Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa zašto onda pitaš, ako već imaš svoj odgovor? Trebao si odmah podijeliti sa nama to svoje čuveno zapažanje u vezi navijačkih skupina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:52Ne znam ni prije da su bili.denimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Zasto su Skripari prespavali jos jedno gostovanje svog kluba?
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Osttribine
- Kontakt:
Dodaj i Tomislava Šipčića njihovog bivšeg igraca. a poslije komandanta sarajevsko romanijskog korpusa, nekako ga uvijek zaborave kad pocnu ser.endati o onom sm.radu koji je kod nas radio kao psiholog.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 03:09Pitaj Batka i Seselja mada mozda i Dr. Karajlic zna?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Danas igra najveći klub u Bih 

- Osttribine
- Kontakt:
Jedini debili ste vi koji se hvatate za ratnog zlocinca koji je u FK Sarajevo radio prije rata. Zato vam spominjem ovoga koji je bio vas igrac u eri Ivice Osima. Obojica su tada bili "normalni" ljudi i nisu bili zaposleni u oba kluba kao ratni zlocinci, to ce oni poslije postati i ko im je.ebe mater. Ne treba niti jednog od njih spominjati u kontekstu neke provokacije na obje strane, dakle i vi i mi smo imali takvih u svojim redovima. A sad salutiraj i se.rendaj kako je neko debil kad vam da argumentovan odgovor.
-
- Kontakt:
Najsmješnije je kad neko neke rukopise od trenera u nasoj ligi spominje...
Jedino se za Jakirovica moze reci da je ostavio neki svoj rukopis i da mu je ekipa igrala konstantno dobro na nacin na koji je on trazio, a spominjati neke rukopise Basica, Klafurica, Rozmana, Vinka i svi ostalih je smijesno. Kakav je to rukopis da ti ekipa jednu utakmicu izgleda strasno a drugu da se ne moze sastavit, a trecu dobije na neki individualni kvalitet, svaka se drugacije odigra, a svim nabrojanim se to desavalo ili desava i dalje.

Jedino se za Jakirovica moze reci da je ostavio neki svoj rukopis i da mu je ekipa igrala konstantno dobro na nacin na koji je on trazio, a spominjati neke rukopise Basica, Klafurica, Rozmana, Vinka i svi ostalih je smijesno. Kakav je to rukopis da ti ekipa jednu utakmicu izgleda strasno a drugu da se ne moze sastavit, a trecu dobije na neki individualni kvalitet, svaka se drugacije odigra, a svim nabrojanim se to desavalo ili desava i dalje.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Plus što je upropastio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo, niti jedan nije prešao prvog čovjeka odbrane protivnika....Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:11Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Poslije Zrinjskog - nisu imali odgovor na našu taktiku , bicemo nagazna mina svima, ovo nije zeljo od prošle godine
U suštini, igrali dupli blok na svom terenu i istrčali dvije kontre gdje se u jednoj Jakovljević okliznuo pa je nije nabio na plavi zamak, a u drugoj trebali primiti go i izbise je nekako i to je to za 90 minuta.
Nisam znao da ćete se branit kući 90 minuta i trčati kontre i da će Krpic silazit na stopera. Ja konto po imenima vi izašli ofanzivno. Šta ja znam za ove vratolomije.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Plus da je normalan sudija dobio bi crveni. Objektivno imati žuti udarati s leđa i mlatarati rukama na sudijske odluke može samo u našoj ligi.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 feb 2024, 12:10Plus što je upropastio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo, niti jedan nije prešao prvog čovjeka odbrane protivnika....Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:11Da,dodamo da se Hiros ,odmah prvu tekmu pokazao kao bezmozgas. Nepotreban zuti karton i ulicarsko- narkomansko ponasanje .jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:56Poslije Borca - skupo ćemo prodati kožu svima, takticki smo nepredvidivi, ovo nije zeljo od prošle godine
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ovo je od jutros u 7:00 sati
Grupa iz grada veličine Vogošća opstaje i prkosi..te je nezaobilazna tema svih foruma i grupa! Strah u kostima, daj ne zezaj..nego jel tekma u 13h ili je vec gotovo??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:52Ne znam ni prije da su bili.denimen99 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:49Upitno je postojanje Škripara u onome broju i entuzijazmu kao prije, možda zbog toga. Masa te ekipe je u Austriji ili IrskojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2024, 10:45Necu bit kuci poslije pa da odma pitam
Zasto su Skripari prespavali jos jedno gostovanje svog kluba?
Strah u kostima zna nekad bit gori od samog udarca

-
- Kontakt:
Katastrofa teren nije valjda da je vec propao
Zapad ima kapacitet 18 hiljada pa vam se samo čini da je stadion sablasno prazan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
04.10.2009 !
- bagniadiluca
- Kontakt:
Gledao sam Sarajevo protiv Slobode, a evo gledam i danas i ako mogu primjetiti ocajno izvode kornere, vecinom su to duge lopte koje na kraju zavrse u autu, pogotovo kada ih Hasic izvodi.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 18 feb 2024, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.