Ma nista

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ma čist faul , ne smiješ dirati igrača na šutu bolan ...
Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Meni jos negdje u glavi ostalo ime Siniše Štembergera.VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:56Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Jeste mala dvorana , ali me dosta podsjetilo na prije 20 godina kada nas je Martin Vanjak kažnjavao![]()
Joj dobro si , sa onom izduženom glavom i rahitičnim šutom ...Kaunas je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:58Meni jos negdje u glavi ostalo ime Siniše Štembergera.VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:56Bravo , odlično rečeno . Bosna pri kraju imala više koncentracije , odbrana Širokog 4-5 velikih grešaka i sve su igrači Bosne kaznili .Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:51
Ma kakvi, suđenje loše. Ali nije nitko oštećen. Bilo je odluka na štetu i jedni i drugih. Pa i Hadžifejziću su svirana 2 diskutabilna faula. Uglavnom loša igra s puno grešaka. U ovom trenutku Bosna ima širu klupu to presudilo.
Jeste mala dvorana , ali me dosta podsjetilo na prije 20 godina kada nas je Martin Vanjak kažnjavao![]()
Nadam se da cu jos jednom dozivjeti onu Bosnu od prije 15-20 godina.![]()
Punter ako promo izbori opstanak bi im taman legao za suteraGhuraba je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:00Nek se sad malo pojacaju, pa da se i prvenstvo uzme. Od ovog Amera kvazi sutera ocigledno nema nista, a Djoko je totalno van treninga i forme, mada ima dovoljno vremena do pocetka lige 6 da uhvati ritam. Godio bi im jedan dobar suter na poziciji dvojke (ako ima sta dostupno na 'trzistu'), pa da se potuku i za ligu.![]()
Kakav je u odbrani ? Ako je bar mala rupa može onda , nemoj samo da je taraba žestoka ...MElloo je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:17Punter ako promo izbori opstanak bi im taman legao za suteraGhuraba je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:00Nek se sad malo pojacaju, pa da se i prvenstvo uzme. Od ovog Amera kvazi sutera ocigledno nema nista, a Djoko je totalno van treninga i forme, mada ima dovoljno vremena do pocetka lige 6 da uhvati ritam. Godio bi im jedan dobar suter na poziciji dvojke (ako ima sta dostupno na 'trzistu'), pa da se potuku i za ligu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.