FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Cora1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cora1946 » 18 feb 2024, 16:59

napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:52
Cora1946 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:48
napoleon72 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:28
Mene istok vise nikad nece vidjet. Kakav primitivizam dan te yebo, gadjas protivnice FUDBALERE petardama, koji qrac ba? Ljudi te fer i posteno raznijeli na terenu, a sutra ce mozda medju njima bit neki novi Ikic ili Sesar kojem cemo se klanjat ovdje kad zagotive klub i dodju na tribinu. Sta su oni krivi za Vedrana ili bilo sta sto je bilo prije 15 godina? Ako vec ne mozes bit gospodin pa dat aplauz, nemoj bit ni kromanjonac i gadjat ih. Jos frajer stolicu izvali i baci na tunel. Fuj. I onda sutra citas o nekom "seljakluku" u Tuzli ili Zenici. Pa raja u Tuzli i Zenici je izmislila bonton za nas istok, pa nek se ljuti ko hoce. DaBogda je suspendovali do kraja sezone.
Bravo za komentar. Isto razmisljam da se izmjestim na drugu tribinu
Od naredne tekme lagano zapad i to u cosak neki prema sjeveru gdje nikog nema, pa da u miru gledam utakmicu. Danas lik Sabriji djecu yebe, drugi mu dobaci "nije Sabrija kriv, dobro je sudio", ovaj i njemu yeba mater. Stoka neizivljena.
Ma brate ja se i na istoku izdvojim sa svojom ekipicom u stranu i opet dzaba, na svakom dijelu tribine imas ovakvu sortu ljudi i pljuvaca, od toga se ne mozes skloniti. Eno danas se umalo pobise dole kod ulaza blizu sjevera, jedva covjeka smirise. 2016 sam sa sjevera presao na istok i sad ozbiljno razmatram da se prebacim na zapad
90!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 18 feb 2024, 16:59

Kako su bitvaktile govorili narkomanovi fanovi, koji bi sad odjednom nesto tjerali
“Ako vam se nesto ne svidja, napravite sebi klub, pa tjerajte i dovodite koga hocete”

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 17:00

Devedesetka je napisao/la:
18 feb 2024, 16:57
mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:56
Polahko sa tjeranjem i skidanjem glava. Tačno je da za ovo danas nema opravdanje i da treba svakog pojedinačno da je stid i sram današnjeg pristupa, igre i rezultata kao šlag na tortu. Nema smisla otjerati sad, dobio je ekipu kakvu je htio, na pripremama je bila jedna igra, u ove dvije tekme druga, sve to stoji, ali treba malo progutati i istrpiti nešto.
Gutamo ga mi svakako.. :rol:

On ce ostati šta god drugi pisali, a vidjecemo šta ce nam donijeti naredni vikendi.
Gutamo brate, yebiga. Svi smo otišli ko posrani sa stadiona. Mora dobit zvijezdu, želju i igman kako zna i umije, samo tako će opravdati ovaj nefudbal od danas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 feb 2024, 17:00

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 feb 2024, 16:51
nokee je napisao/la:
18 feb 2024, 16:40
18 feb 2024, 16:30
Haj sve, ali drkanje na Dudića hahaha :lol:
Mi nismo normalni Boga mi. Čovjek je petardu primio od Tuzle City koja je skoro pa iz lige ispala na kraju te sezone, još ona blamaža protiv Čelika :rol:
Pri tome ne branim ovim Simona( kojeg ne bi mogao braniti da mi je šta u rodu nakon ovoga ), nego samo mi smiješno kako uvijek žalimo za trenerima nakon što im se dobro majke spomenemo. Evo ruku dajem da sad Simon ode da bi kukali za njim nakon određenog vremena.
Ovako dalje ne može, to je evidentno.
Ako su iole pametni, dovesti će već sutra stopera. I klupirati kapitena koji iz nekog razloga igra, iako je trebao biti otjeran nakon zadnje utakmice polusezone.

Sta dalje ne moze? Mjenjati trenere ko carape ili? To je pravo pitanje!
A isto tako su prava pitanja i kako to da recimo Dudek qrcu ne valja kod nas a ode u nekakvu ekipu i digne i sa zadnjeg mjesta na 6 mjesto sa skandiranjima navijaca te ekipe skoro svaku tekmu?
Prije toga bio najbokji trener nasr lige. Kako..?
Kako je ba moguce da nama nista ne valja? Sta smo to mi?
Kako je to Rozman vodio Rijeku da najvecih uspjeha u Evropi, evo nama vec qurcu ne valja? Kako?
Ja predlazem:
Da Mirvic digne ruke
Da se unace nasa djeca i da igramo Federalku, da istok nas najkulturniji moze da bude zadovoljan i da nema kome da hebe sve, ili bi ebao i djeci, pa bi vjerovatno.
Da se nikad vise nikakav sistem ne pokusava uspostaviti ovdje, jer ne pije to vode ocito.
Imao bi jos prijedloga i za ove kerove sa foruma ali drugi put
Dalje ne može sa ovakvom igrom, na to sam mislio.
Kako će to riješiti, apsolutno me ne zanima, sami su sebi doveli šta oni misle da im treba i nek se snalaze sada.
Imaš evidentne probleme na nekim pozicijama, znači imaš cijelu zimu da dovedeš koga ti volja, mi na kraju skoro pa sa istom ekipom igramo, koja, kao što rekoh’, ima evidentne mane.
Da su se ostvarili transferi koji su se na početku planirali, druga bi se sad priča pričala.
Menalo, Kiš ili Nalić, Muharemović koji jeste mlad ali vjerujem da je za Aničića Nesta…
Ma nije dobro bilo, nemam sta govoriti da li se slazem. Ali, fakat se covjek zapita jbt pa kako nama niko ne valja, kako kod nas niko neki uspjeh da napravi? Sve su to treneri sa nekakvih uspjehom vodili klubove prije nas.
Slicno je i sa igracima, kod nas ko pogubljen igra, ode negdje u Zrinjski recimo i ko preporodjen. Majke mi isto uklet klub.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 18 feb 2024, 17:01

Da nije neki bojkot opet na terenu? Nevjerovatno mi je da nijedan igrac 90 minuta nema volje ni zelje da potrci nijednom?

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 feb 2024, 17:02

Nek je on otjerao Vrancica, a ovamo pas ne znamo uvezati.
Da je vidjeti kako sa Amelom Tukom moze li zaigrati za nas. Ha ja yebes fudbalsko znanje, ima pluca da trci cijelu tekmu sto je najbitnije.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 feb 2024, 17:03

mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:00
mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 16:56
Polahko sa tjeranjem i skidanjem glava. Tačno je da za ovo danas nema opravdanje i da treba svakog pojedinačno da je stid i sram današnjeg pristupa, igre i rezultata kao šlag na tortu. Nema smisla otjerati sad, dobio je ekipu kakvu je htio, na pripremama je bila jedna igra, u ove dvije tekme druga, sve to stoji, ali treba malo progutati i istrpiti nešto.

On ce ostati šta god drugi pisali, a vidjecemo šta ce nam donijeti naredni vikendi.
Gutamo brate, yebiga. Svi smo otišli ko posrani sa stadiona. Mora dobit zvijezdu, želju i igman kako zna i umije, samo tako će opravdati ovaj nefudbal od danas.
Mene zvali na vikendicu jutros u zadnji momenat odlucim da odem i kontam da mi je to jedna boljih odluka u zivotu što sam napravio..
Gledo sam ja utakmicu, al' na preskake. :rol:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 feb 2024, 17:03

Oikamid je napisao/la:
18 feb 2024, 15:51
bodi123 je napisao/la:
18 feb 2024, 15:35
Jbt kad skontaš pa mi smo Dudića otjerali gdje smo imali igru, stvarali šanse, kombinatorike je bilo, lik je za ovog Slovenca Pep Gvardiola, što evo dokazuje i u Srbiji.

Kad god naši bekovi pošalju nekakvu dugu loptu koja ide po aut liniji jedno dijete odustane od fudbala, a danas su to uradili najmanje 15 puta.
Al' je ružan i glavat i to smeta standardnim likovima. :mrgreen:

Eno ga lagano grabi ka četvrtom mjestu jače lige.
Nebo i zemlja je razlika u onome šta smo igrali s Dudićem i šta igramo sada. A sada je ekipa dosta skuplja nego što je Feđina bila. Šanse su se pravile ko na traci, bez nabijanja, bez preskakanja sredine... da je lik imao Renana u napadu umjesto Nardina druga bi se priča pričala, ali eto...

Oprosti nam Feđa. I zaslužuješ bolje od nas i ove mahale od kluba.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 feb 2024, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 feb 2024, 17:04

18 feb 2024, 16:51
nokee je napisao/la:
18 feb 2024, 16:40
18 feb 2024, 16:30
Haj sve, ali drkanje na Dudića hahaha :lol:
Mi nismo normalni Boga mi. Čovjek je petardu primio od Tuzle City koja je skoro pa iz lige ispala na kraju te sezone, još ona blamaža protiv Čelika :rol:
Pri tome ne branim ovim Simona( kojeg ne bi mogao braniti da mi je šta u rodu nakon ovoga ), nego samo mi smiješno kako uvijek žalimo za trenerima nakon što im se dobro majke spomenemo. Evo ruku dajem da sad Simon ode da bi kukali za njim nakon određenog vremena.
Ovako dalje ne može, to je evidentno.
Ako su iole pametni, dovesti će već sutra stopera. I klupirati kapitena koji iz nekog razloga igra, iako je trebao biti otjeran nakon zadnje utakmice polusezone.

Sta dalje ne moze? Mjenjati trenere ko carape ili? To je pravo pitanje!
A isto tako su prava pitanja i kako to da recimo Dudek qrcu ne valja kod nas a ode u nekakvu ekipu i digne i sa zadnjeg mjesta na 6 mjesto sa skandiranjima navijaca te ekipe skoro svaku tekmu?
Prije toga bio najbokji trener nasr lige. Kako..?
Kako je ba moguce da nama nista ne valja? Sta smo to mi?
Kako je to Rozman vodio Rijeku da najvecih uspjeha u Evropi, evo nama vec qurcu ne valja? Kako?
Ja predlazem:
Da Mirvic digne ruke
Da se unace nasa djeca i da igramo Federalku, da istok nas najkulturniji moze da bude zadovoljan i da nema kome da hebe sve, ili bi ebao i djeci, pa bi vjerovatno.
Da se nikad vise nikakav sistem ne pokusava uspostaviti ovdje, jer ne pije to vode ocito.
Imao bi jos prijedloga i za ove kerove sa foruma ali drugi put
Dalje ne može sa ovakvom igrom, na to sam mislio.
Kako će to riješiti, apsolutno me ne zanima, sami su sebi doveli šta oni misle da im treba i nek se snalaze sada.
Imaš evidentne probleme na nekim pozicijama, znači imaš cijelu zimu da dovedeš koga ti volja, mi na kraju skoro pa sa istom ekipom igramo, koja, kao što rekoh’, ima evidentne mane.
Da su se ostvarili transferi koji su se na početku planirali, druga bi se sad priča pričala.
Menalo, Kiš ili Nalić, Muharemović koji jeste mlad ali vjerujem da je za Aničića Nesta…
Meni je gore što nemamo akcije, znači samo duge lopte i centaršutevi. Boli me briga ko će igrati, formacije, transferi bitna mi je igra da igrači grizu, da znaju šta rade gdje se ko nalazi ali nula bodova. Kretanje bez lopte ne bih komentirao jer se nema šta komentirati. Pa gotovo niti jedan igrač Širokog ne bi kod nas igrao prvu postavu izuzev Ćavara a opet nas dobili, ali što je najjače oni trenera doveli na pauzi i nakon jednih priprema uništio nas na Koševu kao rijetko ko u zadnje vrijeme. Da li sam samo ja primijetio kako lošije igramo kako sezone ide dalje ili još neko?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 feb 2024, 17:04

Ono sandzacko **** u borcu razvaljivao ,trcao ,golove davao. Ovdje ne zna loptu primiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 17:04

18 feb 2024, 17:03
mnon46 je napisao/la:

Mene zvali na vikendicu jutros u zadnji momenat odlucim da odem i kontam da mi je to jedna boljih odluka u zivotu što sam napravio..
Ja sam 5 godina života danas zijanio, ništa vidio nisam. U drugom poluvremenu riječ nisam progovorio. Nemoć prava
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 feb 2024, 17:04

Na stranu poraz i užasna igra, ali ono gađanje fudbalera gostiju je dno dna. Skandiranje ubice, štrašno. Šta imaju fudbaleri sa ubicama. Mi smo glavni grad, barem bi trebali pokazati neku mrvu dostojanstva, kulture, ne možemo se spuštati na novu nekih sela, uz dužno poštovanje selu. Mislim da je istok pao ispod niova kulture najzabačenijeg sela Romanije. Iskreno više me boli ono gađanje protivnika od samog poraza. Sa kime mi živimo :damn:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 feb 2024, 17:05

Lavcina je napisao/la:
18 feb 2024, 16:58
Protiv Slobode bez igre, danas bez igre.
Koliko priprema da Rozman prodje pa da barem budemo konkurenti na terenu?
Da bilo ko ima ovakva ulaganja kao mi odavno bi se setao ligom. Sta je sa ovim klubom to samo Bog dragi zna.
Ma i ulaganja su idiotska. Ti istreseš vreću para za igrače koje bi ostali klubovi doveli za kikiriki. Igrače poput Julardzije, Beganovića, Aničića, Durakovića, Kapetanovića, Solde, Matanovića, Čatakovića, Đuričkovića, Mustafića da presadiš u Tuzla City ili Gošk ili Slogu Doboj, ne bi vidio nikakve razlike. Toliko se insistira na tim našim ulaganjima, a ja nigdje ništa konkretno ne vidim. Da ti imas 4-5 igrača Hasićeve klase po linijama i da se onda kaže, Uf, ulupali smo puno para okej. Ali ako ti dovedeš Durakovića iz Igmana u kojem je imao 3k platu i daš mu 16k, nisi ti vrsni ulagač nego si idiot jer Durakovića ne vrijedi više originalnih 3k.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 18 feb 2024, 17:07

mnon46 je napisao/la:
18 feb 2024, 17:04
mnon46 je napisao/la:

Ja sam 5 godina života danas zijanio, ništa vidio nisam. U drugom poluvremenu riječ nisam progovorio. Nemoć prava
Suosjecam se majke mi pokušavam nekako da izbacim te negativne emocije što klub iz mene izvlaci, al' i dalje su tu...
A zivot konacno ide hajmo reci u solidnom smjeru.

Samo me okrenu na loše obicni placenici i pi.čkurine i onda kontam da se pojavio onu noc onaj što sam ga cekao da ne bi dobro završilo nikako.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 feb 2024, 17:08

Do danas, a od danas bgm jok.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 18 feb 2024, 17:09

PeppermintSA je napisao/la:
18 feb 2024, 17:05
Lavcina je napisao/la:
Da bilo ko ima ovakva ulaganja kao mi odavno bi se setao ligom. Sta je sa ovim klubom to samo Bog dragi zna.
Ma i ulaganja su idiotska. Ti istreseš vreću para za igrače koje bi ostali klubovi doveli za kikiriki. Igrače poput Julardzije, Beganovića, Aničića, Durakovića, Kapetanovića, Solde, Matanovića, Čatakovića, Đuričkovića, Mustafića da presadiš u Tuzla City ili Gošk ili Slogu Doboj, ne bi vidio nikakve razlike. Toliko se insistira na tim našim ulaganjima, a ja nigdje ništa konkretno ne vidim. Da ti imas 4-5 igrača Hasićeve klase po linijama i da se onda kaže, Uf, ulupali smo puno para okej. Ali ako ti dovedeš Durakovića iz Igmana u kojem je imao 3k platu i daš mu 16k, nisi ti vrsni ulagač nego si idiot jer Durakovića ne vrijedi više originalnih 3k.
Bravo, jos placas obestecenja za njih, transfer politika nam je uzas, pravili smo euforije zbog Bodula, Suljica, Susica, a svi su propali poslije nas, jos kad on uzme 16k njemu se vise i ne igra lopte 😆

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 feb 2024, 17:10

18 feb 2024, 17:07
mnon46 je napisao/la:

Suosjecam se majke mi pokušavam nekako da izbacim te negativne emocije što klub iz mene izvlaci, al' i dalje su tu...
A zivot konacno ide hajmo reci u solidnom smjeru.

Samo me okrenu na loše obicni placenici i pi.čkurine i onda kontam da se pojavio onu noc onaj što sam ga cekao da ne bi dobro završilo nikako.
Bog ti dadne nešto lijepo, FKS uzme, priča života. Elham brate nek je život uredan, ovi valjda dođu tobe

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 18 feb 2024, 17:11

Eto protiv igmana bez publike , sad vidjoh na klixu

Plus 18 000km kazne
04.10.2009 !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 feb 2024, 17:11

LegendKiller je napisao/la:
Na stranu poraz i užasna igra, ali ono gađanje fudbalera gostiju je dno dna. Skandiranje ubice, štrašno. Šta imaju fudbaleri sa ubicama. Mi smo glavni grad, barem bi trebali pokazati neku mrvu dostojanstva, kulture, ne možemo se spuštati na novu nekih sela, uz dužno poštovanje selu. Mislim da je istok pao ispod niova kulture najzabačenijeg sela Romanije. Iskreno više me boli ono gađanje protivnika od samog poraza. Sa kime mi živimo :damn:
Odavno je potvrdjeno da je "FGR elita" gora od najgoreg sela u BiH. Cast izuzecima. Sarajevo se nije mentalitetom pomaklo od 1987. kad su posk.oka bacili na klupu medju protivnicke fudbalere. Ovakav krkanluk kakav ces naci na istoku neces naci u opstinskim ligama gdje se s plastova sijena utakmice gledaju. Bruka i sramota.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 18 feb 2024, 17:12

Pena je napisao/la:
18 feb 2024, 17:09
PeppermintSA je napisao/la:
18 feb 2024, 17:05
Lavcina je napisao/la:
Bravo, jos placas obestecenja za njih, transfer politika nam je uzas, pravili smo euforije zbog Bodula, Suljica, Susica, a svi su propali poslije nas, jos kad on uzme 16k njemu se vise i ne igra lopte 😆
Dajes obestecenje za Beganovica, a Borac se sa Kvrzicem prosetao..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, plisek i 60 gostiju.