Kad je Rahmanovic dobio iskljucenje u evropi,ovdje su forumski strucnjaci pisali mma birac,zivim za dan kad ce otici,ovo nije mma sad isti ti ga prizivaju ,sto manje paznje obracat i furat svoje.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:12Ma ja mislim da ce se vremenom svi pokazat. Pa sem ovog Matanovica niko nije neki anonimus. Krdzalica su mnogi ovdje prizivali i prije, manje vise svi smo imali prilike da ga gledamo u Sloveniji i znamo kakav je igrac. Mehmedovic isto, bio je prizivan jos dok je u Slobodi bio. Golman se vec pokazao dobro. A i Matanovicu treba vremena malo, volio bih da vratimo komentare o Rahmanovicu, Stanojevicu, Adukoru, Milicevicu... Nakon prvih par meceva. Dobro se sjecam da je Adukor protiv Sirokog onda bio kao bambi na ledu. Rahmanova prva sezona katastrofa, dosta je na klupi sjedio Velkoskom i Saricu, i ono sto je igrao najupamceniji po promasenom penalu protiv Zelje. Milicevic protiv Tuzle skrivio gol, proglasen ublehom. Samo.treba malo vremena.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
+ 2 automatski ukoliko ove godine ostvare rezultate koje su dogovorili. Sa aktivacijom od ove jeseni Bar koliko ja znam a koji su to uslovi ne znam ali je 2+2 trebalo odma na početku da bude možda se nešto umeđuvremenu promjenilo.MortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:26Rožman i Ibričić imaju ugovor do početka augusta 2025. godine.AVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:16Rozman ima ugovor do ljeta 2027 i sav njegov tim tako i u akademiji a samim tim i Mirvić je tu koji je za novu politiku kluba dobio apsolutnu podršku UNFKS.
Tako da malo previše "brige" sa vaše strane, možda za promjenu da odete do fan šopa kupite nešto sinoć sam vidio ima kabanica još, pripremite se da podržite klub a ne iz toplog doma brojite nečija krvna zrnca.
A šta je sa ulaznicama jesu pustili u prodaju, sinoć su bile u šopu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Znaš šta meni nije jasno i nikad mi neće biti? Kako se raji više ne zgade konstantne i identične promjene koje se samo vrte po istom šablonu unazad 10 godina? Kako im nije muka od stalnog mijenjanja igrača, trenera, stručnih štabova, petog, desetog.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:12Ma ja mislim da ce se vremenom svi pokazat. Pa sem ovog Matanovica niko nije neki anonimus. Krdzalica su mnogi ovdje prizivali i prije, manje vise svi smo imali prilike da ga gledamo u Sloveniji i znamo kakav je igrac. Mehmedovic isto, bio je prizivan jos dok je u Slobodi bio. Golman se vec pokazao dobro. A i Matanovicu treba vremena malo, volio bih da vratimo komentare o Rahmanovicu, Stanojevicu, Adukoru, Milicevicu... Nakon prvih par meceva. Dobro se sjecam da je Adukor protiv Sirokog onda bio kao bambi na ledu. Rahmanova prva sezona katastrofa, dosta je na klupi sjedio Velkoskom i Saricu, i ono sto je igrao najupamceniji po promasenom penalu protiv Zelje. Milicevic protiv Tuzle skrivio gol, proglasen ublehom. Samo.treba malo vremena.
Meni je više preko glave svega toga, nekakvih ebenih restarta. Odigra neko prvu lošu utakmica, odmah krampa, ovog tjeraj, onog tjeraj, ebeš strpljenje itd.
Kako bih volio da i mi malo promijenimo svoje vidike i pokažemo nekad mangupluk. Pruži podršku ovim ljudima i igračima, animiraj što više svoje raje da dolazi na tekme, počasti nekog bližnjeg članskom ili kartom za tekmu, kupi mu nešto u fan shopu, daj neku pozitivu, neku dobru energiju. Kad bi svi tako uradili, kompletna slika u i oko Kluba bi se dosta poboljšala.
Evo konkretno ja sam počastio druga, rođaka i starog članskim, a iskoristiću ovu akciju pa ću učlaniti i djevojku, te dobiti šal.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 15 feb 2024, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
ovo sta si napisao dokazuje da je Rozman dobar trener.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:38Još je rano davati ocjene Rozmanu. Imao je i dobri i loši utakmica, premalo vremena da se sudi i donose zaključci. Po meni dobre strane su igra se odgovornije, disciplina, spremni smo, dok lošije stvari su kreativnost, ideja u napadu cesto smo jalovi bez šansi na utakmici i loši u gostima. Sve u svemu dati podrsku i naravno vrijeme i rezultati ce sve pokazati da li je dobar ili ne.
disciiplinu i spremu mozes napraviti i losem igracu.
kreativnost i razumijevanje akcija tj kretanja po terenu ipak igrac mora biti kvalitetan.
za gostovanje igrac mora imati karakter, kvalitet i muda.
Rozman jeste dobar ali igraci Sarajeva iakon ih svi zakivaju u neke dobre igrace nisu to. to je skup prosjecnih igraca. 90% posto ovih igraca bi bile zamjene u hvatskoj ligi i to pricamo o Gorici, Istri i tom nekom donjem dijelu hrvatske lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pušteno je u prodaju.AVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:52+ 2 automatski ukoliko ove godine ostvare rezultate koje su dogovorili. Sa aktivacijom od ove jeseni Bar koliko ja znam a koji su to uslovi ne znam ali je 2+2 trebalo odma na početku da bude možda se nešto umeđuvremenu promjenilo.MortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:26Rožman i Ibričić imaju ugovor do početka augusta 2025. godine.AVNOJ je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:16Rozman ima ugovor do ljeta 2027 i sav njegov tim tako i u akademiji a samim tim i Mirvić je tu koji je za novu politiku kluba dobio apsolutnu podršku UNFKS.
Tako da malo previše "brige" sa vaše strane, možda za promjenu da odete do fan šopa kupite nešto sinoć sam vidio ima kabanica još, pripremite se da podržite klub a ne iz toplog doma brojite nečija krvna zrnca.
A šta je sa ulaznicama jesu pustili u prodaju, sinoć su bile u šopu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To je još jedan od glavnih stvari. Znam da je @duska pisao nakon tekme s Zrinjskim da su se prekidi uvježbavali čitavu sedmicu i na kraju Duraković opet ne zna da reaguje.SHZ82 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:55ovo sta si napisao dokazuje da je Rozman dobar trener.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:38Još je rano davati ocjene Rozmanu. Imao je i dobri i loši utakmica, premalo vremena da se sudi i donose zaključci. Po meni dobre strane su igra se odgovornije, disciplina, spremni smo, dok lošije stvari su kreativnost, ideja u napadu cesto smo jalovi bez šansi na utakmici i loši u gostima. Sve u svemu dati podrsku i naravno vrijeme i rezultati ce sve pokazati da li je dobar ili ne.
disciiplinu i spremu mozes napraviti i losem igracu.
kreativnost i razumijevanje akcija tj kretanja po terenu ipak igrac mora biti kvalitetan.
za gostovanje igrac mora imati karakter, kvalitet i muda.
Rozman jeste dobar ali igraci Sarajeva iakon ih svi zakivaju u neke dobre igrace nisu to. to je skup prosjecnih igraca. 90% posto ovih igraca bi bile zamjene u hvatskoj ligi i to pricamo o Gorici, Istri i tom nekom donjem dijelu hrvatske lige.
To je taj problem, ne znam koliko će moći mnogi ispratiti "evropski model" koji Rožman zahtjeva.
Hej ti 🫵 još se nisi učlanio/la?
Uradi to odmah - do kraja sedmice spremili smo super ponudu za sve nove članove.
Kupi člansku + novi šal za 45,00 KM i tako uštedi 30%
Učlaniti se možeš u FKS Official Store Titova i Ferhadija
…sve drugo će proći!

Uradi to odmah - do kraja sedmice spremili smo super ponudu za sve nove članove.
Kupi člansku + novi šal za 45,00 KM i tako uštedi 30%
Učlaniti se možeš u FKS Official Store Titova i Ferhadija
…sve drugo će proći!

samo nasa djeca mogu voditi Sarajevo!
ako ne uspije Rozman neka dodje Husref i ako i on zakaze onda smo na mrvama spavali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
treba slavka petrovica dovesti cim ispadne iz lige,dok ga neko drugi nije preoteo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne kontam po cemu je Matanovic vec proglasen krampom? Treba malo gledati siru sliku, momak je jak, korpulentan, solidan na lopti, puno trci... pa polako yebemu majku nije odradio 20 treninga s ekipom, ne moze odmah hettrik zabit prvu tekmu...
-
- Kontakt:
Svaka cast, sve si dobro rekaoGalileoGalilei je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:55Znaš šta meni nije jasno i nikad mi neće biti? Kako se raji više ne zgade konstantne i identične promjene koje se samo vrte po istom šablonu unazad 10 godina? Kako im nije muka od stalnog mijenjanja igrača, trenera, stručnih štabova, petog, desetog.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:12Ma ja mislim da ce se vremenom svi pokazat. Pa sem ovog Matanovica niko nije neki anonimus. Krdzalica su mnogi ovdje prizivali i prije, manje vise svi smo imali prilike da ga gledamo u Sloveniji i znamo kakav je igrac. Mehmedovic isto, bio je prizivan jos dok je u Slobodi bio. Golman se vec pokazao dobro. A i Matanovicu treba vremena malo, volio bih da vratimo komentare o Rahmanovicu, Stanojevicu, Adukoru, Milicevicu... Nakon prvih par meceva. Dobro se sjecam da je Adukor protiv Sirokog onda bio kao bambi na ledu. Rahmanova prva sezona katastrofa, dosta je na klupi sjedio Velkoskom i Saricu, i ono sto je igrao najupamceniji po promasenom penalu protiv Zelje. Milicevic protiv Tuzle skrivio gol, proglasen ublehom. Samo.treba malo vremena.
Meni je više preko glave svega toga, nekakvih ebenih restarta. Odigra neko prvu lošu utakmica, odmah krampa, ovog tjeraj, onog tjeraj, ebeš strpljenje itd.
Kako bih volio da i mi malo promijenimo svoje vidike i pokažemo nekad mangupluk. Pruži podršku ovim ljudima i igračima, animiraj što više svoje raje da dolazi na tekme, počasti nekog bližnjeg članskom ili kartom za tekmu, kupi mu nešto u fan shopu, daj neku pozitivu, neku dobru energiju. Kad bi svi tako uradili, kompletna slika u i oko Kluba bi se dosta poboljšala.
Evo konkretno ja sam počastio druga, rođaka i starog članskim, a iskoristiću ovu akciju pa ću učlaniti i djevojku, te dobiti šal.
-
- Kontakt:
Vazda isti seratori pisu u svaka doba.
Nabijem vas na **** bezobrazni.
Sreca pa od vase podrske ne zavisi nista.
Kakvi vi i strpljenje za neki sistem.
Gledajte serije manite se fudbala.
NEDJELJA SVI NA SJEVER!
Nabijem vas na **** bezobrazni.
Sreca pa od vase podrske ne zavisi nista.
Kakvi vi i strpljenje za neki sistem.
Gledajte serije manite se fudbala.
NEDJELJA SVI NA SJEVER!
-
- Kontakt:
Godina 2077.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:12Ma ja mislim da ce se vremenom svi pokazat. Pa sem ovog Matanovica niko nije neki anonimus. Krdzalica su mnogi ovdje prizivali i prije, manje vise svi smo imali prilike da ga gledamo u Sloveniji i znamo kakav je igrac. Mehmedovic isto, bio je prizivan jos dok je u Slobodi bio. Golman se vec pokazao dobro. A i Matanovicu treba vremena malo, volio bih da vratimo komentare o Rahmanovicu, Stanojevicu, Adukoru, Milicevicu... Nakon prvih par meceva. Dobro se sjecam da je Adukor protiv Sirokog onda bio kao bambi na ledu. Rahmanova prva sezona katastrofa, dosta je na klupi sjedio Velkoskom i Saricu, i ono sto je igrao najupamceniji po promasenom penalu protiv Zelje. Milicevic protiv Tuzle skrivio gol, proglasen ublehom. Samo.treba malo vremena.
Sarajevo napada grupnu fazu konferencijske lige..
Ko ziv ko mrtav
Treba biti strpljiv..
-
- Kontakt:
Rela madrid za ostale klubove u ovoj ligi kako rece Senijad, ne smije se boriti nizasta drugo osim titula.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:15To je to. Titulu naravno ne ocekujem, a ni kupu se ne nadam nesto previse. Izaci u Europu je sasvim dovoljno ove sezone, ali da se vidi neki napredak na terenu iz kola u kolo, da ne izgledamo u gostima bezmudo i neuigrano, da nema onakvih oscilacija kao u prvom dijelu sezone.joker90 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 12:27Ovdje su svi pomalo u pravu, u ovoj situaciji!Ni slučajno ne pomišljati na otkaz Rožmanu i slične gluposti, osim ako nećemo da budemo klasični cirkus kakav smo na žalost navikli da budemo sa autobuskim stanicama za trenere i igrače. Ali u pravu su i ovi što kažu da se mora konačno vidjeti napredak pod Simonom, imao je prelazni rok, odrađene pripreme, doveo je sebi igrače. Nije imperativ ni da se taj kup usvoji, ali vala neke igre mora biti. Teren ne laže!
Jedino sto mi polako ide na ku.rac su izgovori, te pripreme, te ekipa, te nisu nam sve zelje ispunjene - ne moze, ne treba ti 18 igraca, 50 miliona i pet prelaznih rokova u ovoj ligi. To misljenje, po meni, dijeli vecina navijaca. Imate uslove kao niko, a neki specijalan rezultatski imperativ u smislu trofeja nemate. Trud'te se, rad'te se, sto bi reko Fikro. Veoma komforna pozicija za igrace i SS.
A to sto mi navijaci imamo vece luzersko razmisljanje od kluba to nema nigdje..
U pravu je onaj debil nedo turkovic, Sarajevo klub sa trenutnom organizacijom finansijamai svim ne smije krenuti u sezoni da se otvoreno ne kaze da su oba trofeja cilj, kao izlazak u evropu bla bla i sta dva pretkola i kuci sve je ovo nekako pickasto sa nase strane a busamo se u prsa sa necim..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Govorio sam za konkretno ovu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, bhfanatic14, kogmagie46, meecko, nedimmmm1337, Serha i 93 gosta.