Ma čitao sam ja ovo,ali kažem ti.Dobro,probaj ti opet,možda i bude dala.Samo F.K.S !! je napisao/la:https://www.****/public/depositBetManual.aspx
evo volimliverpool procitaj
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
You'll never walk alone.
dobijes okruglo 20 kfpintol_TM87 je napisao/la:ma jarane moj dobri imas pred sobom listic uzmes digitron i sracunas...ovako naslijepo samo mogu beze da lupim cifru i da te obradujem ili pak razocaram kako god bit ce tu dobre paricedjonla je napisao/la:moze li mi neko reci koliko bih mogao otprilike dobiti ukoliko pogodim 11 od 15, a odigrao sam sistem 10 od 15, minimalni dobitak 0,09,a max 0,35,a ukupni dobitak 504 KM......bil neko znao otpirlike koliko bih mogao dobit??? i ta 4 para sto sam pao, haman pa 4 najmanje kvote na listicu
p.s. nije bilo fiksnih
hvala unaprijed
Samo F.K.S. neće ti otvoriti račun bez lične, odmah da znaš 
de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemupintol_TM87 je napisao/la:
divi trenera sto dobija hahahajesam ga upratio
nisi dobro procitao odigrao je sistem 10 od 15 a pogodio 11 znaci bit ce veci dobitakkockica je napisao/la:dobijes okruglo 20 kfpintol_TM87 je napisao/la:ma jarane moj dobri imas pred sobom listic uzmes digitron i sracunas...ovako naslijepo samo mogu beze da lupim cifru i da te obradujem ili pak razocaram kako god bit ce tu dobre paricedjonla je napisao/la:moze li mi neko reci koliko bih mogao otprilike dobiti ukoliko pogodim 11 od 15, a odigrao sam sistem 10 od 15, minimalni dobitak 0,09,a max 0,35,a ukupni dobitak 504 KM......bil neko znao otpirlike koliko bih mogao dobit??? i ta 4 para sto sam pao, haman pa 4 najmanje kvote na listicu
p.s. nije bilo fiksnih
hvala unaprijedako ti je minimalni i maximalni dobitak kao sto si gore naveo
Je li moguce da na utakmici Lorient- S. Etienne (koja je zavrsila 0-0) nije bilo nijednog kartona 
pa sta su ti igrali, balet
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma ne mogu da vjerujem kako primise go, zato odoh sad da trazim utjehu u kafanipintol_TM87 je napisao/la:a druze mojhare_king je napisao/la:Puelu i kompaniji osim jednog covjeka jbm sve najmilijee sto imaju, kreteni odvratni sa igracem vise ne mogu da dobijuuu![]()
![]()
![]()
![]()
znam kako ti je..kako god hvala na listicu ja sam odigrao sistem i dobio...a lyon vise nikad ne igram...
pise ti na sistemu koliko ces uzeti ako si pao na 4 para, uzmi neku srednju vrijednost od minimalne i maximalne i toti je to
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislim da nisu ni igraliPuma je napisao/la:Je li moguce da na utakmici Lorient- S. Etienne (koja je zavrsila 0-0) nije bilo nijednog kartona
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
igrali supintol_TM87 je napisao/la:mislim da nisu ni igraliPuma je napisao/la:Je li moguce da na utakmici Lorient- S. Etienne (koja je zavrsila 0-0) nije bilo nijednog kartona
http://www.****/detail/soccer. ... 3600&tab=1
Call the coroner!
Momci, moze mi neko od vas objasniti ili dati link gdje mogu vidjeti kako da igram sistem? Htio bih da sutra probam, pa...
kockica je napisao/la:de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemupintol_TM87 je napisao/la:
??
ma prijatelju niko ti to ovdje nece objasniti ja evo postavljam po treci put jedno te isto pitanje nebi ti pomogo da mu nogu odsjeces
@Samo F.K.S. Koje si godiste, koliko si ih skupio do sad, mislim godina.....volimliverpool je napisao/la:Zato što ti treba lična karta.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa kad se mogu kladit zasto mi ne bi mogla racun otvorit ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
http://pomoc.premier-kladionica.com/izr ... -kladenje/BegAx je napisao/la:Momci, moze mi neko od vas objasniti ili dati link gdje mogu vidjeti kako da igram sistem? Htio bih da sutra probam, pa...
nekontam jeli ovaj jackpot dobittak na listicu ili neka nagradna igra premieramirza_9 je napisao/la:kockica je napisao/la:de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemupintol_TM87 je napisao/la:
??
[/quote]
de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemu
[/quote
nekontam jeli ovaj jackpot dobittak na listicu ili neka nagradna igra premiera[/quote]
uclanis se u klub i svaki dan je izvlacenje kao neka nagradna igra 10 dobitnika jack poza i to ti je to
de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemu
nekontam jeli ovaj jackpot dobittak na listicu ili neka nagradna igra premiera[/quote]
uclanis se u klub i svaki dan je izvlacenje kao neka nagradna igra 10 dobitnika jack poza i to ti je to
"Nagradna igra Premiera"kockica je napisao/la: nekontam jeli ovaj jackpot dobittak na listicu ili neka nagradna igra premiera
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Skoro 14adis.p je napisao/la:@Samo F.K.S. Koje si godiste, koliko si ih skupio do sad, mislim godina.....volimliverpool je napisao/la:Zato što ti treba lična karta.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa kad se mogu kladit zasto mi ne bi mogla racun otvorit ?![]()
![]()
aha uclanio sam se u klub
znaci nemoram nista prijavljivati to oni sami po clanskim brojevima
tnx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.