Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vrlo je jednostavno, 4-5 momaka navijaca Sarajeva koji prate klub i vise po forumu su poslije utakmice Sloga-Velez u nehumanim uslovima napisali da je Velez los. To ne mozes napisati ako imalo razumijes igru, a to su momci koji pisu i prate klub. E zamisli sta ima likova koji prate od utakmice do utakmice i koji dodju da se istresu. To stvara taj famozni pritisak. Nikakvi trofeji, velicina ili sta vec, nego iskljucivo fudbalski najnepismenija navijacka masa koja hoce nesto a ne zna ni sama sta hoce. Jbg.
I dok god ne ogranice budzet, radit ce s menadzerima koji svoje krampe uvaljuju na plate od 10k. Kad i oni shvate da ima neki sistem, onda ce se dovoditi i kvalitetniji igraci. Ovako je Matanovic uzeo sigurno 10k, a decko ne vrijedi ni 3.
I dok god ne ogranice budzet, radit ce s menadzerima koji svoje krampe uvaljuju na plate od 10k. Kad i oni shvate da ima neki sistem, onda ce se dovoditi i kvalitetniji igraci. Ovako je Matanovic uzeo sigurno 10k, a decko ne vrijedi ni 3.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 feb 2024, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
https://prnt.sc/FBJ4_TWJC-tb
tiruriru
tiruriru
Zadnja izmjena: 2sb1996, dana/u 18 feb 2024, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Da je manje bodova razlike , fine bi šanse imali.Nije nemoguće , 13 poena smo zijanili od Borca kad smo titulu izgubili , a ne 4 mjesto da prospešsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:52Zašto ja imam sad neku šuhu da ce moj Zeljo biti i ove sezone ispred Pitara
![]()

Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 18 feb 2024, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:44Tebi keru kad si me vec citirao **** poganu mater sto te okotila za ono ismijavanje dva rahmetli navijaca FKS. Najveca fekalija i najvece **** koje je ikad pisalo na ovom forumu. Onda jos zoves ova **** iz Sirokog sportskim prijateljima, sportski jer su nam navijaca ubili jel cigane? Jeb.em i tebi i sportskim svu familiju u pic.kuMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:40FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:24Stanje redovno, strumfovi osudjuju nesto sto su i sami radili. Ko je zasuo navijace Borca bakljama prije desetak godina na Grbavici? I zasto se to desilo?
Sumnjam da pojedini strumfovi ovdje i znaju da se to desilo, rijetko posjecuju Grbavicu, uglavnom za vrijeme utakmice budu aktivni po forumu.
Ovom stvarno ni majka ne cestita rodjendan, sine idi lijeci se, gadjali smo jer je bio sukob sa Lesevima, vi gadjate igrace sirokog jer su vas spermom sve po faci, igraci nisu vidjeli od vasih dimnih bombi, mislim sperme.. zato lose igrali, magla bila
Prosjecni navijac fks, vise bradavica nego zuba , miran budi u kavezu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hordaši su oke, na zapadu su gospoda, problem je kreezuba stoka sa istoka
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ibro se ubrzo vraća u Podgrmeč.
- Meraak1921
- Kontakt:
Fksdogroba ti je sa istoka, on se svadjo sa Husrefom, jes jes to je taj sa 2 zuba a seka mu 2 qrca voli, sve se oko 2 vrti. Samo Siroki tricaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:56Hordaši su oke, na zapadu su gospoda, problem je kreezuba stoka sa istoka
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 18 feb 2024, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Od Sarajeva me ne bi iznenadio x protiv Zvijezde i pobjeda na Grbavici, pa onda ispadanje u kupu. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sarajevo sa ovakvom igrom nema šta da traži na derbiju...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Opet ti vrijedjas ?
@ stojko naravno da su trebali nase , jer nisu krivi igraci listice, ljudi nas ubili posteno i to je to.
Samo samo morao ovom moronu objasniti da ja ne volim kad se igraci gadjaju, ali neka mi neko kaze da to isto ne uradi publika u sirokom jel lazem?
04.10.2009 !
E jesmo loši u picq materinu. Jedino me tješi što je Velež lošiji od nas.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ti pricas o prosjeku, ismijavas mrtve ljude, pricas o svrsavanju po glavi mrtvom covjeku, rugas se izgledu mrtvog covjeka, ne ides nikad na utakmice, izjavljujes javno da si derbi navijac. Jos ti je svaki post psovanje nekom ili spominjanje sestre dok ja samo tebi ovdje psujem jer si ismijavao rahmetli navijace Sarajeva. I psovat cu ti dok sam na ovom forumu. Sve ti zensko yebem na kamaruMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:56FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:44Tebi keru kad si me vec citirao **** poganu mater sto te okotila za ono ismijavanje dva rahmetli navijaca FKS. Najveca fekalija i najvece **** koje je ikad pisalo na ovom forumu. Onda jos zoves ova **** iz Sirokog sportskim prijateljima, sportski jer su nam navijaca ubili jel cigane? Jeb.em i tebi i sportskim svu familiju u pic.kuMeraak1921 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:40
Ovom stvarno ni majka ne cestita rodjendan, sine idi lijeci se, gadjali smo jer je bio sukob sa Lesevima, vi gadjate igrace sirokog jer su vas spermom sve po faci, igraci nisu vidjeli od vasih dimnih bombi, mislim sperme.. zato lose igrali, magla bila
Prosjecni navijac fks, vise bradavica nego zuba , miran budi u kavezu
-
- Kontakt:
S obzirom da kone imaju problema u veznom redu, mozemo im posuditi naseg Bibera. Kod nas je izgubio mjesto, ali može biti koristan u nekim utakmicama, solidan je bio u Evropi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TMmanija2012
- Kontakt:
Iskren da budem nisam se nadao da ce pitari tjerati skijasa nakon prvog meca dobro odradjenih priprema
Sledece sedmice kada klepe ZV09 bice opet prvaci svemira i slovenac najjaci strateg nase lige
Na kraju ispadose papci gadjaju igrace Sirokog petardama, hinjski potez.

-
- Kontakt:
Kako kone brane ubice ocm haha, ko kaze da je to dobro gadjati?, ali sa druge strane sto ne pisete kad u listici prekid tekme bude, pogodjen igrac, gadjanje i sl, sto niste tad realni?
Evo ako vam je lakse protiv igmana prazno Kosevo i kaznu novcanu smo dobili, sad ce te mirnije spavati
Evo ako vam je lakse protiv igmana prazno Kosevo i kaznu novcanu smo dobili, sad ce te mirnije spavati

04.10.2009 !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel istina da su gadjali igrace Sirokog 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt:
@fksdogroba @miljacka
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
Ovim ljudima zabraniti ulazak u Sarajevo, svi znamo da je jedan iz Hotonja, drugi Pazaric, umjesto da podrze svoj klub, podrzavaju gadjanje igraca SB..pisali su od titule i napast cemo borca, do sredine tabele i tjeranja trenera u roku 24h .. tanko je to krezubi pitarcici, vidite da ga poglabate Mirvi, mozda vam dadne autobusku mjesecnuda mozete ipak naletit pogledat koju tekmu
-
- Kontakt:
Mozda ih i dobijete, kaze murinho da stvarate pritisak igracima.scudetto89 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:14Kako kone brane ubice ocm haha, ko kaze da je to dobro gadjati?, ali sa druge strane sto ne pisete kad u listici prekid tekme bude, pogodjen igrac, gadjanje i sl, sto niste tad realni?
Evo ako vam je lakse protiv igmana prazno Kosevo i kaznu novcanu smo dobili, sad ce te mirnije spavati![]()
Pa jel moras biti isti debil kao navijaci sirokog? Ismijavaju mrtvog navijaca,sta sad treba doci i njima ismijavati.. kakva je to politika..scudetto89 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 17:14Kako kone brane ubice ocm haha, ko kaze da je to dobro gadjati?, ali sa druge strane sto ne pisete kad u listici prekid tekme bude, pogodjen igrac, gadjanje i sl, sto niste tad realni?
Evo ako vam je lakse protiv igmana prazno Kosevo i kaznu novcanu smo dobili, sad ce te mirnije spavati![]()
Fk Željezničar.
Ajmo Borče sad rutinirati i dodatno se odlijepiti 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.