FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije se smjelo pristati na posudbu. Kakva ba posudba iz Veleza Bekricu jesi lud?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa bio bi dobar potez da su ga potpisali, a ne doveli na posudbu.jointunija je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:21Stoper,sa dobrom visinom a što je najvažnije lijevom nogom sa obzirom da bi trebali igrati sa tri otraga.Na to sve bonus igrač.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:30E nek mi neko objasni potez dovodjenja ovog momka i ja skidam kapu odma.
Po meni dobar potez.
Plus nas Zeničanin ljetos mjesec vozao hoće-neće i na kraju ode kod pijačara.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Mali ako se pokaze nikad se nece vratiti u smrdljivi Velež. Zamisli poslije Vrapčiča dodjes na Grbavicu, to je kao da si otislao u Englesku.
Prema jučerašnjem treningu zrinjskog igraju sa sto manje dodira blizu igrači pokušavaju nesto novo brze samo sa oštrom igrom moramo odgovorit i pobijeda nebi trebala izostati mada moras napravit 4 5 kartona borit se da bi dobili tekmu
-
- Kontakt:
Od riječi nemaš ništa, tako misle i oni u Zenici pa gdje su u odnosu na Velež. Željo od rata nije bio na nižim granama, a Velež nikad nije bolje izgledao
- jointunija
- Kontakt:
Nisu bili sposobni ljetos,za bilo šta,a to vidimo na rezultatu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:46Pa bio bi dobar potez da su ga potpisali, a ne doveli na posudbu.jointunija je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:21Stoper,sa dobrom visinom a što je najvažnije lijevom nogom sa obzirom da bi trebali igrati sa tri otraga.Na to sve bonus igrač.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑12 feb 2024, 16:30E nek mi neko objasni potez dovodjenja ovog momka i ja skidam kapu odma.
Po meni dobar potez.
Plus nas Zeničanin ljetos mjesec vozao hoće-neće i na kraju ode kod pijačara.
Trener pravi po svom i dovodi kako on zamišlja ekipu.
Sa obzirom da je zima i oskudno tržište,sve je ovo dobro.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- gegenpressing
- Kontakt:
Ne lupaj,pisao si i za Cavnića kako trenira,a momak stigao tek dan pred polazak kući.
Brohra ribo se...
- dubioza144
- Kontakt:
Jel se zna jesul registrovani svi il nam se ne zuri
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nismo sve ni potpisali a ne registrovali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gegen basic suti ne brukaj se sa info nemoj bit marke dorat
- ferroviario
- Kontakt:
Zrinjski je dobio mnogo povratkom Ilinkovića (na žalost tarik"baci loptu da se igramo" , ispada iz ekipe). Savić je dodatno učvrstio vezni red. Protiv slavije su odograli solidno. Novi bek, ovaj argentinac me nije dojmio. I ne treba lupati da im je trener ovo ili ono. Nije lik ništa lošiji od Brune. Što se tiče Mahmića treba nam U21 stoper koji će biti rezerva i moći ući u igru kad zatreba. (Za Drinu su vjerovatno procijenili da nije taj). Ne znam koliko je obavezno da bude U21 u rosteru?
Mi trenutno imamo Drlju i Karića koji su u planovima. Njima kad dodamo Drinu i eventualno ovog Mijića , to je to na šta se računa. Od omladinaca su Šabić i Fočo, ali teško da će dobiti priliku. Midlim da je jako dobro popunjen roster za dvije formacije 343 i 352.
Golmani: Muftić, Dujmović
6 stopera: Cocalić, Cavnić, Selimović, Radinović, Mahmić, Drina- redoslijed kako će dobivati šsnsu.
Desni bek: Ovčina Galić
Lijevi bek Drljo Pavić, Šabić
Vezni : Hiroš, Karić, Jaber,Mijić (ako šarne), Mekić, Radovac, Fočo, Štilić, Gambijac???
Napadači: Bismark, Krpić, Boljević, Amoah, Haračić, Zubanović
Bruno mi djeluje kao neko ko zna šta hoće. Na Zrinjski:
muftić
Cocalić, Cavnić, Radinović
Ovčina Hiroš Karić Drljo
Amoah Krpić Bismark
Mi trenutno imamo Drlju i Karića koji su u planovima. Njima kad dodamo Drinu i eventualno ovog Mijića , to je to na šta se računa. Od omladinaca su Šabić i Fočo, ali teško da će dobiti priliku. Midlim da je jako dobro popunjen roster za dvije formacije 343 i 352.
Golmani: Muftić, Dujmović
6 stopera: Cocalić, Cavnić, Selimović, Radinović, Mahmić, Drina- redoslijed kako će dobivati šsnsu.
Desni bek: Ovčina Galić
Lijevi bek Drljo Pavić, Šabić
Vezni : Hiroš, Karić, Jaber,Mijić (ako šarne), Mekić, Radovac, Fočo, Štilić, Gambijac???
Napadači: Bismark, Krpić, Boljević, Amoah, Haračić, Zubanović
Bruno mi djeluje kao neko ko zna šta hoće. Na Zrinjski:
muftić
Cocalić, Cavnić, Radinović
Ovčina Hiroš Karić Drljo
Amoah Krpić Bismark
- gegenpressing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledaj ovi naših vedeta. Onaj ko je doveo Turanjanina odmah mu otkaz dati. Laktaši Tosk jadna majko
Povedi Bašića na presicu slobodno vidi se da ne podržavaš rad brune.sefe samo jako
Gazi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Koliko sam upratio došli su: Cavnić, Hiroš, Radovac, Karić, Mahmić, Zubanović, Pavić, Radinović, Dujmović i BismarkRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:02Sreca pa ti je klub identitet, jer da nije napisao bi bice 0:6. Evo glave ako znas sve igrace koji su dosli i otisli, ako si pogledao dvije pripremne tekme.
Cuj identitet![]()
Tuzno i sramotno sta sebi dopustas i kakvi likovi sebe zovu navijacem Zeljeznicara. Identitetom.
****, a ne identitet, jadnice, eto sta si.
**** mater madjarima i tom velikom klubu, za pocetak.
Otišli: Dubačkić,Kosorić(penzija) Šehić, Mulalić(posudba), Jašarević, Turanjanin, Biber(?), Beća, Gasal.
Moguće da sam zaboravio kojeg balvana.
Što se tiče pripremnih, ni minute nisam pogledao. Protiv četveroligaša da gledam?! Kao što sam napisao, odigraj guravo, svi će nas vidjeti u federalnoj. Nabij ih ko ovak Velež, svi će onda pisati " e jeste i našli protivnike, neće niko ozbiljan sa nama da igra".. i šta imaš tu vidjeti?
Hvala Bogu puno zanimljivijih i bitnijih stvari u životu imam od toga.
Važno je da ću ja biti tu već u subotu. Taman da mi kažu biće ovih 0:3, karta će biti kupljena, moje standardno mjesto.. moj identitet, najveća ljubav i noćna mora istovremeno počinje nakon nešto više od 2.mjeseca.
A za ove psovke, samo pokazuješ kakva si iskompleksirana seljačina.
-
- Kontakt:
Dado Sadiković ne potpiše za Želju zbog bolje ponude i sad nije među 20 u zapisniku u Napretku u Srbiji.
Bit ce na kraju sezone daj ga vrati, a čovjek gleda utakmice po Srbiji, ni blizu ekipe.
Bit ce na kraju sezone daj ga vrati, a čovjek gleda utakmice po Srbiji, ni blizu ekipe.
Sta je sa Bilalom , Mijicem i Gambijcem ?.
Dali su zadovoljili i potpisali.
Dali su zadovoljili i potpisali.
-
- Kontakt:
Ne, nisam iskompleksirana seljacina, zar mislis da ti nekome mozes nabiti kompleksavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 feb 2024, 22:11Koliko sam upratio došli su: Cavnić, Hiroš, Radovac, Karić, Mahmić, Zubanović, Pavić, Radinović, Dujmović i BismarkRatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:02Sreca pa ti je klub identitet, jer da nije napisao bi bice 0:6. Evo glave ako znas sve igrace koji su dosli i otisli, ako si pogledao dvije pripremne tekme.
Cuj identitet![]()
Tuzno i sramotno sta sebi dopustas i kakvi likovi sebe zovu navijacem Zeljeznicara. Identitetom.
****, a ne identitet, jadnice, eto sta si.
**** mater madjarima i tom velikom klubu, za pocetak.
Otišli: Dubačkić,Kosorić(penzija) Šehić, Mulalić(posudba), Jašarević, Turanjanin, Biber(?), Beća, Gasal.
Moguće da sam zaboravio kojeg balvana.
Što se tiče pripremnih, ni minute nisam pogledao. Protiv četveroligaša da gledam?! Kao što sam napisao, odigraj guravo, svi će nas vidjeti u federalnoj. Nabij ih ko ovak Velež, svi će onda pisati " e jeste i našli protivnike, neće niko ozbiljan sa nama da igra".. i šta imaš tu vidjeti?
Hvala Bogu puno zanimljivijih i bitnijih stvari u životu imam od toga.
Važno je da ću ja biti tu već u subotu. Taman da mi kažu biće ovih 0:3, karta će biti kupljena, moje standardno mjesto.. moj identitet, najveća ljubav i noćna mora istovremeno počinje nakon nešto više od 2.mjeseca.
A za ove psovke, samo pokazuješ kakva si iskompleksirana seljačina.

Devalviras znacenje identiteta i najvece ljubavi sa svojim inflantilnim pisanjem, defetizmom i glupostima kojih ocito nisi ni svjestan.
Hajde sada, odskakuci u nepoznato, nerviras me.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, pintol_TM87, zeljooo13 i 41 gost.