. To ne spominjem jer je normalno da navijaš da tvoj klub odigra što bolje pa koliko god to nerealno bilo u nekim slučajevima, tvoje je da se nadaš pa šta bude, posebno protiv domaćih klubova gdje i nisu tolike razlike između istih.Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:20post_id=9652945 je napisao/la:12 feb 2024, 19:17@reper, taj cuger ili kako ga dole od milja zovu Klaf je klasični instant trener kojih ke kroz naš klub prošlo pun qurac koji osim trenutnog uspjeha ništa nam dobrog nisu donijeli, čak šta više vračali nas korak unazad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Necemo sad pretjerivati, niste vi jedina ekipa koja se gura, i Borac ima isto veliku sudsku protekcijuH8Z7 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:36Apsolutno treba 4R inicijativa da zaživi, niko ne želi da se jedan tim pomaže kako bi došao do pobjede.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:56Treba se ponovo pokrenuti 4R inicijativa, jer ovo sto rade Sarajevo i Borac je postalo negledljivo više.
Živjela 4R inicijativa!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slikao se sa ocem ispred Arene sa šalom Zvezde

Ne znam jel iz BL, ako jest valjda zna kako Banjalučani vole Beogradske klubove.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ybg ima toga svugdje, ne kazem da nema. Od osobe do osobe je to podyebavanje prije tekmi i slicno. Licno to vecinom ne radim, jer mi je ofira da poslije ko Virtual izbjegavam forum mjesec dana. Konkretno sam se osvrnuo na tematiku Klafurica. Vase je pravo da ga spocitavate, ali on dok god ima rezultat to je prica u prazno. Pritisak, navijaci i situacija oko kluba se ne gledaju na kraju sezone kad se sumira pozicija i uradjeni posao.MortemHz je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:58Nismo najjači i to je jasno od početka ove sezone. Zrinjski je jači od nas, sa Borcem bi rekao da smo tu negdje. Sarajevo kao klub uvijek i treba ciljati na najveće moguće domete, šta je tu tačno problem? Ne možeš se zvati Sarajevo a biti recimo zadovoljan da si na sredini tabele ili nešto slično. Trebam li ti lijepiti postove kako su navijači Veleža skoro pa ponižavali Sarajevo i more nekih postova kako ćete nas pobijediti i raznijeti pa ste primili 5 golova od nas i to kući prošle sezone. To ne spominjem jer je normalno da navijaš da tvoj klub odigra što bolje pa koliko god to nerealno bilo u nekim slučajevima, tvoje je da se nadaš pa šta bude, posebno protiv domaćih klubova gdje i nisu tolike razlike između istih.Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.
19V22
-
- Kontakt:
Cuj neko najavljivao pobjedu protiv Sarajeva sa Karamarkom Muminovicem i Cukovicem u zadnjoj liniji. Krila nam bila Leai i Wallace a u sredini bolikurac Halilovic i Sikalo
Pa svako je znao da ce ovaj sastav kompletno Sarajevo dobiti. I ja sam znao za razliku od ostalih utakmica kada smo kompletni i redovno vam po usima dajemo. Osim kada bas sudija nateze za vas kao zadnju na kosevu

Pa svako je znao da ce ovaj sastav kompletno Sarajevo dobiti. I ja sam znao za razliku od ostalih utakmica kada smo kompletni i redovno vam po usima dajemo. Osim kada bas sudija nateze za vas kao zadnju na kosevu
Cekaj molim te jarane, koga to podcjenjuju navijaci Sarajeva...Samo molim te ne hvataj se pisanja par pojedinaca na forumu ?Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:57Kakav problem druze, Sarajevo je veliki klub i sasvim je jasno da treba teziti uvijek ka najboljem. Govorim konkretno na podcjenjivanje drugih i omalovazavanje sto je opet vasa sloboda , samo kazem da se uvijek lako odbije kad unaprijed negdje upises 3 boda ili eventualno ga stavis iza sebe 15ak kola prije kraja.Vanja8 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:49Mi uvijek tezimo da budemo najbolji, sad sto ne ide, to je za neku drugu analizu...Cernica22 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:38
Na srecu nas ostalih, a njihovu nesrecu ovako im razmisljaju i ljudi koji im vode klub. Bahatost koja im se konstantno obija od glavu pa tako zamalo i jucer. Ista je situacija i kod Zeljeznicara, malo im pdf prelistao, ljudi kontaju da vam je novi trener najslabija karika i njihova sansa za pobjedu. Povelik danak neiskustvu. Ne znam samo sta je konkretno problem pogledati stvari realno onako kako one i jesu, a ne forsirati pricu najjaci smo, procepit ce ovo ono.
Je li to mozda osjetis ako dodjes na Kosevo, na tekmu Sarajevo - Velez ?
Je li to osjetis u odnosima dvije Uprave ovih klubova ?
Da ne postavljam jos more pitanja, samo te molim reci konkretno na sta se odnosi ta bahatost ?
- bagniadiluca
- Kontakt:
Dobro sad, vjerojatno bi se vaš klub također pridružio u 4R, ali kako.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:01Necemo sad pretjerivati, niste vi jedina ekipa koja se gura, i Borac ima isto veliku sudsku protekcijuH8Z7 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:36Apsolutno treba 4R inicijativa da zaživi, niko ne želi da se jedan tim pomaže kako bi došao do pobjede.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:56Treba se ponovo pokrenuti 4R inicijativa, jer ovo sto rade Sarajevo i Borac je postalo negledljivo više.
Živjela 4R inicijativa!
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Majku mu ne uhvatih emisiju, kojim danom i u kojem terminu će biti pregled kola i Kaljanac?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ponedjeljkom navečer.Drugačije će biti koncipirana emisija , malo interaktivnije nego do sada + sudijsko oko.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
On će biti petkom u najavi kola, a ponedjeljkom će biti pregled kada će predstaviti situacije koje će analizirati. Evo sada će prokomentirati par situacija iz prošle polusezone.
Samo čekam kad će ga prozvati kako nije objektivan jer je pitar

Evo kaže nije bio penal za Velež protiv nas na AFH

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.