Ma nista
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Taaakooo jeeeee, gazi male ujkice!

Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 17 feb 2024, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma čist faul , ne smiješ dirati igrača na šutu bolan ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Vjeverica777
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Auuuuu al se naježih kod biće Bosna opet šampion
Čestitke momci , svaka čast na igri i borbenosti
Čestitke i Širokom na fer i sportskoj igri , ljepota gledati
Za razliku od fudbalskih debilčina rivalstvo Bosna - Široki je uvijek bilo i ostalo sportsko

Čestitke momci , svaka čast na igri i borbenosti
Čestitke i Širokom na fer i sportskoj igri , ljepota gledati
Za razliku od fudbalskih debilčina rivalstvo Bosna - Široki je uvijek bilo i ostalo sportsko
Takooo je trofej je tu nakon 14 godina,bravo momci 

- PeppermintSA
- Kontakt:
Suze mi pošle
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Jeste mala dvorana , ali me dosta podsjetilo na prije 20 godina kada nas je Martin Vanjak kažnjavao
Meni jos negdje u glavi ostalo ime Siniše Štembergera.VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:56Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Jeste mala dvorana , ali me dosta podsjetilo na prije 20 godina kada nas je Martin Vanjak kažnjavao![]()
Nadam se da cu jos jednom dozivjeti onu Bosnu od prije 15-20 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek se sad malo pojacaju, pa da se i prvenstvo uzme. Od ovog Amera kvazi sutera ocigledno nema nista, a Djoko je totalno van treninga i forme, mada ima dovoljno vremena do pocetka lige 6 da uhvati ritam. Godio bi im jedan dobar suter na poziciji dvojke (ako ima sta dostupno na 'trzistu'), pa da se potuku i za ligu. 
- VensanKasel
- Kontakt:
Joj dobro si , sa onom izduženom glavom i rahitičnim šutom ...Kaunas je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:58Meni jos negdje u glavi ostalo ime Siniše Štembergera.VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:56Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51
Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Jeste mala dvorana , ali me dosta podsjetilo na prije 20 godina kada nas je Martin Vanjak kažnjavao![]()
Nadam se da cu jos jednom dozivjeti onu Bosnu od prije 15-20 godina.![]()
Ma kraju Princ odluči
KUP, KUP, KUP JE NAŠ 

BRAVO MOMCI!!!
Čestitke protivniku na dobroj igri, utakmica je opravdala epitet derbija.
Ide nova zvjezdica u opis
BRAVO MOMCI!!!
Čestitke protivniku na dobroj igri, utakmica je opravdala epitet derbija.
Ide nova zvjezdica u opis
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Punter ako promo izbori opstanak bi im taman legao za suteraGhuraba je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:00Nek se sad malo pojacaju, pa da se i prvenstvo uzme. Od ovog Amera kvazi sutera ocigledno nema nista, a Djoko je totalno van treninga i forme, mada ima dovoljno vremena do pocetka lige 6 da uhvati ritam. Godio bi im jedan dobar suter na poziciji dvojke (ako ima sta dostupno na 'trzistu'), pa da se potuku i za ligu.![]()
Čestitke ekipi i treneru, nadam se da ljudi u klubu, navijači, Sarajevo, ali Boga mi i cijela Bosna i Hercegovina neće propustiti priliku da na ovom večerašnjem rezultatu ponovo izgrade jaku Bosnu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav je u odbrani ? Ako je bar mala rupa može onda , nemoj samo da je taraba žestoka ...MElloo je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:17Punter ako promo izbori opstanak bi im taman legao za suteraGhuraba je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:00Nek se sad malo pojacaju, pa da se i prvenstvo uzme. Od ovog Amera kvazi sutera ocigledno nema nista, a Djoko je totalno van treninga i forme, mada ima dovoljno vremena do pocetka lige 6 da uhvati ritam. Godio bi im jedan dobar suter na poziciji dvojke (ako ima sta dostupno na 'trzistu'), pa da se potuku i za ligu.![]()
![]()
Božović jučer i danas trojku dao , sa bacanja ne može da dobaci , svaka prvi obruč ...
- skullcrusher
- Kontakt:
Hajmo sad jake firme sponzorisite ovaj klub, nek se malo pojacaju pa ako Bog da ligu da uzmu, Bosna moze biti kao nekada ako ne dozvole opet lopovima da udju u klub.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...