Ako Bog da

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jes jes, Silic nam zabio u 92. minuti. Vule zabio autogol na pocetku.Cora1946 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 09:58A i taj 2013 smo ga primili u zadnjoj sekundi dobro se sjecam, ona je poslije Kukesija bila?napoleon72 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 00:57Pa ako znas historiju, onda znas i da su nas na Kosevu u ligaskoj tekmi zadnji put dobili 2013. Od tad jos jednom u finalu kupa i ja msm dva remija. Na Kosevu su nam najredovnija musterija od ovih "rivala".
Javi se u pp
Očekujem 8 milja
Ma oni su vise statirali "u kukuruzu". Zna se ko je bodrio Bosnu. Mene iz toga perioda najvise boli situacija gdje su razne starlete i qurave, i musle i zenske, dobijali karte ...a znalo je po 1/3 kopa i zagrizenih navijaca, ostati pred Skenderijom. Ima uz tu pricu raznih dodatnih losih situacija, scena i odnosa.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:32Vraca me ovo s Bosnom u neka davna vremena, tamo 2004/5, kad se igrala Goodyear liga, mislim da se tad tako zvala. Ludilo vikendom u Skenderiji, jedini sportski kolektiv za koji smo i mi i gurbeti od srca navijaliNikad halaliti ublehama unistavanje Bosne, sjeme im se svima zatrlo, pocevsi od Konakovica.
Zna se ko je organizovano bodrio, ali realno jedini sportski kolektiv za koji je cijeli grad od srca navijao. Vrati me i ti bas, odmah me pucaju flesevi koraka Kenana Bajramovica i Emira Hadzihafizbegovica kako navija ispod obrucaHajdeee je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:37Ma oni su vise statirali "u kukuruzu". Zna se ko je bodrio Bosnu. Mene iz toga perioda najvise boli situacija gdje su razne starlete i qurave, i musle i zenske, dobijali karte ...a znalo je po 1/3 kopa i zagrizenih navijaca, ostati pred Skenderijom. Ima uz tu pricu raznih dodatnih losih situacija, scena i odnosa.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:32Vraca me ovo s Bosnom u neka davna vremena, tamo 2004/5, kad se igrala Goodyear liga, mislim da se tad tako zvala. Ludilo vikendom u Skenderiji, jedini sportski kolektiv za koji smo i mi i gurbeti od srca navijaliNikad halaliti ublehama unistavanje Bosne, sjeme im se svima zatrlo, pocevsi od Konakovica.
Rezultatski dobar period, ali i jako mucan, iz raznih drugih razloga.
Ne bih da izbijam ške zlom bratu, al možeš i meni pisati.. treba vazda imati rezervnu opciju.
Martine, Martine, Martineeee ………NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:44Zna se ko je organizovano bodrio, ali realno jedini sportski kolektiv za koji je cijeli grad od srca navijao. Vrati me i ti bas, odmah me pucaju flesevi koraka Kenana Bajramovica i Emira Hadzihafizbegovica kako navija ispod obrucaHajdeee je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:37Ma oni su vise statirali "u kukuruzu". Zna se ko je bodrio Bosnu. Mene iz toga perioda najvise boli situacija gdje su razne starlete i qurave, i musle i zenske, dobijali karte ...a znalo je po 1/3 kopa i zagrizenih navijaca, ostati pred Skenderijom. Ima uz tu pricu raznih dodatnih losih situacija, scena i odnosa.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 12:32Vraca me ovo s Bosnom u neka davna vremena, tamo 2004/5, kad se igrala Goodyear liga, mislim da se tad tako zvala. Ludilo vikendom u Skenderiji, jedini sportski kolektiv za koji smo i mi i gurbeti od srca navijaliNikad halaliti ublehama unistavanje Bosne, sjeme im se svima zatrlo, pocevsi od Konakovica.
Rezultatski dobar period, ali i jako mucan, iz raznih drugih razloga.![]()