Citavu zimu su imali da dovedu sta treba.I mi laici smo znali gdje smo tanki.Oni na Julardziju Bulju Mustafica doveli jos Julardzija Bulja i Mustafica.A o ovim stoperima i bekovima ocm nemam rijeci kakve su to losine ja ne vjerujem.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:05Gotovo je sad,sad gledajte sto ste trazili i podrzavali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:02Pa sta sad hoces? Da promijenimo c8jelu ekipu? Hoces ti to platiti i jel mislis da je to realno stalno tako?Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:57
Uvijek istu pricu imate otrcanu,cim neko kaze onako kako jeste odma kao ne navija za klub itd,slijep si druze ako vidis u ovom dobrog trenera.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Izjava za anala, frajer nema stida
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Povuku se protivnici, igraju na kontre i to je to. Ovako smo i mi mlatnuli Zrinjskog u gostima prosle godine. Nije kladionica.
11.08.2013. zadnji put u ligiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:10Moze li mi neko osvjeziti pamcenje, vozim i ne gumo da guglam.
Kad nas je zadnji put Siroki dobio na Kosevu? Kada je Siroki upisao zadnju pobjedu na gostujucem terenu?
Poslije toga u kupu u dvije utakmice smo osvojili trofej, ali su nas 10.05.2017 uzeli 0:1 u prvoj.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Treba predsjednik izaći i reci javno da se trener neće mijenjati bez obzira na rezultate kakvi god oni bili. Da završimo na tu temu.
Nemamo kvalitet da se nametnemo vrlo je jednostavno. Nema igrača.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 feb 2024, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Još jedan nakon Sablica koji lijepo prica a od iste price nema nista kad i kod ranije pomenutog.
Zali boze priprema izgubljenih i suplje price na koju nasjedamo po stoti put.
Zali boze priprema izgubljenih i suplje price na koju nasjedamo po stoti put.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 feb 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dok ovaj perac para i kriminalac ne ode iz kluba nema ovdje nafake... bolje s 11 juniora se borit za opstanak nego ove degenerike gledat. Yebo te rozman i sminkeri ****, daj nekoga da im hebe majku da potrce malo
Ne bih se slozio s tobom. Svako ko je otisao, tj.ko je otpusten, je s razlogom. Trener je taj koji prvi strada kada ne ide, a objektivno je da sa Rozmanom ne ide. Prvi sam zagovornik da se pruzi sansa, ali objektivno je da ne ide, pa cak i nakon ovih priprema i ispunjavanja zelja.BordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:46BiNapapijri je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:43Druze, ja nisam nikakav mahalac. Evo, budi objektivan, na sta ovo lici? Svi smo bili slozni da mu treba dati vremena, odnosno da obavi pripreme. Bi li ga ti zadrzao nakon ovoga?BordoBBoja je napisao/la: ↑18 feb 2024, 14:34
Vi mahalci da se na glavu nadubite, kesoljuba na klupi vise vidjeti necete
Dzabe vam sve
A inace, losi smo danas pravo
Evo mjenjali smo zadnjih 5 godina
Ne valja sablic, ne valja dudic, ne valja vasosski, ne valja dzeno
Niko ne valja
Po koji **** **** hocete vise
Guardiolu??
I njemu bi se sralo
Ne branim rozmana, uzasno igramo i pripreme i ovo sad
Ali dajte se u razumite vise u vraziju mater
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Realno Sablić ekipe nije imao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ekipa se pravi iz zadnje linije. Još od Mirzinog vakta vazim kako nam je zadnja linija kritična, a opet ne dovedu stopera. Jedina dva igrača u ovoj ekipi za koje mozes reci da su igrači je Hasić i Iliev. Ovo ostalo sve je promućkaj pa prospi.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja nijednom nisam na forumu opsovao, al' evo prvi put njemu 73b3m mater bezobraznu.
-
- Kontakt:
Na vezni red tj destruktivce dovedes iste takve osim Krdzalica koji ne igra,onda dobijes vezni red bez ikakve ideje. Odbrana spora nikakva sa najgorim bekovima u ligi.tenpenny je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:11Citavu zimu su imali da dovedu sta treba.I mi laici smo znali gdje smo tanki.Oni na Julardziju Bulju Mustafica doveli jos Julardzija Bulja i Mustafica.A o ovim stoperima i bekovima ocm nemam rijeci kakve su to losine ja ne vjerujem.Sanchez87hz je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:05Gotovo je sad,sad gledajte sto ste trazili i podrzavali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:02
Pa sta sad hoces? Da promijenimo c8jelu ekipu? Hoces ti to platiti i jel mislis da je to realno stalno tako?
-
- Kontakt:
Ko je kriv sto nema igraca?? Odma da dobije nogu,pleme mu slovensko otjerao 10 igraca koje je trebalo sve poplacati,doveo neke svoje antitalente koje opet trebalo placat,da bi na kraju gledali kako nas ubice uce fudbalu na Kosevu gdje nisi izgubio preko 10 godina.Mrs na skijanje zutokljunac u sloveniju.jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:13Treba predsjednik izaći i reci javno da se trener neće mijenjati bez obzira na rezultate kakvi god oni bili. Da završimo na tu temu.
-
- Kontakt:
Ove ekipa nema srce, ovim igracima isto igrali za široki, slogu Doboj ili Sarajevo. Moras imati u ekipi par igraca koji osjecaju klub i imaju karakter.
Mora bolje Ibričiću
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 18 feb 2024, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza nakon svake pobjede poklanja pobjedu navikacima,u Sirokom pobjeda 0 3,poklanja navijacima za Vedrana,i horde mu jebu sve,da vidim hocel vam izac sta iz Rozmanove guzice osim snjura,covjek nakon ove blamaze kaze u eter,da su navijaci krivi za poraz,**** li ti rukopis slovenski.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Kako je ovaj portal jedva doceo sa ovim naslovima,nikad nisu napisali ni jedan slican naslov ili priblizan kad su gurbete derali svi redom. Evo docekase dusmani sa svih strana da orgijaju hahaa
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pilo bi to vode da nemamo prebijene marke.jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2024, 15:13Treba predsjednik izaći i reci javno da se trener neće mijenjati bez obzira na rezultate kakvi god oni bili. Da završimo na tu temu.
Imao je 1 ipo prelazni rok da dovede koga mu je volja, ono što se dovelo pred kraj ljeta je 3 puta kvalitetnije nego ono što smo na zimu uradili. Nama najmanje fali lijevo krilo i stoper, i umjesto Mehmedovića kvalitetan veznjak koji može odmah upasti u prvih 11.
Znači, dodatna 2 igrača, i umjesto potencijalno dobrog igrača neko ko ti odmah može igrati.
Sam je birao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, MaroonBjelave, rimljanin90, SamoDaKazeem i 60 gostiju.