Gledaj malo širu sliku, ako iz 3, 4, rekonstrukcije nijednom nije uspio napraviti pricu, mislim da je suvisno vise pokusavati.tenpenny je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:57Jok necemo rekonstrukciju praviti cekat cemo sistem da da rezultate.Mustafic i Julardzija ce u sistemu postati Valverde i Kroos,a nasa svemocna krila postat ce rodrygo i vinicius.Da ne pricam dalje sta ce u sistemu postati nasi stoperi i bekovi.Kakav skup anti talenata za fudbal.Ovdje ni Guardiola ne pomaze.Ljudi bit ce bolje kad se budu dovodili bolji igraci i to je jedina istina.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:47Sta sad treba opet rekonstrukciju praviti, otjerati, pa dovesti nove? Koja bi to Mirvicu po redu bila? Mislim da je dosta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gotovo je sad,sad gledajte sto ste trazili i podrzavali,a kad je otjerao 6-7 igraca nisi govorio o placanju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:02Pa sta sad hoces? Da promijenimo c8jelu ekipu? Hoces ti to platiti i jel mislis da je to realno stalno tako?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:57Uvijek istu pricu imate otrcanu,cim neko kaze onako kako jeste odma kao ne navija za klub itd,slijep si druze ako vidis u ovom dobrog trenera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:54
Za razliku od tebe ljudi neki navijaju za Sarajevo a ne za Varesanovice i ostale pojedince. Treba mjenjati svakih 6 mjeseci i nakon 2 poraza,to nam je donijelo uspjehe.
Zadnja izmjena: Sanchez87hz, dana/u 18 feb 2024, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Varesanovic je za ovog degena Arteta, kuku nama na derbiju... mirva lagano slaze pare na kamaru, a budale se nerviraju... nemojte se sekirat, ide prodaja novog antitalenta za pola godine menadzerskim šemama gdje nece ni zaigrat nikad, kapetanovic ili buljubasic 300-400 hiljada eura 

Zadnja izmjena: spezial, dana/u 18 feb 2024, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
10 kvota na njih bila
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Joj bezobrazne izjave **** ti pleme slovensko
- TurkishAirlines
.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 14 mar 2024, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Slovenske ubleha mrtav hladan samo istu pricu vrti...najgori trener ikada, uzimajuci pripreme,transfere,ovlasti i pare koje je imao na usluzi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Onaj peneranda je fkt uzasan . Mirvicu je vrijeme da pakuje kofere za Kolumbiju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mogu mislit sad kazne zbog istoka
topovskim udarima igrače gađaju majko mila.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Vraćaj Mirzu izgidosmo
-
- Kontakt:
Ma kakvi nasi treneri ba,nema nista od njih,Slovenac je pravi to su treneri i ljudi za velike domete,pleme mu skijaško,izgubiti od ubica na kosevu je gore nego derby od zelje.
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' ono simon pokazuje tišina, prstom preko usta?
-
- Kontakt:
O cemu ti pricas konstantno?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:06U vlahadiji je snaga. Samo chetnike zaposljavaj Mirvocu, yebem li ti sve.
Doci ce i tebi kraj!
Sve ovo sto se desava je s razlogom, ne mozes imati ljude u klubu koji velicaju ratne zlocince i da im se ti smijes i srdacno docekujes i da na kraju mislis da ce ti se to lijepo vratiti.
Oca i majku Mirvicu
Zasluzena pobjeda Sirokog na Kosevu. Sarajevo je dobro i proslo sa samo 3 gola u svojoj mrezi.
Rozman je pokazao da je jedan od gorih trenera u ligi, zajedno sa Ibricicem radi los posao i to treba otvoreno reci. Sa Rozmanom Sarajevo u citavoj sezoni nije odigralo 2 utakmuce kako treba, stalno neka pravdanja, pa dokle vise? Sad je zvanicno i plasman u Evropu upitan, tacnije nemoguc sa ovakvom igrom.
Rozman je pokazao da je jedan od gorih trenera u ligi, zajedno sa Ibricicem radi los posao i to treba otvoreno reci. Sa Rozmanom Sarajevo u citavoj sezoni nije odigralo 2 utakmuce kako treba, stalno neka pravdanja, pa dokle vise? Sad je zvanicno i plasman u Evropu upitan, tacnije nemoguc sa ovakvom igrom.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moze li mi neko osvjeziti pamcenje, vozim i ne gumo da guglam.
Kad nas je zadnji put Siroki dobio na Kosevu? Kada je Siroki upisao zadnju pobjedu na gostujucem terenu?
Kad nas je zadnji put Siroki dobio na Kosevu? Kada je Siroki upisao zadnju pobjedu na gostujucem terenu?
-
- Kontakt:
Ma smao nase trenere vidjeli smo da su ljudi orevise sposobni i da su dinijeli 300 titulaSanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:08Ma kakvi nasi treneri ba,nema nista od njih,Slovenac je pravi to su treneri i ljudi za velike domete,pleme mu skijaško,izgubiti od ubica na kosevu je gore nego derby od zelje.

-
- Kontakt:
Jeste, **** mu familiju.
Mrš ubleho slovenačka
2013/14 sezonaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:10Moze li mi neko osvjeziti pamcenje, vozim i ne gumo da guglam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
2013NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:10Moze li mi neko osvjeziti pamcenje, vozim i ne gumo da guglam.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hardzavi, johntravolta123, napoleon72 i 38 gostiju.