divi trenera sto dobija hahaha

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pintol_TM87 je napisao/la:
divi trenera sto dobija hahahajesam ga upratio
daj mozeli ili nemoze znali neko, da znam za ubuduce mozeli se stonirati preko neta kad odigram listic i uplatimpadobranac1978 je napisao/la:fino.....kockica je napisao/la:kako???????'to ti je isto da odigras listic,pa se vratis od kuce nakon sat vremena i kazes hocu x...
ma jarane moj dobri imas pred sobom listic uzmes digitron i sracunas...ovako naslijepo samo mogu beze da lupim cifru i da te obradujem ili pak razocaram kako god bit ce tu dobre paricedjonla je napisao/la:moze li mi neko reci koliko bih mogao otprilike dobiti ukoliko pogodim 11 od 15, a odigrao sam sistem 10 od 15, minimalni dobitak 0,09,a max 0,35,a ukupni dobitak 504 KM......bil neko znao otpirlike koliko bih mogao dobit??? i ta 4 para sto sam pao, haman pa 4 najmanje kvote na listicu
p.s. nije bilo fiksnih
hvala unaprijed
a druze mojhare_king je napisao/la:Puelu i kompaniji osim jednog covjeka jbm sve najmilijee sto imaju, kreteni odvratni sa igracem vise ne mogu da dobijuuu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma čitao sam ja ovo,ali kažem ti.Dobro,probaj ti opet,možda i bude dala.Samo F.K.S !! je napisao/la:https://www.****/public/depositBetManual.aspx
evo volimliverpool procitaj
dobijes okruglo 20 kfpintol_TM87 je napisao/la:ma jarane moj dobri imas pred sobom listic uzmes digitron i sracunas...ovako naslijepo samo mogu beze da lupim cifru i da te obradujem ili pak razocaram kako god bit ce tu dobre paricedjonla je napisao/la:moze li mi neko reci koliko bih mogao otprilike dobiti ukoliko pogodim 11 od 15, a odigrao sam sistem 10 od 15, minimalni dobitak 0,09,a max 0,35,a ukupni dobitak 504 KM......bil neko znao otpirlike koliko bih mogao dobit??? i ta 4 para sto sam pao, haman pa 4 najmanje kvote na listicu
p.s. nije bilo fiksnih
hvala unaprijed
de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemupintol_TM87 je napisao/la:
nisi dobro procitao odigrao je sistem 10 od 15 a pogodio 11 znaci bit ce veci dobitakkockica je napisao/la:dobijes okruglo 20 kfpintol_TM87 je napisao/la:ma jarane moj dobri imas pred sobom listic uzmes digitron i sracunas...ovako naslijepo samo mogu beze da lupim cifru i da te obradujem ili pak razocaram kako god bit ce tu dobre paricedjonla je napisao/la:moze li mi neko reci koliko bih mogao otprilike dobiti ukoliko pogodim 11 od 15, a odigrao sam sistem 10 od 15, minimalni dobitak 0,09,a max 0,35,a ukupni dobitak 504 KM......bil neko znao otpirlike koliko bih mogao dobit??? i ta 4 para sto sam pao, haman pa 4 najmanje kvote na listicu
p.s. nije bilo fiksnih
hvala unaprijedako ti je minimalni i maximalni dobitak kao sto si gore naveo
ma ne mogu da vjerujem kako primise go, zato odoh sad da trazim utjehu u kafanipintol_TM87 je napisao/la:a druze mojhare_king je napisao/la:Puelu i kompaniji osim jednog covjeka jbm sve najmilijee sto imaju, kreteni odvratni sa igracem vise ne mogu da dobijuuu![]()
![]()
![]()
![]()
znam kako ti je..kako god hvala na listicu ja sam odigrao sistem i dobio...a lyon vise nikad ne igram...
mislim da nisu ni igraliPuma je napisao/la:Je li moguce da na utakmici Lorient- S. Etienne (koja je zavrsila 0-0) nije bilo nijednog kartona
pa sta su ti igrali, balet
igrali supintol_TM87 je napisao/la:mislim da nisu ni igraliPuma je napisao/la:Je li moguce da na utakmici Lorient- S. Etienne (koja je zavrsila 0-0) nije bilo nijednog kartona
pa sta su ti igrali, balet
kockica je napisao/la:de nek mi neko objasni sta predtavlja ovaj jack pot u premieru posto sam se tek prije 4 dana poceo kladiti u njemupintol_TM87 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.