Premijer liga BiH - aktuelno
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko nikad više gluposti na ovoj temi nije napisao u ovako kratkom roku kao @jurisicduska u zadnja dva dana, je li realno ovo ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- jurisicduska
- Kontakt:
Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
Željezničar će na valu ovog taktičkog "šoka" moći jahati još kolo ili dva, a najvažnije je pitanje kako će odreagovati poslije toga, kad se i ostali timovi pripreme za ovo što igraju. Trebamo još vidjeti može li Akrapović i drugačije igrati za bolje rezultate.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa i Zvijezda 09 je Zrinjskog nedavno dobila 2:1 sa vise suteva i otprilike istim posjedom. Jel trebamo i tu pričati o nekoj mega ekipi ?
Imate 6 tekmi bez pobjede u nizu , nalazite sa na 9 mjestu i nešto se kofrcite.
Imate 6 tekmi bez pobjede u nizu , nalazite sa na 9 mjestu i nešto se kofrcite.
Ne znam za tebe, ali ja da sam kladioničar u naredna dva kola ne bih igrao na pobjedu Širokog i Sarajeva.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- jurisicduska
- Kontakt:
Pricat ćemo danas nakon utakmice.
A ovo zadovoljstvo sa 2 boda od mogucih 18 u 6 kola dovoljno govori kakav je to klub postao. Njima x kući s obzirom da nikad nisu boda u gostima uzeli je kao poraz. Sreća je njihova da se Igman okliznuo sad bi pričali o putniku za niži rang.
Bolje 1 nego 0 slažem se, ali ni prošle godine na Grbavici nisu bas ekipe pobjeđivale tacnije imali su samo 2 poraza.
Skor 6 1 2
Tako da pustite se šuplje price.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 feb 2024, 10:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Devedesetka
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Zasto su Skripari prespavali jos jedno gostovanje svog kluba?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne znam ni prije da su bili.denimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Peru guzicedenimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Pa zašto onda pitaš, ako već imaš svoj odgovor? Trebao si odmah podijeliti sa nama to svoje čuveno zapažanje u vezi navijačkih skupina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:52Ne znam ni prije da su bili.denimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Osttribine
- Kontakt:
Dodaj i Tomislava Šipčića njihovog bivšeg igraca. a poslije komandanta sarajevsko romanijskog korpusa, nekako ga uvijek zaborave kad pocnu ser.endati o onom sm.radu koji je kod nas radio kao psiholog.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 03:09Pitaj Batka i Seselja mada mozda i Dr. Karajlic zna?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Danas igra najveći klub u Bih 
- Osttribine
- Kontakt:
Jedini debili ste vi koji se hvatate za ratnog zlocinca koji je u FK Sarajevo radio prije rata. Zato vam spominjem ovoga koji je bio vas igrac u eri Ivice Osima. Obojica su tada bili "normalni" ljudi i nisu bili zaposleni u oba kluba kao ratni zlocinci, to ce oni poslije postati i ko im je.ebe mater. Ne treba niti jednog od njih spominjati u kontekstu neke provokacije na obje strane, dakle i vi i mi smo imali takvih u svojim redovima. A sad salutiraj i se.rendaj kako je neko debil kad vam da argumentovan odgovor.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Najsmješnije je kad neko neke rukopise od trenera u nasoj ligi spominje...
Jedino se za Jakirovica moze reci da je ostavio neki svoj rukopis i da mu je ekipa igrala konstantno dobro na nacin na koji je on trazio, a spominjati neke rukopise Basica, Klafurica, Rozmana, Vinka i svi ostalih je smijesno. Kakav je to rukopis da ti ekipa jednu utakmicu izgleda strasno a drugu da se ne moze sastavit, a trecu dobije na neki individualni kvalitet, svaka se drugacije odigra, a svim nabrojanim se to desavalo ili desava i dalje.
Jedino se za Jakirovica moze reci da je ostavio neki svoj rukopis i da mu je ekipa igrala konstantno dobro na nacin na koji je on trazio, a spominjati neke rukopise Basica, Klafurica, Rozmana, Vinka i svi ostalih je smijesno. Kakav je to rukopis da ti ekipa jednu utakmicu izgleda strasno a drugu da se ne moze sastavit, a trecu dobije na neki individualni kvalitet, svaka se drugacije odigra, a svim nabrojanim se to desavalo ili desava i dalje.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Plus što je upropastio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo, niti jedan nije prešao prvog čovjeka odbrane protivnika....Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:11Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
LETS GO FIGHTER
- jurisicduska
- Kontakt:
Plus da je normalan sudija dobio bi crveni. Objektivno imati žuti udarati s leđa i mlatarati rukama na sudijske odluke može samo u našoj ligi.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 12:10Plus što je upropastio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo, niti jedan nije prešao prvog čovjeka odbrane protivnika....Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:11Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.