Šta je bilo sa Royom?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog
Celik!3,2,2.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jučer završio u bolnici, a oni mu spremaju zamjenu - Glasnera što je osvojio s Frankfurtom Europa ligu.
Ništa to nije čudno, i on je došao prošle godine na dosta sličan način kad je Vieira nanizao loše rezultate i kad im je prijetilo ispadanje.
Možda malo ružno jer je čovjek završio u bolnici, al čovjek je doslovno najstariji trener u Premier ligi ikad. Mene je začudilo kad je uopće dobio posao umjesto Vieire.
Nađi mi pored De Bruynea igrača koji ima bolju viziju i pas igru od Trenta u Premier ligi!?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:37Nađi mi pored De Bruynea igrača koji ima bolju viziju i pas igru od Trenta u Premier ligi!?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odegaard mašina igrač. Ne znam sto ga neki navijači Arsenala toliko kritikuju.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:37Nađi mi pored De Bruynea igrača koji ima bolju viziju i pas igru od Trenta u Premier ligi!?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Marsal
- Kontakt:
Nije lider, tih i nenametljiv je a kapiten. To će mu svi zamjeriti. Kad je čitava ekipa loša uklopi se u sivilo. Jedan Cesc koji nikad nije bio captain material je sam znao vodit ekipu do pozitivnog rezultata plus je bio španska ukoljica.
Fergusona pizzom gađo, a Lamparda onda jednom fino na hinjaka udario. Navijači to vole.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Slažem se. Nadam se da će ga novi trener forsirati u sredini i da je sa pozicijom beka završio.VivaLaStella je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:53Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:37Nađi mi pored De Bruynea igrača koji ima bolju viziju i pas igru od Trenta u Premier ligi!?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25
Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
Pa onda nek igra De Bruyneovu poziciju, džaba ga ovako Martinelli izvrće ko da je sunday league bek
- JayCatwright
- Kontakt:
Ima 10 asistencija ove sezone kad pitaš već, Ben White je za čitavu karijeru skupio 18.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
Mislim da ga ni ti kao navijač Arsenala ne cijeniš dovoljno, gledajući tvoje postove.Brokula je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:31Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:37Nađi mi pored De Bruynea igrača koji ima bolju viziju i pas igru od Trenta u Premier ligi!?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:25
Ja ne bih. Eto spominju se asistencije, koliko ih ima ove godine? Recimo da imas jednog beka sa duplo vise asistencija i jos jednog sa 2.5 puta vise, ove godine naravno. Uz to ljudi slazu ekipu sezone. I jos takva jedna velicina od beka, u reprezentaciji, ili sjedi na klupi ili igra centralnog veznog![]()
Sto ne znaci da nije bolji od Trenta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad Trent bude igrao Odeagaardovu poziciju, onda ću uzeti da poredim kreirane šanse njih dvojice.
Inače Odegaard mi je pao na pamet kao neko ko je tu u vrhu, ali sam samo De Bruynea pomenuo, jer mi je jedino on vidno bolji ne samo od Trenta nego od svih ostalih.
- JayCatwright
- Kontakt:
Izmišljaju mu se neke stvorene šanse isto što se za Brunu radilo, a lik ne može 5-6 asistencija u sezoni skupiti. Hajte molim vas.
Ofanzivni veznjak kreirao više šansi nego desni bek. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:12Big chances created in PL this season
Odegard 12
Trent 13
Najbolji kreator lige ima 17. Mo.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nunez 9, sa pozicije napadača.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:12Big chances created in PL this season
Odegard 12
Trent 13
- JayCatwright
- Kontakt:
Prethodne dvije sezone Trent 25 i 18, Odegard 14 i 6

Fuerza je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:17Nunez 9, sa pozicije napadača.JayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:12Big chances created in PL this season
Odegard 12
Trent 13
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.