Jesi li fakat ovo stavio
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
stojko je napisao/la: ↑13 feb 2024, 20:35Zna li neko ko jegospodja veterinarka sa snimka?Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:30Svaka cast ko god je ovo uradio, ovaj klip je preplavio drustvene mreze![]()
![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kakav sve imbecil slini po forumu ovo nisu istine, pa ova balavurdija je izgleda po 7500 kilometara od grbavice i zadnjom posjetom bosni 2008. God. Blam.
Dobro je da barem znam s kim se raspravljati u buducnosti.
NEMA NAZAD
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Članovi Radničkog Sportskog Društva Željezničar su 1949. godine pokrenuli radnu akciju, gradnju današnjeg stadiona Grbavica, koja je završena 13. septembra 1953. godine. U prvoj zaničnoj utakmici, prilikom otvaranja, Željezničar je savladao Šibenik sa 4:1.

Prvo veće renoviranje stadion je doživio 30. juna 1968. prilikom čega je bio zatvoren za utakmice. Uklonjena je “atletska staza” koja je postavljena tokom prvobitne izgradnje 1949. godine.

Tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu, stadion Grbavica ili popularno zvana “Dolina Ćupova” je postala prva borbena linija, a zapadna tribina, prenesena sa stadiona “6. april” sa Marijin Dvora prilikom same izgradnje stadiona, zapaljena je, dok je dio stadiona miniran. Sa tribinom zajedno je izgorilo i nestalo 316 pehara, od čega su 42 pripadala fudbalerima, a razliku u broju osvojili su ostali klubovi iz Sportskog Društva Željezničar, koje je tada brojalo 14 klubova. Ipak, neki pehari koji su bili u prostorijama kluba na Marijin Dvoru su sačuvani i danas krase vitrine “plavog salona”.

Stadion Grbavica je renoviranja doživio 2017. godine. Izgrađena je nova istočna tribina, a najveći dio troškova izgradnje platili su navijači FK Željezničar kroz projekat desetogodišnjih ulaznica.

vs

Prvo veće renoviranje stadion je doživio 30. juna 1968. prilikom čega je bio zatvoren za utakmice. Uklonjena je “atletska staza” koja je postavljena tokom prvobitne izgradnje 1949. godine.

Tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu, stadion Grbavica ili popularno zvana “Dolina Ćupova” je postala prva borbena linija, a zapadna tribina, prenesena sa stadiona “6. april” sa Marijin Dvora prilikom same izgradnje stadiona, zapaljena je, dok je dio stadiona miniran. Sa tribinom zajedno je izgorilo i nestalo 316 pehara, od čega su 42 pripadala fudbalerima, a razliku u broju osvojili su ostali klubovi iz Sportskog Društva Željezničar, koje je tada brojalo 14 klubova. Ipak, neki pehari koji su bili u prostorijama kluba na Marijin Dvoru su sačuvani i danas krase vitrine “plavog salona”.

Stadion Grbavica je renoviranja doživio 2017. godine. Izgrađena je nova istočna tribina, a najveći dio troškova izgradnje platili su navijači FK Željezničar kroz projekat desetogodišnjih ulaznica.

vs

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije bas 7500, daleko manje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Devedesetka
- Kontakt:
Ne treba vrijeđati momka, al' stvarno veliki pokazatelj..
Po nick-u bi rek'o covjek da je makar nekad otisao na neko gostovanje.
Ma dijaspora koja nije vidjela sarajevo cestito, kamoli da je otisao na na utakmicuDevedesetka je napisao/la: ↑13 feb 2024, 21:11Ne treba vrijeđati momka, al' stvarno veliki pokazatelj..
Po nick-u bi rek'o covjek da je makar nekad otisao na neko gostovanje.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sablja u Igmanu, Adzem preuzima GOSK. Mogli bi Zeljkanu presuditi njegovi vojnici 
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nemoj me Stojko toliko prozivati, necu moci zaspati svu noć
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dace nam k da izbijemo oci. Nisu u stanju da uloze u gradski stadion koji pripada njima,da natkriju makar jednu tribinu za gradjane naseg grada koji odvajaju novac za njihove hirove,ravaku,putovanja i vikendice a ne da nam poklone zemljiste zato i jest sve ovako nakaradno. Neka daju svakom sportskom kolektivu u gradu,kanton koji obrce para nego svi ostali zajedno daje najmanje,ku.rce se kad izdvoje 100 hiljada jos te kao ovaj papak Magoda koji je jedva osnovu zavrsio nesto uslovljava. Vucic kaze npr da ce morat Zvezda i Partizan da pocnu malo sami da zaradjuju jer je ovo do sad kao neka vrsta reketa,izmuzu cijelu drzavu i naveo je neke klubove kojima drzava nije ni feninga dala. Zagreb vise izdvoji za Lokomotivu u jednoj godini nego nas grad za dva fudbalska kluba zadnjih 10 godina,za Dinamo je suvisno i pricat. Imas primjer Skake gradonacelnika i Hadzibajrica,sta ce oni izdvojiti kad su bili okupirani gdje vikendicu napraviti i kako prisvojiti parkinge i dodijeliti ih raznim krimosima,ti isti ucjenjuju nekog ko je spreman da ulozi,treba ti 300 dozvola da napravis ogradu.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:30Volio bi i ja da vam drzava da zemlju da napravite svoj stadion konacno. Bez imalo podjebavanja.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:23
Mislim nikakvo podjebavanje nije posrijedi samo činjenice. Ja bih volio da smo mi državni projekat da nam daju zemlju naprave stadion sto da ne. Ali nije to taj slučaj.
Ili da Zelji otpise dugove, kao sto je npr. Srbija otpisala desetine miliona dugova Partizanu i Zvezdi - ali to se nece nikad desiti.
Ovu drzavu vode neprijatelji drzave, a konkretno grad Sarajevo vode anti-sarajlije, najgori olos koji se doselio u ovaj grad. Al dobro, to je neka druga tema.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 22:31Dace nam k da izbijemo oci. Nisu u stanju da uloze u gradski stadion koji pripada njima,da natkriju makar jednu tribinu za gradjane naseg grada koji odvajaju novac za njihove hirove,ravaku,putovanja i vikendice a ne da nam poklone zemljiste zato i jest sve ovako nakaradno. Neka daju svakom sportskom kolektivu u gradu,kanton koji obrce para nego svi ostali zajedno daje najmanje,ku.rce se kad izdvoje 100 hiljada jos te kao ovaj papak Magoda koji je jedva osnovu zavrsio nesto uslovljava. Vucic kaze npr da ce morat Zvezda i Partizan da pocnu malo sami da zaradjuju jer je ovo do sad kao neka vrsta reketa,izmuzu cijelu drzavu i naveo je neke klubove kojima drzava nije ni feninga dala. Zagreb vise izdvoji za Lokomotivu u jednoj godini nego nas grad za dva fudbalska kluba zadnjih 10 godina,za Dinamo je suvisno i pricat. Imas primjer Skake gradonacelnika i Hadzibajrica,sta ce oni izdvojiti kad su bili okupirani gdje vikendicu napraviti i kako prisvojiti parkinge i dodijeliti ih raznim krimosima,ti isti ucjenjuju nekog ko je spreman da ulozi,treba ti 300 dozvola da napravis ogradu.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:30Volio bi i ja da vam drzava da zemlju da napravite svoj stadion konacno. Bez imalo podjebavanja.jurisicduska je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:23
Mislim nikakvo podjebavanje nije posrijedi samo činjenice. Ja bih volio da smo mi državni projekat da nam daju zemlju naprave stadion sto da ne. Ali nije to taj slučaj.
Ili da Zelji otpise dugove, kao sto je npr. Srbija otpisala desetine miliona dugova Partizanu i Zvezdi - ali to se nece nikad desiti.
Ovu drzavu vode neprijatelji drzave, a konkretno grad Sarajevo vode anti-sarajlije, najgori olos koji se doselio u ovaj grad. Al dobro, to je neka druga tema.
Nemam sta dodati, sve si rekao.
Nesposobni (ali korumpirani) kreteni vode ovu drzavu, a posebno glavni grad.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
NEMA NAZAD
Djesi @vegeta ba,misu učmali ?!19vendetta87 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 20:47Nije bas 7500, daleko manje![]()
Zegaju te ovde naopako.Pacenice,zašto širiš gluposti po
ovom forumu?
Ostavi se interneta.izadji iz kolibe,pomuzi kravu,
Pomozi svojim najbližim!
Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 14 feb 2024, 07:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, laszlo, MikiPirs i 29 gostiju.