FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Peneranda, vs NERMIN bilbija
Peneranda stranac, prije dolaska kod nas godinu dana nije odigrao nijednu utakmicu cinimi se da mu je 26 godina kad je dosao kod nas
Bilbija, domaci igrac (borac bl) zna jezik igrao u srbi, od prilike 25,26 godina kad je dosao kod nas. JEZIK KLIMA adeptacija i sve sto ide uz to u velikoj prednosti nad penerandom.
Pena dosao, trener smjenjen koji je bio u trenutku njegovog dolaska, ekipa bila u procesu stvaranje dozivila teska poraza.
Bilbija dosao kad je trener tek dosao ekipa bila sklopljena po zelji trenera imala dobre rezultate osvoila se titula Nermin jedva izborio pred kraj prvenstva da bude prvih 11. Dao je par golova vise nego peneranda.
Karakteristike visinom su iste il je Penja visoci
Brzinom pena je brzi
Dribling pena je bolji
Jacina suta ista dao bi peni prednost
Snaga Pena
Preciznos suta BILBIJA
njuh za go bilbija
Sut glavom bilbija
Vise golova bilbija
Za nijansu Nerminova pozicija je bila bliza protivnickom golu
Malo je Benki i Saida vol1 iako je i Benko 6 mjeseci trenirao sa ekipom dok je bio po sudi
A saidu je trebalo par mjeseci dok je steso guzove..
Rom je jedino od prve procepio al 90% igraca koji dodju trebaju neko vrijeme dok nalegnu..
Ja licno nisam ocekivao da ce pena igrat vise od 15
Minuta po utakmici u prvom djelu
Peneranda stranac, prije dolaska kod nas godinu dana nije odigrao nijednu utakmicu cinimi se da mu je 26 godina kad je dosao kod nas
Bilbija, domaci igrac (borac bl) zna jezik igrao u srbi, od prilike 25,26 godina kad je dosao kod nas. JEZIK KLIMA adeptacija i sve sto ide uz to u velikoj prednosti nad penerandom.
Pena dosao, trener smjenjen koji je bio u trenutku njegovog dolaska, ekipa bila u procesu stvaranje dozivila teska poraza.
Bilbija dosao kad je trener tek dosao ekipa bila sklopljena po zelji trenera imala dobre rezultate osvoila se titula Nermin jedva izborio pred kraj prvenstva da bude prvih 11. Dao je par golova vise nego peneranda.
Brzinom pena je brzi
Dribling pena je bolji
Snaga Pena
Preciznos suta BILBIJA
njuh za go bilbija
Sut glavom bilbija
Vise golova bilbija
Malo je Benki i Saida vol1 iako je i Benko 6 mjeseci trenirao sa ekipom dok je bio po sudi
Rom je jedino od prve procepio al 90% igraca koji dodju trebaju neko vrijeme dok nalegnu..
-
- Kontakt:
Najbolje bi i bilo da ne igra vise od 15 minuta.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 18:07Peneranda, vs NERMIN bilbija
Brzinom pena je brzi
Dribling pena je bolji
Snaga Pena
Preciznos suta BILBIJA
njuh za go bilbija
Sut glavom bilbija
Vise golova bilbija
najbolje bi bilo da se vas par zabijete u kakvog slepera ali nismo te srece
- TurkishAirlines
FK Sarajevo Booking
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Drugi meč je onaj u Vrapčićima, a prvi na Koševu. Sve objašnjeno na par stranica iza.
- TurkishAirlines
Nadam se da nam igracicama nece biti hladno tako kasno bez dugih gaca

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ma ja ga ne volim niti ga hvalim, ali je činjenica da mu je ekipa duplo bolje izgledala nego ova.Lucas je napisao/la: ↑13 feb 2024, 21:04Mirza je troduplo jačoj Slobodi od ove današnje, dao dva gola fore i opet ih pobjedio, u kljucnoj utakmici za EvropuGangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:34Bolji na tabeli, nadigrao ga u oba medjusobna duela, bolje mu ekipa izgleda na terenu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:47
Ĵeste kad vodi Velez, dole je drugacija klima oko kluba.
Rožman je pravo lice pokazao u prelaznom zimskom roku i u Tuzli. Vidjelo se kako izgleda ekipa nakon što prođe njegove famozne pripreme jer su kod Mirze kao zajebavali. Nikako. Eto kako. Nije on džaba ispao prošle godine u prvom pretkolu od prezajebanog predstavnika Malte...Balzana...![]()
![]()
A još je bio neviđeni pritisak i podjela navijača. A ovi sad imaju mir samo takav. I uslove ko Real.
Sve imaju, samo igre nemaju.
Ovo nasim balerinama pustiti prije svake tekme da znaju zbog koga igraju. Ovakvih slučajeva ima jos na stotine
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj ono bi napadalo.. 

Stojane jel ti dolazio poštar?stojko je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:10Ne treba njima ovo pokazivati, 90% njih ce se smijati i sprdati sa tim bratom. Boli njih kita za njim i za klubom.
Njima treba prvo prestati aplaudirati nakon sramotnih partija kao sto je bila i ova zadnja protiv slobode. Treba ih izvizdati i dati im do znanja da niko ne navija za njih kao pojednince nego za klub. Ako se onakva bruka i kurcobolja ponovi onda im treba jebbati sve zivo i mrtvo. U gradu ih treba napadati, vrijedjati, samarati a ne glumiti neku finocu ili ne znam sta vec glume navijaci.
Sto bi oni zapinjali kada ce im plata biti ista i kad setaju terenom ili kad ga preoru kada ce im ionako sve aplaudirati?
Treba ih maltretirati sve dok ne poprave dojam. A kada ga poprave onda idu aplauzi i ostalo!
Btw, ako neko pouzdano zna ko je ovaj brat o kojem sesar prica neka mi se javi, ja cu mu platiti sva evropska gostovanja (ako ih bude) ove godine a njegovoj majci pokloniti masinu po njenom izboru.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja samo ne znam na koju smo mi foru s tom ublehom skupili onolike pobjede u gostima. Sve gostujuce utakmice smo pobijedili sa 3+ gola samo je Borac izuzetak, da je iole normalnije sudjenje bilo ne kazem da bi mi njih dobila ali nikad ne bi izgubili. Uvalis onakvom Zrinjskom tricu, Siroki vjecita patnja dole uvalis im tricu, uvalis Velezu 5, Slobodi 3 Leotaru 3 koji su realno bili nezgodni u tom periodu jer im je gorilo pod nogama. Ali se puno bodova prosulo na "domacim" utakmicama.GangEvil je napisao/la: ↑14 feb 2024, 18:50Ma ja ga ne volim niti ga hvalim, ali je činjenica da mu je ekipa duplo bolje izgledala nego ova.Lucas je napisao/la: ↑13 feb 2024, 21:04Mirza je troduplo jačoj Slobodi od ove današnje, dao dva gola fore i opet ih pobjedio, u kljucnoj utakmici za EvropuGangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:34
Bolji na tabeli, nadigrao ga u oba medjusobna duela, bolje mu ekipa izgleda na terenu.
Rožman je pravo lice pokazao u prelaznom zimskom roku i u Tuzli. Vidjelo se kako izgleda ekipa nakon što prođe njegove famozne pripreme jer su kod Mirze kao zajebavali. Nikako. Eto kako. Nije on džaba ispao prošle godine u prvom pretkolu od prezajebanog predstavnika Malte...Balzana...![]()
![]()
A još je bio neviđeni pritisak i podjela navijača. A ovi sad imaju mir samo takav. I uslove ko Real.
Sve imaju, samo igre nemaju.
Rozman je domace utakmice pokidao kada gledamo rezultatski, ali gostovanja skripe, nikako da izbalansiramo
90!
- egocentrik
- Kontakt:
Ruku na srce, Mirzin jedini teži kiks u zadnjem mandatu je bio revanš protiv Torpeda. Za proljetne kikseve protiv Zrinjskog, Sloge, Želje i Igmana mu nemaš ništa puno zamjeriti. Zrinjski bio jaci i uigraniji, protiv Sloge nas uništio sudija + bezbroj promasenih zicera, kone na Koševu nedostatak srece, protiv Igmana izasli opušteno, osigurali Evropu. Ne treba zanemariti da smo protiv Zrinjskog i Sloge igrali van Koševa.Cora1946 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:54Ja samo ne znam na koju smo mi foru s tom ublehom skupili onolike pobjede u gostima. Sve gostujuce utakmice smo pobijedili sa 3+ gola samo je Borac izuzetak, da je iole normalnije sudjenje bilo ne kazem da bi mi njih dobila ali nikad ne bi izgubili. Uvalis onakvom Zrinjskom tricu, Siroki vjecita patnja dole uvalis im tricu, uvalis Velezu 5, Slobodi 3 Leotaru 3 koji su realno bili nezgodni u tom periodu jer im je gorilo pod nogama. Ali se puno bodova prosulo na "domacim" utakmicama.
Rozman je domace utakmice pokidao kada gledamo rezultatski, ali gostovanja skripe, nikako da izbalansiramo
- BordoBBoja
- Kontakt:
Reci im alene ikicuLucas je napisao/la: ↑14 feb 2024, 21:02Ruku na srce, Mirzin jedini teži kiks u zadnjem mandatu je bio revanš protiv Torpeda. Za proljetne kikseve protiv Zrinjskog, Sloge, Želje i Igmana mu nemaš ništa puno zamjeriti. Zrinjski bio jaci i uigraniji, protiv Sloge nas uništio sudija + bezbroj promasenih zicera, kone na Koševu nedostatak srece, protiv Igmana izasli opušteno, osigurali Evropu. Ne treba zanemariti da smo protiv Zrinjskog i Sloge igrali van Koševa.Cora1946 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:54Ja samo ne znam na koju smo mi foru s tom ublehom skupili onolike pobjede u gostima. Sve gostujuce utakmice smo pobijedili sa 3+ gola samo je Borac izuzetak, da je iole normalnije sudjenje bilo ne kazem da bi mi njih dobila ali nikad ne bi izgubili. Uvalis onakvom Zrinjskom tricu, Siroki vjecita patnja dole uvalis im tricu, uvalis Velezu 5, Slobodi 3 Leotaru 3 koji su realno bili nezgodni u tom periodu jer im je gorilo pod nogama. Ali se puno bodova prosulo na "domacim" utakmicama.
-
- Kontakt:
Uzimamo Listicu glat 2/3-0 pa mucimo muku protiv zadnje Zvijezde
Sadakase moramo uzeti.Kako znaju i umiju samo 3 boda.
Sadakase moramo uzeti.Kako znaju i umiju samo 3 boda.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba biti pošten i da se kaže da se nema šta prigovoriti Mirzi za rezultate. Torpedo je kiks događa se, mi u konferencijskoj ligi nemamo niti jednu pobjedu.
Treba opet biti pošten Mirza nije bio rješenje na duže staze zbog “mira u kući” i historijata sukoba.
Suma sumarum treba biti pošten i napisati da se ne živi od prošle slave, od prošlosti i od imena. Mi nemamo pobjedu u konferencijskoj ligi, nemamo grupne faze, prezimljavanja u evropskom takmicenjima. Ajmo biti pošteni i pustiti Rožmana da se kvalifikuje, da pobjedi i prođe 2-3 kola u konferencijskoj ligi i napravi neki sistem. Ako ne bude valjalo za godinu ili dvije, idemo opet. Ali moramo pokušati sa sistemom, ne dolazi preko noći. Biće titula, kupa, evrope… ako ne za godinu, biće za 2. Pa vidite Želju i brzopletost, nestrpljivost i nezahvalnost gdje je dovela. Nećemo iste greške praviti.
Treba opet biti pošten Mirza nije bio rješenje na duže staze zbog “mira u kući” i historijata sukoba.
Suma sumarum treba biti pošten i napisati da se ne živi od prošle slave, od prošlosti i od imena. Mi nemamo pobjedu u konferencijskoj ligi, nemamo grupne faze, prezimljavanja u evropskom takmicenjima. Ajmo biti pošteni i pustiti Rožmana da se kvalifikuje, da pobjedi i prođe 2-3 kola u konferencijskoj ligi i napravi neki sistem. Ako ne bude valjalo za godinu ili dvije, idemo opet. Ali moramo pokušati sa sistemom, ne dolazi preko noći. Biće titula, kupa, evrope… ako ne za godinu, biće za 2. Pa vidite Želju i brzopletost, nestrpljivost i nezahvalnost gdje je dovela. Nećemo iste greške praviti.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 14 feb 2024, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Google Adsense [Bot], Rodman i 48 gostiju.