FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U BL da. Na Kosevu je bilo dobro sudjenje, pa jedva remi izvukli sa igracem vise.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:58Sudjenje je bilo ofirno vec sa njima i bili smo bolji ako si uopste tekmu gledao. Protiv njih se niko u ovoj ligi do sada nije mogao dokazat.
Treba nekad istini pogledati u oči. Ne treba si zatiskati oči i moliti Boga, da krene na bolje nesto samo od sebe.
Zdrijeb nije los. Po meni je najvaznije da smo izbjegli Slogu. Vlado Jagodic bi nas nasamarao ,kao i u prvenstvu a sramota je i bruka.
Protiv Borca ,nije sramota ispasti a uvijek se mozemo vaditi na sudije. A oni ce se vjerovatno orijentisati na titulu. Tako da imamo sanse protiv njih ali sta nam to vrijedi kad nas kad tad ceka svinjski i ide nam metla. Ili ne daj boze- Sloga.
Protiv Borca ,nije sramota ispasti a uvijek se mozemo vaditi na sudije. A oni ce se vjerovatno orijentisati na titulu. Tako da imamo sanse protiv njih ali sta nam to vrijedi kad nas kad tad ceka svinjski i ide nam metla. Ili ne daj boze- Sloga.
Da osvojiš kup, moraš sve ekipe izbaciti. Sa Borcem šanse 50-50, ako prođemo njih onda ide Posušje jer sam siguran da će oni proći Slogu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ziljka ne isprati igrača na početku i fasovasmo go. Po meni smo ostatak te utakmice super odigrali. Ako je ponovimo imamo se čemu nadati.Lavcina je napisao/la: ↑13 feb 2024, 16:07U BL da. Na Kosevu je bilo dobro sudjenje, pa jedva remi izvukli sa igracem vise.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:58Sudjenje je bilo ofirno vec sa njima i bili smo bolji ako si uopste tekmu gledao. Protiv njih se niko u ovoj ligi do sada nije mogao dokazat.
Treba nekad istini pogledati u oči. Ne treba si zatiskati oči i moliti Boga, da krene na bolje nesto samo od sebe.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Zadovoljan sam zdrijebom, jos cu vise biti zadovoljan kada ih izbacimo. Ja se nadam spektaklu.
Mi se moramo radovati teskim susretima, tu je snaga tima.
Akobogda do trofeja u kupu.
-
- Kontakt:
Tako smo ih i dobili u BL da je sve regularno bilo
Oni nas max sto mogu dobiti tamo je 1 razlike a mi njih mozemo ovdje 2 kad bas zapnemo.
Ako se vratimo neporazeni iz prve utakmice bit ce sjajno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakvom spektaklu, pa ne igramo protiv Ajaxa...bordospartanac je napisao/la: ↑13 feb 2024, 17:16Zadovoljan sam zdrijebom, jos cu vise biti zadovoljan kada ih izbacimo. Ja se nadam spektaklu.
Borac ,prosjecna ekipa koja je tu najvise zahvaljujuci, sudijama, zamjeni domacinstva, igranju protiv juniorskih ekipa iz RS-a.
U B. Luci smo trebali dobiti, znamo zasto nismo...
Na AFH, eto mnogi potenciraju da smo gol dali u nadoknadi, taj nerjesen je plod evidentnog pada forme u tom periodu...
Zaista, ne vidim razlog da bi izbacivanje Borca trebao biti nekakav spektakl.
Cuj Borac, politicko-mafijaski klub koji je donedavno imao derbi Borac- Sloga iz Trna
jel to sve sto znas reci. ja ti kazem objasni koji je drugi mec koji spominjes.GangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 20:00Ispred tebe zivim 12 mjeseci glupsone.SHZ82 je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:49mozes li nam objasniti koji ke drugi mec koji su igrali, ili zivis 6 mjeseci ipsred ostalih.GangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:34
Bolji na tabeli, nadigrao ga u oba medjusobna duela, bolje mu ekipa izgleda na terenu.
Rožman je pravo lice pokazao u prelaznom zimskom roku i u Tuzli. Vidjelo se kako izgleda ekipa nakon što prođe njegove famozne pripreme jer su kod Mirze kao zajebavali. Nikako. Eto kako. Nije on džaba ispao prošle godine u prvom pretkolu od prezajebanog predstavnika Malte...Balzana...![]()
bolje je nista ne napisati nego luoati gluposti kakve ti lupas samo eto da nesto iskritikujes.
Drugi put pripazi na rijecnik kad se nekome obracas.
I kako ide???stojko je napisao/la: ↑13 feb 2024, 17:37Dozivio sam ga maloprije ispod tuša. Dobro sam ga nasafunjo. Hudnjak se od srece sav ispovracao
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prije Borca je puno vaznije dobiti Sirokog i Zvijezdu jer ne smijemo dozvoliti da se Velez odvoji.
Meni nesto smrdi u ovom kupu da ne bude guranja Sloge. Prvo sudija je masakrirao Igmana u drugoj polovici 2.pol, jer ljudi igraju za Borac. Borcu su se bukvalno sklonili dva puta.
Uglavnom 2x u kupu protiv Borca je itekako tesko prognozirati
Meni nesto smrdi u ovom kupu da ne bude guranja Sloge. Prvo sudija je masakrirao Igmana u drugoj polovici 2.pol, jer ljudi igraju za Borac. Borcu su se bukvalno sklonili dva puta.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kume zar ti nisi rekao da neces vise pisati na ovoj temi
Nego samo za clanove
Dje je obraz?
Cak i riki vise samopostovanja od tebe ima
-
- Kontakt:
!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Ovo je identitet bošnjaka.SHZ82 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 18:13Prije Borca je puno vaznije dobiti Sirokog i Zvijezdu jer ne smijemo dozvoliti da se Velez odvoji.
Uvijek su neke kombinacije u glavi protiv Sarajeva, a mi ko qurac na terenu izgledamo.
Nevjerovatno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mislim da će utakmica sa širokim biti potpuno drugačija nego u Tuzli.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:13Ovo je identitet bošnjaka.SHZ82 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 18:13Prije Borca je puno vaznije dobiti Sirokog i Zvijezdu jer ne smijemo dozvoliti da se Velez odvoji.
Uvijek su neke kombinacije u glavi protiv Sarajeva, a mi ko qurac na terenu izgledamo.
Nevjerovatno.

Svi na Koševo, malo ću biti slobodan i ispraviti post jer u istom stoji ako se smatraš navijačem Sarajeva tvoje mjesto je na Sjeveru i na kraju stoji da se očekuje 10 K navijača. Sjever, Istok, zapad bujrum.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
ako si gledao kup utakmicu SlogaIgman bilo binti jasnije sta pricam. Uostalom moje sumnje idu iz razgovora sa covjekom koji je blizu Borca. sudija Peric je novi Gigovic.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 feb 2024, 19:13Ovo je identitet bošnjaka.SHZ82 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 18:13Prije Borca je puno vaznije dobiti Sirokog i Zvijezdu jer ne smijemo dozvoliti da se Velez odvoji.
Nevjerovatno.
Glupo je sto moj post nazivas identitet bosnjaka, kad ja i dosta ljudi koji vole FKS nemaju nista sa bosnjastvom. Sve ovo govori da si plitak kao potok.
Nazalost nasa liga i drzava je takva da FKS mora biti blize savezu i imati nekoga ko ce zastiti intere kluba.
To takodjer sto nazivas da izgledamo kao **** dovoljno govori o tebi i tvom poznavanju fudbalske igre. Sarajevo je u procesu i lose utakmice ce se desavati. nazalost takvi kao ti svaki put nakon losije utakmice isplivaju na povrsinu iz svojih jadnih zivota. Al eto ostat cete u rupi najmanje jos 15tak dana
Mirza je troduplo jačoj Slobodi od ove današnje, dao dva gola fore i opet ih pobjedio, u kljucnoj utakmici za EvropuGangEvil je napisao/la: ↑12 feb 2024, 19:34Bolji na tabeli, nadigrao ga u oba medjusobna duela, bolje mu ekipa izgleda na terenu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2024, 18:47Ĵeste kad vodi Velez, dole je drugacija klima oko kluba.
Rožman je pravo lice pokazao u prelaznom zimskom roku i u Tuzli. Vidjelo se kako izgleda ekipa nakon što prođe njegove famozne pripreme jer su kod Mirze kao zajebavali. Nikako. Eto kako. Nije on džaba ispao prošle godine u prvom pretkolu od prezajebanog predstavnika Malte...Balzana...![]()

Trenutno korisnika/ca: bvsic, InatSilniBosanski, kontra, NazorUso, OsmanhodzicBuco, Proximic i 43 gosta.