Ma izdvaja se malo manje nego za vas ali nema veze. Eto sve i da je tako kako smo mi taj udbaški klub bez kvadrata svoje zemlje, a radničkom klubu se da zemlja i prenese tribina drugog kluba. Ili je udba bila na heroinu ili to sto vi pričate nema logike.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:01Opet ista prica o opstinskim izdvajanjima . Pa izdvaja se i vama, kao i nama, kao i za KK Bosna , RK Bosna itd.... sta sad ? to je kao neki veliki problem,jel.. Pogledaj malo koliko drugi gradovi iz susjedstva izdvajaju za svoje klubove, posebno BG i ZG za svoje klubove...a onda pogledaj nasu sarajevsku sramotujurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2024, 18:43Što se raspravljate sa najvećim plagijatorima i falsifikatorima sopstvene historije ?
Oni i dalje u 21. stoljeću pričaju kako su radnički klub i sve sami a nekadašnji sistem im dao zemlju, ukrao tribinu drugog kluba prenio njima i poklonio , sadašnji im izgradio stadion i gro budžeta im iz raznih struktura države od grada, opstine, kantona pa i vijeća ministara.
Nema s njima rasprave. Taj ko vas je osnovao bi se stidio koliko ste se filozofski nakacili na državne jasle. Pravi režimski klub od vrha do dna. Čak i strukturom skupštine.zato i propada sport u Sarajevu.
I ne daju oni svoje pare, kao sto onaj klosar Magoda zeli predstaviti kad prica o sarajevskim sportskim klubovima. Kao da oni licno daju iz svog dzepa![]()
Ne moze ni meni Velez biti mrzi od torpeda, ali ja ni pjan ni drogiran nikad ne bi napisao Velez malim, a torpedo velikim slovima u istom postuPostao/la CampobelloDiMazara » 13 feb 2024, 18:47
Jeste eto mrzi Zeljo nekom velezovcu nego oni
Mozda je u brzini zamazlumoto se ne moze desiti, ni omaci slucajno
![]()
Al dobro, al mozda je bio pjan fkt
Dakle klub a dobio zemlju i tribinu i vise puta renoviran od državnih para
Klub b nije dobio zemlju, nije dobio stadion
Klub a se finasnira iz budžetskih sredstava (objektivno najveći dio prihoda vam je od državnih struktura) otpisuju im se dugovi premijer spasava za licence prolongira se sve se radi
Klub b ima finasnijera privatnog
Koji klub je režimski ?
Po meni klub a) a po vama sigurno klub b) mada zato ne postoji niti jedan validan argument.
Mislim nikakvo podjebavanje nije posrijedi samo činjenice. Ja bih volio da smo mi državni projekat da nam daju zemlju naprave stadion sto da ne. Ali nije to taj slučaj.