Neka te malo na ovom profilu. Samo kad bi iste ip adrese banovali kako bi se fino tema procistilaIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:31Kakvi arguments na zadnjih par stranicaNije mi jasno zasto su navijaci Veleza tako ogorceni i ljuti.
Nasa dva kluba imaju i vise nego korektne odnose. Iz veoma dobrog razloga Sarajevo upravo Velezu posudjuje igrace i dovodi sebi igrace iz tog kluba. Niste vi odabrani za saradnju tek tako, to je produkt veoma ozbiljnih analiza od strane experata koji su skolovani za to!
Prestanite napdati i vrijedjati forumasa pod nickname @pitarsam, to je covjek od kojeg puno mozete nauciti. Ako se morate raspravljati, radite to argumentovano.
Pozdrav za sve Velezovce i sretno protiv Sloge!
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jedino logično rješenje ponašanja ove ekipe shizopitara vidim u mogućnosti da su se željovci registrovali na forum kao Pitari i da namjerno nanose ovu nemjerljivu štetu imidžu istih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možete li do pobjede večeras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
X je mjera.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sve mogu razumjet, ovo hvaljenje tj prehvaljivanje svega i svacega od ovog Petrovica prije nego sto je ista pokazao na terenu, ali da covjek izjavi da ce na Grbavicu ici 1500 navijaca, e to je stvarno za Oskara...
gospodin

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Puno priča definitivno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:

Adonis Bilal i Josip Mijić novi fudbaleri Željezničara
Nakon što su uspješno prošli probni period, Adonis Bilal i Josip Mijić postali su novi fudbaleri FK Željezničar.
Adonis Bilal je rođen 5. augusta 1999. godine u Banjaluci. Nosio je dresove banjalučkog Željezničara, Krupe i Sloge iz Doboja. U tekućoj sezoni odigrao je 15 utakmica za Željezničar BL, a postigao je osam golova. Bilal će pojačati konkurenciju na pozicijama stopera i veznog igrača, a potpisao je ugovor do ljeta 2024. uz opciju produženja.
Josip Mijić je rođen 13. maja 2003. godine u Splitu. Igrao je za mlađe selekcije Splita, Solina i Dugopolja, te za seniore Solina, Zagore i ekipe Mravince. Mijić već duži period trenira sa Plavima. Novi igrač Plavih konkuriše za pozicije u defanzivnom i veznom redu, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gospodine Mirvicu hvala na lijepim rijecima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:31Kakvi arguments na zadnjih par stranicaNije mi jasno zasto su navijaci Veleza tako ogorceni i ljuti.
Nasa dva kluba imaju i vise nego korektne odnose. Iz veoma dobrog razloga Sarajevo upravo Velezu posudjuje igrace i dovodi sebi igrace iz tog kluba. Niste vi odabrani za saradnju tek tako, to je produkt veoma ozbiljnih analiza od strane experata koji su skolovani za to!
Prestanite napdati i vrijedjati forumasa pod nickname @pitarsam, to je covjek od kojeg puno mozete nauciti. Ako se morate raspravljati, radite to argumentovano.
![]()
Sto se “vrijedjanja” tice,koje vrijeđanje?!
Ma hajte molim Vas.
Staro,zlatno pravilo je :Čitaj prvo ko piše,pa onda
Šta piše!!
Nije valjda da mislite da ovih par botova i njihovo
trolanje mene nešto tangira i vrijedja.
Par napaćenih,mitomanskih dječaka.
Kad pisem ovde u nekom slobodnom vremenu
“I Target You know who”!?Ova dijecica su nebitna.
Sa ovim botovima se nekad malo,nekad vise zezam.
Nekad budem na granici nekutulrnosti,ali kandjija je
Iz raja izasla!
Vama veliki pozdrav i sretno nam u nedelju!
Na istoku stojimo,nikog se ne bojimo
Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Premalo se piše ovdje o Željkanu obzirom da od sutra kreće borba za opstanak, historijska! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:11
Adonis Bilal i Josip Mijić novi fudbaleri Željezničara
Nakon što su uspješno prošli probni period, Adonis Bilal i Josip Mijić postali su novi fudbaleri FK Željezničar.
Adonis Bilal je rođen 5. augusta 1999. godine u Banjaluci. Nosio je dresove banjalučkog Željezničara, Krupe i Sloge iz Doboja. U tekućoj sezoni odigrao je 15 utakmica za Željezničar BL, a postigao je osam golova. Bilal će pojačati konkurenciju na pozicijama stopera i veznog igrača, a potpisao je ugovor do ljeta 2024. uz opciju produženja.
Josip Mijić je rođen 13. maja 2003. godine u Splitu. Igrao je za mlađe selekcije Splita, Solina i Dugopolja, te za seniore Solina, Zagore i ekipe Mravince. Mijić već duži period trenira sa Plavima. Novi igrač Plavih konkuriše za pozicije u defanzivnom i veznom redu, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
Oba su presretna zbog potpisa... Mora da su im obecali med i mlijeko prije, pa im poslije rekli da ce prva tri mjeseca igrati bez place, a poslije kako se pokazu..

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Najvece pojacanje za Zeljkana u ovom prelaznom roku. Ako i Drinu otjeraju, onda ih se s pravom moze proglasiti ozbiljnim pretendentom za opstanak.

Kakve su im ovo krpe u rukama ?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Konobari a sa strane rade kao fudbaleri
A šta da pišemo?!
O karirano plavo -bijelom stolnjaku koji je izrezan
da glumi navijački šal ?!?
- Shategabri
- Kontakt:
Hvala na ispravci kolega sa suprotne tribineAntikloc je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:02Cuj kafana ?Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2024, 08:39Nema većeg sra.nja od teme od ove na forumu![]()
Isto neka virtuelna kafana.![]()
Bolje receno virtualni Jagomir![]()
Zatvoreno odjeljenje![]()
Btw ,puna podrska Vladi Jagodicu i njegovim ratnicima !!![]()

Koševo Zapad
Hajd ba @kiifla uozbilji se,dok te nisam pod podguzne muhekillafrommanilla je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:33Neka te malo na ovom profilu. Samo kad bi iste ip adrese banovali kako bi se fino tema procistilaIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:31Kakvi arguments na zadnjih par stranicaNije mi jasno zasto su navijaci Veleza tako ogorceni i ljuti.
![]()
Svrstao!
Nisam ti ja ba@kontrasmekinjas aka@veemoomuuuu
Njih se fataj i nebuloze razmjenjuj