Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Onl sto sam napisao u toki sedmice danas se i obistinilo.
Zeljo je iznenadio Zrinjski, a i nas navijace.
Puno lakse je bilo Bruni pripremiti utakmicu nego protivniku.
Mi smo promjenili 70% ekipe, tu su novi igraci, novi trener nove taktike.
Ako gledamo prilike trebalo je biti 3:2 za Zelju, ovako je ostalo 0:0 i djelomicno smo zadovoljni.
Zrinjski me je danas iznenadio jer kao sto rekoh nije imao rjesenja za ovakvu nasu postavku.
Skoro svala lopta na sredini terena je pripala nama, Zrinjski je bio blokiran sa duplim blokom i u pojedinim trenucima nisu znali sta ce s loptom
Bilbija danas nevidiljiv, zaista jedna takticki dobra postavka, veoma borbena sa mnogo markiranja i duel igrom
Idemo sada u Citluk i najbitnije je vratiti se sa pozotivnim rezultatom.
Mnogom ekipama cemo biti "nagazna mina" jer ovo nije Zeljo iz prvog dijela sezone
Zeljo je iznenadio Zrinjski, a i nas navijace.
Puno lakse je bilo Bruni pripremiti utakmicu nego protivniku.
Mi smo promjenili 70% ekipe, tu su novi igraci, novi trener nove taktike.
Ako gledamo prilike trebalo je biti 3:2 za Zelju, ovako je ostalo 0:0 i djelomicno smo zadovoljni.
Zrinjski me je danas iznenadio jer kao sto rekoh nije imao rjesenja za ovakvu nasu postavku.
Skoro svala lopta na sredini terena je pripala nama, Zrinjski je bio blokiran sa duplim blokom i u pojedinim trenucima nisu znali sta ce s loptom
Bilbija danas nevidiljiv, zaista jedna takticki dobra postavka, veoma borbena sa mnogo markiranja i duel igrom
Idemo sada u Citluk i najbitnije je vratiti se sa pozotivnim rezultatom.
Mnogom ekipama cemo biti "nagazna mina" jer ovo nije Zeljo iz prvog dijela sezone
Suvorov je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:33Slicno je bilo otvaranje proljeca 2016. U Banjaluku dolazi lider Azmirova Sloboda, najjaca u ovom vijeku, Vico tek usao u Borac te zime i doveo 15 pojacanja kao Zeljeznicar sad da pokusa opstati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:24Ako si ozbiljan, na osnovu cega ovakva predvidjanja? Da im je prvo kolo neki autsajder na Grbavici, tipa Zvijezda, da se mogu malo podici psihicki rekao bi ok, mogu se nadati nekim bodovima, ovako tesko. Nahajcali su se nenormalno, a Zrinjski ce ih hladno mlatnuti jer su objektivno najbolja ekipa lige. Tek ce onda biti u kanalu, jos ako Igman uzme GOSK-a...
Zavrsilo 0 0, bez sansi.
Na hajp, na borbenost, mogu odigrati iznad svojih mogucnosti i ostati neporazeni. Eto Zvijezda 09 dobila Zrinjski, a Zeljeznicar se ne smije nadati bar bodu kod kuce? Moze biti i 0:4 za Zrinjski i ne bi bilo cudo, ali prije da ce biti neizvjesno.
Kao sto rekoh.
To ti je tako ako mi napišemo da je zeljezničar odigrao dobro, pojedini odma to prevode kao evo skinuli smo gaće.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:45Da, nisam ja nigdje napisao da je Zeljkan svemirski brod, mozda vec iduce kolo zijane. Samo kazem i laik vidi disciplinu i sistem u igri, pa i kako su igraci odgovorili na postavku sa tri zadnja sto je za vecinu u ovoj ligi atomska fizika.AVNOJ je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:01Da barem malo pratiš nogomet ili da si gledao utakmicu vidio bi razliku u postavci i kretnji pojedinih igrača zeljezničara u odnosu na Bašica i nastavnika.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:46Kakav Akrapovicev rukopis si ti vidio iz jedne utakmice![]()
Polako stari tako su strumfovi pisali za Klaunov rukopis poslje Borca i Dinamo Minska pa kasnije pusa. Danas se nikakav rukopis nije mogao vidjeti osim ogromne pozrtvovanosti. Tek nakon nekoliko kola moze se razgovarati o Bruni Akrapovicu
Neće ili neznaju da vide razliku u odnosu na prišle trenere.
Većinu utakmice su igrali sa 6 igra'a u sredini gdje su Krpić a posebno Haračić davali ogroman doprinos defanzivno i stvarali taj višak na sredini terena a trener zrinskog ostajao pozadi sa 2+2 bez bekova i zato na svaku grešku zeljezničar je ima 100% priliku.
Akrapović je ovom vječitom pomočniku očitao.lekciju danas.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Dobar Zeljo bit ce tvrd orah na grbavici sve dok Velez ne dodje. Tu su vec odredjeni period ko zrno rize
-
- Kontakt:
Dobra filijala danas, nisu dali Zrinjskom da nam pobjegne na tabeli, jos smo u igri za drugo mjesto
Uvijek ste bili braca, samo nisam siguran jel ratni zlocinac i u Borcu bio na nekom mjestu u klubu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma sta vas briga, uvijek imate 14 na 11.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Europski stadion
Najbolji travnjak u voljenoj BiH
Gledalaca-9877
GOLEM SI ZELJO
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Niko nikad više gluposti na ovoj temi nije napisao u ovako kratkom roku kao @jurisicduska u zadnja dva dana, je li realno ovo ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Željezničar će na valu ovog taktičkog "šoka" moći jahati još kolo ili dva, a najvažnije je pitanje kako će odreagovati poslije toga, kad se i ostali timovi pripreme za ovo što igraju. Trebamo još vidjeti može li Akrapović i drugačije igrati za bolje rezultate.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa i Zvijezda 09 je Zrinjskog nedavno dobila 2:1 sa vise suteva i otprilike istim posjedom. Jel trebamo i tu pričati o nekoj mega ekipi ?
Imate 6 tekmi bez pobjede u nizu , nalazite sa na 9 mjestu i nešto se kofrcite.
Imate 6 tekmi bez pobjede u nizu , nalazite sa na 9 mjestu i nešto se kofrcite.
Ne znam za tebe, ali ja da sam kladioničar u naredna dva kola ne bih igrao na pobjedu Širokog i Sarajeva.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pricat ćemo danas nakon utakmice.

A ovo zadovoljstvo sa 2 boda od mogucih 18 u 6 kola dovoljno govori kakav je to klub postao. Njima x kući s obzirom da nikad nisu boda u gostima uzeli je kao poraz. Sreća je njihova da se Igman okliznuo sad bi pričali o putniku za niži rang.
Bolje 1 nego 0 slažem se, ali ni prošle godine na Grbavici nisu bas ekipe pobjeđivale tacnije imali su samo 2 poraza.
Skor 6 1 2
Tako da pustite se šuplje price.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 feb 2024, 10:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Zasto su Skripari prespavali jos jedno gostovanje svog kluba?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ne znam ni prije da su bili.denimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Peru guzicedenimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam